SJTV1 bi ti dal kopijo pa je ne najdem vec(napisano je cist tko navadno,domace, copy/pastas tiste clene kot oni tebi pa ze zgleda vredu
) in kot sem napisal, ni nobene znanosti, dobil sem placilni nalog 1 leto po dogotku, kot ostali, in napisal da na danasnji dan ko sem to dobil v roke,
se sele lahko zagovarjam (to si zapomnite se za kaksne druge primere ker je kljuc do zmage) za kazen ki mi jo pripisujejo in sem napisal da danes omenjeni znak 40 tam ne stoji in se zatorej logicno uposteva omejitev 50km/h ,naredil sliko in vse to poslal na komurkoli ti je to ze poslal.
Bi pa ti lahko spisal kaksen clanek na temo kasiranja, ker takrat ko sem vozil je znak bil, sicer zelo hinavsko postavljen zaradi smotanosti krizisca in ga ne opazis ampak tukaj je sedaj problem ali sodisce resnicno zelo veliko stavi na to kdaj se ti lahko zagovarjas, ali pa ta znak tistega dne tam ni bil nikjer uradno zaveden na upravi ali kjerkoli skrbijo za te znake, torej so samo kasiral in po domace delali ali pa nekdo ni pravilno postavil znaka ker je bil predalec. o dtistega ovinka, ali kjerkoli so pac delali, ali karkoli sploh ze so delali ke rni bilo nicesar videti.
Pravtako upam na zmago za prepoved voznje po slovesnki cesti s kolesom mimo hotela slon ko so takrat kasirali na polno in je bila tukaj na forumu debata na to temo.