Vedeževanje

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Vsem tukaj na forumu napovem, da jih v prihodnjosti čaka neko potovanje, potem vidim tudi neko ljubezen, pa še nekaj denarja boste dobili... več pa ne vidim, je preveč nejasna slika. Lahko se pa posvetim vsakemu posebej... za ustrezen honorar seveda.
P.S. Samo še baterije na kristalni krogli zamenjam...
69.png

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.030
11.154
113
tukaj bi vam jaz znal dosti pomagat...

za mx je jasno da bo vedno bedak in wannabe.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik wacko pravi:

Če kje srečam možakarja z brado (matematika), mu častim pivo ali dva. Kako jih je model sesuval...
hysterical-1.gif

Ta Alkalaj je car, tut za mene. Drugače pa sem napisal, da osebno poznam eno vedeževalko in lahko sam potrdim, kar je že bilo napisano, da jo obiskujejo predvsem oz. izključno ženske, vem pa tudi, da ima kar precej prometa.
Alkalaj pa bi si zalužil kako nagrado v Sloveniji, ker res pozna to kar govori, takih modelov ni pri nas veliko.
zmaga.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Ja, Mišo Alkalaj... sem malo pogooglal za njim. Spoštovanja vredna oseba. Samo želimo si lahko, da bi bilo v pogovornih oddajah več takih gostov, tudi pri bolj resnih tematikah.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Izgleda, da se v vsak eni temi res strinjama
zmaga.gif

Ded ogromno ve res in to take stvari, da .....!
aplauz.gif

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
js mam eno prjatlco k se s tem ukvarja...in sm rekla enkrat(pač dolgčas v službi) qurc pa dejmo probat, bo usaj preverjeno, če bejba zna. in ja ženska je zadela vseee

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
res je. Verjetno imaš neizmerno željo me osebno in globoko v sebi spznati.
evil.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Meces denar v smeti. Povedala ti je za barvo avta pa si se vseeno zaletel. Kaj ti pomaga, ce ves pa se vseeno zgodi? Tako samo cakas na vsakem koraku kje bo kaj belega prletelo.

42k km letno, že 7 let, brez prometne, ženska mi reče da obstaja velika možnost da bom imel lažjo prometno nesrečo,
in da lahko predvideva da bo to avto svetlejše barve. Dober teden in sem v bolnici. Za mene dovolj prepričljivo.

Sestra je bila pri njej pred leti ko je bila visoko noseča, pač povprašat za zdravje, in kako bo z otrokom, in se je začela čudno vest,
in da nič ne vidi, in da je utrujena in jo prosla če lahko gre (tega v več letih ni naredila nikoli), ni hotla nič kasirat in to...
Pa smo prvega otroka izgubili, spontani splav. Čez dobro leto ji je rekla da JE noseča in da bo zdrav fantek izredno podoben očetu.
Seveda smo se ji vsi "smejali", češ kaj ji je, ker nista nič probavala... Kmalu so začeli tisti dnevi zamujat, slabo,.. Noseči smo.
Fantek. Popolna kopija očeta.

Res pa je da je veliko "vedeževalk", torej žensk ki vedo neko malenkost, delajo pa slabo in vidijo samo denar.

Nevem, meni pomaga pri večjih odločitvah, meni je recimo ko sem šel na ladjo povedla da bom tam opravljal 2 službi.
Kar je tehnično nemogoče, ker na ladji je staro pravilo da ima vsak svojo ENO nalogo in to je to. No imel sem dve službi že
prvi teden sem se javil za delo v tur. agenciji...

Še večji štos ki je meni bil izredno fascinanten, pogodbo sem imel do 12 novembra. In jo nato podaljšam na 19. januar, to doma povem,
in ta moja šlogarca pove sestri, da se bom vrnil še tisto leto. Sestra zatrjuje da ne, ker s pogodbo se zavežem in pogodbene kazni
so enormne, tako da ni šans da pridem prej, ampak ona je trdila, da bom doma še pred silvestrovim.

27. decembra me manager pokliče v pisarno, mi izroči plačo za vnaprej in letalsko vozovnico; ti in Juan (sodelavec) sta bila izbrana,
da lahko gresta pred silvestrom domov, ker so vajine pogodbe pri koncu in ker sta zbrala dovolj pik, lahko gresta.
29. zjutraj sem že trkal na domača vrata.

Sicer pa če bi kdo rad probal, se prepričal ali karkoli, mu podam GSM kontakt, gospa je zelo prijazna in zna z "začetniki", tako da je
vsaka trema odveč.

Najbolj fino je zdelala mojo skeptično tetko, ki je šla k njej ker je zgubila stavo, in jo je takoj v prvih parih minutah prizemljila z izjavami;
"Kako kaj hrbtenica (prometna pred 15timi leti), po ločitvi ste lepo psihično okrevali, našli boljšega partnerja (ločena in nanovo poročena), sinovo zdravje me skrbi (bratranec ima težave s krvjo in ledvicami in je hud asmatik),...

Kdo vrjame naj vrjame, kdo ne pa ne, ni se pa treba norčevat, je pa res da to preko tel. in to mi je ta moja sama rekla da je zelo
težko če osebe ne poznaš dobro, recimo jaz jo lahko pokličem opišem problem in mi hitro svetuje, ker pač dela z mano in to,
kar nekdo tretji če pride pa,.... Težka bo...

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Ok.. predpostavimo da šlogarca govori resnico.

