Velika PROŠNJA?

Rokiii

Zelenc'
11. mar 2012
17
0
1
Sem videl ja sedaj morem ..Hvala vsem ki ste glasovali.To pa ne pomeni da ne rabite več ,če je še kdotako prijazen z veseljem prosim za njegov glas.Sedaj je samo treba si nabrati malo prednosti ..

Trigger

Guru
13. avg 2007
2.510
1.927
113
na temni strani lune
+1 zate
zmaga.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
Se gre preko proxijev, si dobil 5 mojih glasov :p

Tudi če nimaš sestre :p

Rokiii

Zelenc'
11. mar 2012
17
0
1
Ah..tako kot pri skoraj vseh igrah ,se najde nekdo ki goljufa.Medtem ko mi vi tukaj pomagate in tudi na facebooku sorodniki.Tale Valentina sigurno dobiva glasove na nepravilen način očitno je odkrila kakšen način da dobi glasove na nepravilen način.Čeprav ne vem kako.

V točno treh minutah je dobila 40 glasov .Kar pomoje ni možno na pravilen način .Sigurno .Tako da ne vem če bi sploh še se trudil ker nekoga ki ima takšna znanja ne morem premagat.

eh čisto sem paf..

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik Rokiii pravi:
Ah..tako kot pri skoraj vseh igrah ,se najde nekdo ki goljufa.

To kar ti delaš, je pa ok?

Ne samo, da si na koncu osnovne šole 1/4 pismen, tudi semantika ti dela probleme. Če ne drugega, je pesmica Valentine parkrat boljša od tvojega skropucala...

Nazadnje urejeno:

Mato

Majstr
3. okt 2007
2.093
406
83
Sezona odprtih kufrov se je začela.

In tukaj vsi sodelujete, v drugi temi se taisti zgražate. Razlika je samo par let
evil.gif

jello

Guru
22. sep 2008
10.283
3.909
113
Če bi bil ti več kot 1/4 pismen (kar očitaš mladiču) bi tudi ugotovil da se tukaj tekmuje v tem kdo na bolj bizaren način zbere več glasov. In da tiste pesmice nimajo veze. Se pa strinjam, tukaj je alter soglasno pogrnil. Namesto da bi že v štartu paglavca po prstih, kar mirno talajo lajke. :smajli ki bruha: