Vedeževanje

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Malo gledam zrave računalnika trenja in je tema vedeževanje. Torej je kdo že bil od vas pri kakem vedeževalcu? KAko mnenje? Sam še nisem bil, čeprav eno osebno poznam in mi še ni vedeževala.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Vedeževanje je nekaj podobnega, kot "parčki" na teleteksu. Služenje denarja na naivnemu folku.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
torej misliš, da nekaj ni mogoče napovedati? S tem ne trdim, da se da jaz sem v tej situaciji popolnoma neutralen ne rečem da je možno in ne rečem, da ni. Ima kdo kake izkušnje?

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.138
11.010
113
kod Džej-Zija
No, vreme je mogoče napovedati.
evil.gif
Problem pri vedeževanju je, ker tisti bolj sposobni stavke tako formulirajo, da vedeževanec ven pobere tisto, kar mu bolj ustreza. Vse ostalo je potem avtosugestija.

Izkušenj nimam, ker sem skeptik, pri pri skeptikih pa avtosugestija ne deluje.
hysterical-1.gif

trust

PEPČEK 2007
2. maj 2008
2.023
0
36
20km iz Idrije
Dejtega no srat s temi vedeževalci.

Ne nisem bil še nikoli in tudi nikoli en bom šel

USODO SI KROJIMO SAMI, kakšna bo je vse odvisno od nas.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.194
3.580
113
Marlbor
Ljudje so ovce in ovce so za to, da se jih striže. To je vse, kar je treba vedeti.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Malo gledam zrave računalnika trenja in je tema vedeževanje. Torej je kdo že bil od vas pri kakem vedeževalcu? KAko mnenje? Sam še nisem bil, čeprav eno osebno poznam in mi še ni vedeževala.

Ne vrjamem v boga, ipd zadeve, imam pa svojo vedeževalko. Take stvari ko ti ona pove, nemoraš predvidet.
Marsikdo me ima za bedaka, pa mi je vseeno, eni vrjamejo v boga, pa model še nič ni naredil, jay vrjamem v vedeževanje,
ker mi je ženska povedla barvo avta katerega se naj pazim. Čez 8 dni mi je vzel prednost bel clio in me poslal v bolnico.
Marsikomu je to larifari, ampak enostavno pove mi take zadeve, ki se jih nemoreš namislit. Vzame mi solidno vsoto denarja,
bi ji pa dal tut se enkrat toliko če bi želela.

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.461
575
113
44
Še vedno Rdeči revirji
KSZ....

Zadnjič nekaj šetam po City Parku v LJ pa vidim tam pri Humanicu kiosk v katerem šloga Danny, pol pa še ene dva bilzu, pred vsakim kioskom pa dolga vrsta večinoma žensk. Jaz sem se sam smejal, ko sem šel mimo. Sem že pomislil, da bi še jaz začel mal šlogat pa kasirat.
hysterical-1.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
torej misliš, da nekaj ni mogoče napovedati? S tem ne trdim, da se da jaz sem v tej situaciji popolnoma neutralen ne rečem da je možno in ne rečem, da ni. Ima kdo kake izkušnje?

Ja, trdim, da ni mogoče nekaj napovedati. Lahko uganeš, napovedati pa ne moreš. Še v fiziki težko napovedujejo dogodke, pa je precej ekzaktna veda, ne pa da bo ena šlogarca ugotavljala ali bo sosedova češpla pustila tipa, ki je poun keša, in bila s tabo.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:

Ne vrjamem v boga, ipd zadeve, imam pa svojo vedeževalko. Take stvari ko ti ona pove, nemoraš predvidet.
Marsikdo me ima za bedaka, pa mi je vseeno, eni vrjamejo v boga, pa model še nič ni naredil, jay vrjamem v vedeževanje,
ker mi je ženska povedla barvo avta katerega se naj pazim. Čez 8 dni mi je vzel prednost bel clio in me poslal v bolnico.
Marsikomu je to larifari, ampak enostavno pove mi take zadeve, ki se jih nemoreš namislit. Vzame mi solidno vsoto denarja,
bi ji pa dal tut se enkrat toliko če bi želela.

Uf... vedeževala ti je, da se belega avta pazi. To je pa res taka redkost na naših cestah
hysterical-1.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Seveda lahko, če je šlogarca slučajno ravno omenjena sosedova češplja.
hysterical-1.gif

Glede na to, da večinoma ženske ne vejo kaj hočejo, še za tak primer dvomim da bi ji ratal
tongue-1.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Če bi poslal SMS Denny-u, bi mu mogoče povedal, da bo imel na asfaltirani cesti nesrečo. Bel avto na asfaltirani cesti... to je pa že kar točno. Samo kaj, ko mX špara tam k ni treba
evil.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Sem gledal ponovitev oddaje ... komentar ->
hysterical-1.gif

Resno. Ena boljših oddaj na popu
grin1.gif
Sem se nesmejal do solz.

Highlights:
- Duhovnik pove, da vedeževanje ne obstaja
- Denny predlaga, da bi stroške vedeževanja lahko upoštevali kot davčno olajšavo
- Neka random vedeževalka pravi da sicer nekaj zasluži ampak ne veliko. Izračun glede na klice pokaže vsoto 3k€+/mesec

Če kje srečam možakarja z brado (matematika), mu častim pivo ali dva. Kako jih je model sesuval...
hysterical-1.gif

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Meces denar v smeti. Povedala ti je za barvo avta pa si se vseeno zaletel. Kaj ti pomaga, ce ves pa se vseeno zgodi? Tako samo cakas na vsakem koraku kje bo kaj belega prletelo.