Ali niso osebni zdravniki do konca preobremenjeni in do smrti izčrpani. Sedaj pa naj bi delali poleg dežurstev na urgencah še v ambulantah za neopredeljene. Meni se dozdeva, da je vsa ta izčrpanost v tesni korelaciji z €.
Stavka pacientov ni, da ne greš na dogovorjeni pregled.Mimogrede... - 10.01. imam eno zadevo za porihtat. A kdo misli, da bom stavkal in čakal spet eno leto?
Dajte no...
Kaj pa je?Stavka pacientov ni, da ne greš na dogovorjeni pregled.
Mimogrede... - 10.01. imam eno zadevo za porihtat. A kdo misli, da bom stavkal in čakal spet eno leto?
Dajte no...
Ne... Pač mam termin in kaj naj? Seveda grem. Z avtom, če te že zanima...Greš s peciklom?
En razlog je, da greš protestirati, ker si nezadovoljen z zdravstvom, ker si brez zdravnika itd... Pred zdr. dom, pred parlament.Kaj pa je?
Najlepša hvala za odgovor... Res nisem vedel... Ker mi je to totalno "mimo"...En razlog je, da greš protestirati, ker si nezadovoljen z zdravstvom, ker si brez zdravnika itd... Pred zdr. dom, pred parlament.
Drugega razloga pa ne bom pisal, ker ni v skladu s pravili foruma.
Aja, ne prek ZZZS, ki jo dejansko plačuješ?En razlog je, da greš protestirati, ker si nezadovoljen z zdravstvom, ker si brez zdravnika itd... Pred zdr. dom, pred parlament.
Jaz sem ostal brez izbranega osebnega zdravnika, ker je moja zdravnica dala odpoved v ZD LJ-Šiška. Zdaj ga imam na Vrhniki. Vse OK. Če ga tam ne bi bilo možno dobit, pa bi šel tudi v Lendavo. Pa kaj, tako je vse preko e-mailov... Eni pa hočejo imet zdravnika najraje doma ali do 5km zraven. Osebnih zdravnikov pač ni dovolj za tiste, ki se ne želijo prilagodit...Razlogov so ene par nasteli. Eno je da so ljudje brez izbranega zdravnika in da ga morajo imeti. In to takoj. To je sicer res, zal neke resitve ni.
Točno to je prva stvar, ki mi je padla na pamet. Stavka po SSKJ je "prenehanje dela za določen čas zaradi ekonomskih, političnih zahtev delavcev".čak... pacienti bojo stavkal? kako že? a tko da bojo zdravnike povabil na trg republike?
a sm jest kej zamudu, al stavka ni en pojav, kjer ena skupina zganja pritisk na nekoga oz. ga "izsiljuje"?
bi razumu, da recimo ne bi plačeval prispevkov za zd. zavarovanje al. pa zdr. domovi ne bi mel ogrevanja.
hjah, določeni kolesarji to počnejo že neki cajta, težko bi temu reku "določen čas", ampak recmo da to počnejo od zibke do grobaStavka po SSKJ je "prenehanje dela za določen čas zaradi ekonomskih, političnih zahtev delavcev".
Vsak pacient granitno kocko v roke, okno bo pa osebno izbral, glede na to kateri zdravnik ga je pustil na cedilu.čak... pacienti bojo stavkal? kako že? a tko da bojo zdravnike povabil na trg republike?
a sm jest kej zamudu, al stavka ni en pojav, kjer ena skupina zganja pritisk na nekoga oz. ga "izsiljuje"?
bi razumu, da recimo ne bi plačeval prispevkov za zd. zavarovanje al. pa zdr. domovi ne bi mel ogrevanja.