Večna pot, omejitev hitrosti?

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Na Brdnikovi cesti ki povezuje hotel Mons in večno pot je bil zadnjic radar od mestnega redarstva tam parkiran, no jest sem sele v tadrugo opazil da je tam 40 omejitev, zdej pa nevem kaksen razlog imajo za tako omejitev na cesti ki nima stranksih in pelje cez gozd, pa se imena zgleda nima?

Nazadnje urejeno:

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
da je znotraj krajevnih tabl in se čist na eazy kasira
grin1.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Ta cesta ni Večna pot, ampak je z njo vzporedna in oddaljena več kot kilometer.
Predvidevam da misliš na cesto Pot za Brdom? Pod hotelom Mons, kjer se vključuješ na obvoznico. Tistih 40 je res fenomenalnih tam.
bonk.gif

Jaz imam tam vedno hitrost 60 in oči na peclje.

Če pa misliš na cesto, ki prečka PST, pa nevem od kdaj bi bila omejitev 40. Prejšnji teden je bilo še vedno 50. Jap, težko (nemogoče) se je tam peljat 50, je pa res, da je pred prehodom za pešce teh 50 zelo upravičenih.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.202
3.828
113
Tista cesta je v dežju zelo nevarna. Mi smo imeli prostore z pogledom tja (v TPLJ) in v vsakem dežju se je kakšen avto obrnil ali vsaj zapeljal s ceste. Ovinek so zdaj porezkali, ostala cesta pa je še vedno taka. Sicer pa tam kakor jz vem ni omejitve 40, razen morda pred PST (zdaj nismo več tam in ne morem pogledati.

Sicer je pa to Brdnikova in vodi od Večne poti mimo semaforja in gor v hrib, kjer se pri trgovini na vrhu hriba na Brdu konča. In v tem drugem delu je omejitev 30 + še postavljenih je več ležečih policajev.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Ja za semaforjem takoj 5 m je znak 40 in to je edini znak, zato ga tudi nisem porajtal ker je tolk blizu semaforju, da bi veljala pa omejitev samo do prehoda az pesce pa dvomim ker pst ni cesta ki bi razveljavila 40 omejitev. Jest sem tam 60 gonu, ker je cist normalna cesta in sele drugic opazil da roomster tam stoji za prehodom notr pa redar. kolk cajta traja da dobis kazen?

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.812
555
113
42
povsod malo
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Tista cesta je v dežju zelo nevarna. Mi smo imeli prostore z pogledom tja (v TPLJ) in v vsakem dežju se je kakšen avto obrnil ali vsaj zapeljal s ceste. Ovinek so zdaj porezkali, ostala cesta pa je še vedno taka. Sicer pa tam kakor jz vem ni omejitve 40, razen morda pred PST (zdaj nismo več tam in ne morem pogledati.

Sicer je pa to Brdnikova in vodi od Večne poti mimo semaforja in gor v hrib, kjer se pri trgovini na vrhu hriba na Brdu konča. In v tem drugem delu je omejitev 30 + še postavljenih je več ležečih policajev.

Ja tam sem se pa že jest skantal ni blo drugač hujšega. En čuden bleščeč asfalt je tam

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Tam pri tehnoloskem parku je klincev znak ki kaze 40km/h, zdej ga baje ni vec, sam to ga je kdo odtrgal dol al pa kej.

Megapixel

Pripravnik
28. sep 2007
976
2
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
Tam pri tehnoloskem parku je klincev znak ki kaze 40km/h, zdej ga baje ni vec, sam to ga je kdo odtrgal dol al pa kej.

Imaš prav... med Tehnološkim parkom in Večno potjo je bila omejitev hitrosti na 40 km/h. Do 4. oktobra 2010.
Potem so vzdrževalci po odločbi pristojne službe na občini "odtrgali" oba znaka in zdaj je tam omejitev 50 km/h.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Bom preveril.
confused-1.gif

Včasih je bila tam tabla 60 in pa dopolnilna tabla 40 ob dežju/snegu. Možno da je res več ni.

BLABLABLA

Guru
28. sep 2007
2.711
1.070
113
Tudi znak za konec Ljubljane so od Monsa prestavili na uvoz na avtocesto. Prej je bila omejitev is avtoceste proti odcepu za Mons 40 km/h (je še zdaj), v drugo smer pa po znaku za konec Lj 90. Sedaj je pa 40 do odcepa za Mons potem pa 50.

Megapixel

Pripravnik
28. sep 2007
976
2
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Bom preveril.
confused-1.gif

Včasih je bila tam tabla 60 in pa dopolnilna tabla 40 ob dežju/snegu. Možno da je res več ni.

Se popravljam, omejitev na 60 je od živalskega vrta do Koseške ceste (odcep proti bajerju), od tukaj naprej proti Kosezam pa
je omejitev 50 km/h. Med Koseško cesto in Kosezami oz. Šišensko cesto pa stojita opozorilni tabli za priporočeno
hitrost do 40 km/h ob dežju in poledici...

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Tako je. Vse table še stojijo. Skica zgoraj je pravilna.

Sem pogledal prejle ko sem laufal mimo.

Wotan

Zelenc'
4. maj 2011
1
0
1
Megapixel, kje bi dobili dokaze za to tvojo trditev:

Imaš prav... med Tehnološkim parkom in Večno potjo je bila omejitev hitrosti na 40 km/h. Do 4. oktobra 2010.
Potem so vzdrževalci po odločbi pristojne službe na občini "odtrgali" oba znaka in zdaj je tam omejitev 50 km/h.

Bi potrebovala za eno pritožbo, hvala in lp

Megapixel

Pripravnik
28. sep 2007
976
2
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Wotan pravi:
Megapixel, kje bi dobili dokaze za to tvojo trditev:

Bi potrebovala za eno pritožbo, hvala in lp

Pošlji vprašanje za oddelek prometne signalizacije (www.lpt.si) na e-pošto: info(at)lpt.si.
Upam, da ti bo pomagalo. Lp

Piatnik

Zelenc'
2. nov 2007
14
0
1
Tudi jaz sem dobil kazen na podobni osnovi. Kaj se je navedlo v pritožbi in če je vžalo?