Vsakič ko tebi ali tvoji familji pove kaj se bo zgodilo je tako neverjetno, da ji noben ne verjame (2 službe, ker je nemogoče...da boš doma pred novim letom...) potem se pa res zgodi. Na prihodnost itak ne morte vplivat, ker če bi lahko, bi vsi srečno živeli do konca svojih dni. Torej vprašanje ... Kaj točno imate vi od vedeževanja, razen tega, da neka ženička lepo živi skor samo od vaše familje?
smirk-1.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Meces denar v smeti. Povedala ti je za barvo avta pa si se vseeno zaletel. Kaj ti pomaga, ce ves pa se vseeno zgodi? Tako samo cakas na vsakem koraku kje bo kaj belega prletelo.

42k km letno, že 7 let, brez prometne, ženska mi reče da obstaja velika možnost da bom imel lažjo prometno nesrečo,
in da lahko predvideva da bo to avto svetlejše barve. Dober teden in sem v bolnici. Za mene dovolj prepričljivo.

Sestra je bila pri njej pred leti ko je bila visoko noseča, pač povprašat za zdravje, in kako bo z otrokom, in se je začela čudno vest,
in da nič ne vidi, in da je utrujena in jo prosla če lahko gre (tega v več letih ni naredila nikoli), ni hotla nič kasirat in to...
Pa smo prvega otroka izgubili, spontani splav. Čez dobro leto ji je rekla da JE noseča in da bo zdrav fantek izredno podoben očetu.
Seveda smo se ji vsi "smejali", češ kaj ji je, ker nista nič probavala... Kmalu so začeli tisti dnevi zamujat, slabo,.. Noseči smo.
Fantek. Popolna kopija očeta.

Res pa je da je veliko "vedeževalk", torej žensk ki vedo neko malenkost, delajo pa slabo in vidijo samo denar.

Nevem, meni pomaga pri večjih odločitvah, meni je recimo ko sem šel na ladjo povedla da bom tam opravljal 2 službi.
Kar je tehnično nemogoče, ker na ladji je staro pravilo da ima vsak svojo ENO nalogo in to je to. No imel sem dve službi že
prvi teden sem se javil za delo v tur. agenciji...

Še večji štos ki je meni bil izredno fascinanten, pogodbo sem imel do 12 novembra. In jo nato podaljšam na 19. januar, to doma povem,
in ta moja šlogarca pove sestri, da se bom vrnil še tisto leto. Sestra zatrjuje da ne, ker s pogodbo se zavežem in pogodbene kazni
so enormne, tako da ni šans da pridem prej, ampak ona je trdila, da bom doma še pred silvestrovim.

27. decembra me manager pokliče v pisarno, mi izroči plačo za vnaprej in letalsko vozovnico; ti in Juan (sodelavec) sta bila izbrana,
da lahko gresta pred silvestrom domov, ker so vajine pogodbe pri koncu in ker sta zbrala dovolj pik, lahko gresta.
29. zjutraj sem že trkal na domača vrata.

Sicer pa če bi kdo rad probal, se prepričal ali karkoli, mu podam GSM kontakt, gospa je zelo prijazna in zna z "začetniki", tako da je
vsaka trema odveč.

Najbolj fino je zdelala mojo skeptično tetko, ki je šla k njej ker je zgubila stavo, in jo je takoj v prvih parih minutah prizemljila z izjavami;
"Kako kaj hrbtenica (prometna pred 15timi leti), po ločitvi ste lepo psihično okrevali, našli boljšega partnerja (ločena in nanovo poročena), sinovo zdravje me skrbi (bratranec ima težave s krvjo in ledvicami in je hud asmatik),...

Kdo vrjame naj vrjame, kdo ne pa ne, ni se pa treba norčevat, je pa res da to preko tel. in to mi je ta moja sama rekla da je zelo
težko če osebe ne poznaš dobro, recimo jaz jo lahko pokličem opišem problem in mi hitro svetuje, ker pač dela z mano in to,
kar nekdo tretji če pride pa,.... Težka bo...

drek od spisa..nakladanje ehhh ...zehhhh
rolleyes-1.gif

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Če bi vedeževalci dejansko lahko napovedovali prihodnost, potem se ne bi ukvarjali z vedeževanjem. A je to res tako težko razumeti?
smirk-1.gif

Vse te zgodbice, kako to drži, ala MalcomX, so bodisi izmišljene, bodisi posledica tega, da smo ljudje "significance junkies". V vsakem naključnem dogodku mrzlično iščemo povezave (tak je pač ustroj naših možganov) in če jih ne najdemo, si možgani izberejo najbolj verjetno povezavo, da zadostijo tem potrebam (čeprav dejansko gre za naključni dogodek).

Zadeva je stara že milijone let in prav žalostno je gledat, kako "moderni" razmišljujoči človek pade na take zablode. Izvira iz lovskih časov naših prednikov, ko je bilo potrebno zelo dobro predvidevati situacije. Posledica mora imeti vzrok. Če ta vzrok lahko predvidiš, se boš lahko prilagodil posledici.

Seveda je stvar odlična zastavljena za lovske podvige, ko pa folk v brezdelju sedi in čaka, da zrastejo posejane rastline (naslednje obdobje v razvoju), potem se začnejo možgani ukvarjat z raznimi nepotrebnimi bedarijami ala od kod sonce in kaj so strele v nevihtni noči.

gonilnik

gps navigator
23. jul 2007
651
8
18
50
Poznam kolega ki je šel k vedeževalki,ker ima probleme v vezi.Pa mu je rekla da je njegova punca uročena.In da lahko ta urok odpravi za 1000 evrov.Je od njega potegnila že dosti več kot to.Lepo ga ceca vsake tolko časa,kot molzna krava :)