Večna pot, omejitev hitrosti?

Megapixel

Pripravnik
28. sep 2007
976
2
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Piatnik pravi:
Tudi jaz sem dobil kazen na podobni osnovi. Kaj se je navedlo v pritožbi in če je vžalo?

Zaenkrat še ne vem, če je komu uspela pritožba oziroma ne poznam nikogar, ki bi se pritožil.
Tudi sam še čakam na pošto, saj se pogosto vozim po tej cesti.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.202
3.828
113
No, tudi jaz sem dobil tako kazen. In ker se vozim tam vsak dan se bojim da bi znala biti še kakšna.

Pozna kdo kakšnega odvetnika da bi malo povprašal glede tega? Lahko se tudi zmenimo in se gre skupaj do nekoga in to spiše. Pomoje bi bilo zanimivo za večje število ljudi, saj gre za eno najbolj "inkasantskih" točk v ljubljani.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Citat:
Uporabnik Megapixel pravi:
Citat:
Uporabnik Piatnik pravi:
Tudi jaz sem dobil kazen na podobni osnovi. Kaj se je navedlo v pritožbi in če je vžalo?

Zaenkrat še ne vem, če je komu uspela pritožba oziroma ne poznam nikogar, ki bi se pritožil.

Men ni dal miru in sem se pritozil.

Vozil 55 na 40km/h kazen 80eur. Poloznico dobil 1 leto kasneje in ker 1 leto kasneje vec ni bilo tam znaka 40km/h se napisal v pritozbi da ker sem dobil poloznico z 1 letno zamudo, da se lahko sele sedaj zagovarjam in tako danes ko sem poloznico dobil, ni vec znaka 40km/h in torej nisem v prekrsku.

Danes dobil odgovor od okrajnega sodisca. SODBA v imenu ljudstva. Postopek zoper storilca se USTAVI.

Hvala lepa in nasvidenje.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
in ogromno nepotrebnega, davkoplačevalskega denarja vrženo stran...komu na čast?

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
Citat:
Uporabnik Megapixel pravi:
Citat:
Uporabnik Piatnik pravi:

Men ni dal miru in sem se pritozil.

Vozil 55 na 40km/h kazen 80eur. Poloznico dobil 1 leto kasneje in ker 1 leto kasneje vec ni bilo tam znaka 40km/h se napisal v pritozbi da ker sem dobil poloznico z 1 letno zamudo, da se lahko sele sedaj zagovarjam in tako danes ko sem poloznico dobil, ni vec znaka 40km/h in torej nisem v prekrsku.

Danes dobil odgovor od okrajnega sodisca. SODBA v imenu ljudstva. Postopek zoper storilca se USTAVI.

Hvala lepa in nasvidenje.

No jaz pa se nisem pritožil takrat in plačal 125€.

Axi

Fizikalc
2. sep 2007
894
28
28
Koliko je sploh omejitev na tej cesti,kjer iz smeri centra zaviješ levo proti Brdu (a je to Brdnikova cesta)? Znakov za omejitev hitrosti ni, naselja ni,...

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
50, ker je Ljubljana.

Praktično center, kot da bi ga po slovenski nažigal. Pač naši super označevalci.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
SJTV1 bi ti dal kopijo pa je ne najdem vec(napisano je cist tko navadno,domace, copy/pastas tiste clene kot oni tebi pa ze zgleda vredu
grin1.gif
) in kot sem napisal, ni nobene znanosti, dobil sem placilni nalog 1 leto po dogotku, kot ostali, in napisal da na danasnji dan ko sem to dobil v roke, se sele lahko zagovarjam (to si zapomnite se za kaksne druge primere ker je kljuc do zmage) za kazen ki mi jo pripisujejo in sem napisal da danes omenjeni znak 40 tam ne stoji in se zatorej logicno uposteva omejitev 50km/h ,naredil sliko in vse to poslal na komurkoli ti je to ze poslal.

Bi pa ti lahko spisal kaksen clanek na temo kasiranja, ker takrat ko sem vozil je znak bil, sicer zelo hinavsko postavljen zaradi smotanosti krizisca in ga ne opazis ampak tukaj je sedaj problem ali sodisce resnicno zelo veliko stavi na to kdaj se ti lahko zagovarjas, ali pa ta znak tistega dne tam ni bil nikjer uradno zaveden na upravi ali kjerkoli skrbijo za te znake, torej so samo kasiral in po domace delali ali pa nekdo ni pravilno postavil znaka ker je bil predalec. o dtistega ovinka, ali kjerkoli so pac delali, ali karkoli sploh ze so delali ke rni bilo nicesar videti.

Pravtako upam na zmago za prepoved voznje po slovesnki cesti s kolesom mimo hotela slon ko so takrat kasirali na polno in je bila tukaj na forumu debata na to temo.

Nazadnje urejeno:

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Aha. Super da ti to poveš, čeprav je zdaj že 1 leto ni več, pred tem pa je tudi ni bilo 3 leta (toliko časa sem se redno vozil tam, pred tem pa ne upam trditi).

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Ne, vmes je sigurno par let ni bilo, potem pa je par mesecev bila, so izdali ne vem koliko tisoč plačilcev in so jo potem odstranili.

Megapixel

Pripravnik
28. sep 2007
976
2
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Ne, vmes je sigurno par let ni bilo, potem pa je par mesecev bila, so izdali ne vem koliko tisoč plačilcev in so jo potem odstranili.

Verjemi mi, tudi sam bi raje videl, da imaš prav
wink-1.gif

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Jest tudi mislim da je bil tisti znak 40 ze od nekdaj tam zato ker je problem s tistim znucanim ovinkom katerega so tudi postrugali. Nevem pa po kaksni logiki so ga odmaknili kr naenkrat.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.202
3.828
113
No, jaz gledam iz pisarne na križišče v katerem je bil znak in definitvo ga prej ni bilo, vsaj od takrat ko smo tukaj. Znak so dali ker so nekaj popravljali most (ki je sicer precej naprej).

SIcer sem pa jaz tudi dobil ugodeno na pritožbo. Dobil sem 500 eur za 67 oziroma z korekcijo 63km/h. V oprostilni sodbi je pisalo da "na cesti med brdnikovo in večno potjo ni enozanečn in da se lahko med eno in drugo pride na več načinov".
hysterical-1.gif

Odkar je omejitev 50 radarja tam nisem več videl.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Sej sem jest tudi delal tam(si nam veselo zasedal parking ker je bil fraj). No takrat so neki vmes most al neki popravljal ja, ampak se lepo vidi kako9 zajebavajo folk v glavo s temi radarji.