Vegani zopet v akciji

ales85

Guru
9. nov 2007
3.596
1.211
113
Js nisem v klub včlanjen. Verjamem pa, da se ti je triger sprožu ob teh videih mučenja. Spet ti vegani opozarjajo (posiljujejo). :)
Ne, meni se ni nič sprožilo. Posiljujejo pa s tem, ko ustavljajo poslovni proces. Pa naj bo v klavnici, na kmetiji ali v restavraciji. Oni nič kaj posebej ne opozarjajo ampak vsiljujejo svoj način življenja. Ne vsi, ampak precej. Ali so pa vsaj tako zelo glasni, da so tečni.

wd40

Guru
10. dec 2007
2.874
797
113
Ne, meni se ni nič sprožilo. Posiljujejo pa s tem, ko ustavljajo poslovni proces. Pa naj bo v klavnici, na kmetiji ali v restavraciji. Oni nič kaj posebej ne opozarjajo ampak vsiljujejo svoj način življenja. Ne vsi, ampak precej. Ali so pa vsaj tako zelo glasni, da so tečni.
Iz tvojih odgovorov se vidi, da res nisi triggered :cool:

wd40

Guru
10. dec 2007
2.874
797
113
1670947170896.gif

• Všeč mi je
Reactions: ales85

ozze

Majstr
24. jul 2009
2.137
314
83
Ni da ni. Samo nakladanje, realnost pa bruatlna.

Daniel

Guru
21. dec 2007
5.605
3.123
113
Ni da ni. Samo nakladanje, realnost pa bruatlna.

Ja, grozno brutalna. Ampak samo za ljudi s preveč prostega časa. Tisti, ki se dnevno ukvarjajo s tem kako bojo preživeli skozi mesec in so na fizičnem šihtu od sedmih do treh pač ne razmišljajo o tem kako pripraviti okusen veganski obrok, ki ti bo vzel uro ali dve in obenem dal obenem še vse potrebne vitamine, da bo telo zadovoljno. Sploh tiste iz B spektra.

Kmetje pa pač za živali skrbimo po najboljših močeh, streljanje na paši pri nas pač ni dovoljeno, zato žival namesto, da bi ji priredili pogreb gre pač v zakol. In prav vsem je jasno, da to ni poslopje, kjer živali pred koncem božajo, negujejo in cartajo, ker to pač ni izvedljivo... S pravilno vegansko prehrano res ni nič narobe, ampak kolikor opažam se tega gredo večinoma le tisti, ki se v življenju od dela niso kaj prida pretegnili, od influencerjev naprej...

Bo samo še steak 2x tedensko medium rare
NEEE! tko kt nikica, polži....takoj ko bo kako večje deževje se jih bo iskalo tu in tam..če zmanjka onih s hišicami pa tiste oranžne

PS čakam da ga kdo iz EU kaj po zdravju povpraša. pa naj gre Švabom razlagat naj manj klobas požrejo

• Všeč mi je
Reactions: ales85 in 8888

Floki

Guru
6. sep 2007
10.097
3.173
113
NEEE! tko kt nikica, polži....takoj ko bo kako večje deževje se jih bo iskalo tu in tam..če zmanjka onih s hišicami pa tiste oranžne

PS čakam da ga kdo iz EU kaj po zdravju povpraša. pa naj gre Švabom razlagat naj manj klobas požrejo

Polži so dobri če so fajn pripravljeni samo ni se pa ravno za najest. Pa stanejo kot en 300g dober steak :evil:

Daniel

Guru
21. dec 2007
5.605
3.123
113

Jaz kot kmetovalec, obenem tudi živinorejec si upam trditi, da ne bi bilo nič narobe, če se malo zmanjša poraba mesa. Ampak poudarek je na "malo zmanjša" in ne, ko lahko gledamo samo agresivno kontra propagando, ustanavlja se nov svetovalni organ na ravni države, sestavljen večinoma iz veganov in podobne bedarije. Če se že vsi izgovarjajo na okolje (glede na to, da kmetijstvo kot tako, kar naprej izpostavljajo kot onesnaževalca s toplogrednimi plini, obenem pa gladko zanemarijo vse toplogredne pline, ki jih kmetijske rastline in obdelava zemlje ter gozdovi porabijo), zraven tega pa popolnoma nihče od njih ne bo omenil ostale industrije, transporta, zasebnih in javnih letalskih prevozov, energetike in še marsičesa, ki veliko bolj prispevajo k onesnaževanju v tej novi "energetski agendi". Sploh raznorazni veganski influencerji očitno izjemno radi potujejo z letali.

Ampak ne, o tem se ne bo govorilo, dajmo zjebat osnovno pridelavo hrane v EU, potem pa uvažajmo tretirane piščance in z rastnimi hormoni obogateno govedino iz ZDA. Great new world.

Nazadnje urejeno:
Jaz kot kmetovalec, obenem tudi živinorejec si upam trditi, da ne bi bilo nič narobe, če se malo zmanjša poraba mesa. Ampak poudarek je na "malo zmanjša" in ne, ko lahko gledamo samo agresivno kontra propagando, ustanavlja se nov svetovalni organ na ravni države, sestavljen večinoma iz veganov in podobne bedarije. Če se že vsi izgovarjajo na okolje (glede na to, da kmetijstvo kot tako, kar naprej izpostavljajo kot onesnaževalca s toplogrednimi plini, obenem pa gladko zanemarijo vse toplogredne pline, ki jih kmetijske rastline in obdelava zemlje ter gozdovi porabijo), zraven tega pa popolnoma nihče od njih ne bo omenil ostale industrije, transporta, zasebnih in javnih letalskih prevozov, energetike in še marsičesa, ki veliko bolj prispevajo k onesnaževanju v tej novi "energetski agendi". Sploh raznorazni veganski influencerji očitno izjemno radi potujejo z letali.

Ampak ne, o tem se ne bo govorilo, dajmo zjebat osnovno pridelavo hrane v EU, potem pa uvažajmo tretirane piščance in z rastnimi hormoni obogateno govedino iz ZDA. Great new world.

glej od tebe bi kupil tako izjavo. Morda še raje da ostaja proizvedena količina mesa enaka, ampak se le-tega bolj smotrno porabi. Amapk jaz od tebe to kupim, ker vem da ti te zadeve poznaš, si doma v njih, živiš z njimi. Ne morm kupt pa od enega, kateri ima cca 400k € nagrade (kolk mesa to nanese) in ki dejansko ni nikoli mel opraviti niti s pripravo mesa na tak ali drugačen način (od klavnice naprej), niti s tem kje ga dobiti po nižji ceni, ker pač cekinov za kaj več ni