Vekrtorska slika

smetka

Pripravnik
24. jul 2007
332
2
18
Ali obstaja kakšna stran kje imajo na voljo različne vzorce v vektorski obliki. Rabila bi da bi si poživila steno kot je tukaj.

Sem ze gledala da na officovi strani, ampak je problem ker so grafike niso lepo narejene, ampak je okroglina narejena z ravnimi linijami. Če je objekt majhen ni panike, ko pa se poveča se pa vidijo ostri robovi!

pikec85

Pripravnik
24. jul 2007
840
0
16
39
www.lajsta.si
uporabi google in išči pod vector packets, vector graphic, *.svg files ... ipd
za dodatno obdelavo teh slik si lahko naložiš Inkscape, ki je odprtokodni urejevalnik vektorskih grafik ...

pa srečno in dobro jutro
wink-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Hja zastonj jih ne boš kr tko najdla! probi googla ja... vector graphic, ipd...
tukaj boš kej najdla, sam ne vem kaj bi dal za iskanje besed... graphic wall design ipd... in tukaj so za plačat, sam ti lahko kej dol dobim, k mamo zakupljeno itak preveč... Dost najde tud pod Vintage

lahko najdeš slikco, pa ti zrihšem, pa še zrežem ti zadevo na rezalniku...

Nazadnje urejeno:

smetka

Pripravnik
24. jul 2007
332
2
18
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Hja zastonj jih ne boš kr tko najdla! probi googla ja... vector graphic, ipd...
tukaj boš kej najdla, sam ne vem kaj bi dal za iskanje besed... graphic wall design ipd... in tukaj so za plačat, sam ti lahko kej dol dobim, k mamo zakupljeno itak preveč... Dost najde tud pod Vintage

lahko najdeš slikco, pa ti zrihšem, pa še zrežem ti zadevo na rezalniku...

Hvala za pomoč, zrišem si jo lahko sama, sam ponavadi so mi bolj zakomplicirane všeč in se mi ne da ukvarjat, rezalnik imam pa na šihtu, tko da zdej iščem sam eno dobro zadevo, no nekaj zanimivih sem že našla.
cheer.gif

smetka

Pripravnik
24. jul 2007
332
2
18
Hvala za to informacijo, nisem vedla da obstaja nalepka prav za stene.
cheer.gif

No tole sem si naredila, mal skombinirala!
624799-Zanasteno.jpg

Priponke

• 624799-Zanasteno.jpg
    624799-Zanasteno.jpg
    54,7 KB · Ogledi: 140

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
hja, upam da si si skombinirala kakor ti je všeč!

metulj k leti stran od vrtnic..

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
folijo imajo pa v oracalu prov za to namenjeno! za stenske grafike...

mogoče veš ceno za kako dimenzijo. čist tolk, da si znam približno predstavljat.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
veš da ti ne morem povedat! Sicer nismo še tega nikoli delali niti nabavljali, tako da ne vem kakšne so cene!

Bo smetka povedala, k bo zdej to folijo nabavila!

smetka

Pripravnik
24. jul 2007
332
2
18
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
veš da ti ne morem povedat! Sicer nismo še tega nikoli delali niti nabavljali, tako da ne vem kakšne so cene!

Bo smetka povedala, k bo zdej to folijo nabavila!

Sem uporabila kr navadno, bodo za mojo sobo je OK sem imela mal probleme pr limanju, zgleda super, še najbolj so nečaki navdušeni. Če bi si pa urejala stanovanje bi si pa to nalepko zrihtala.