Večerja za dvoje v LJ, do cca 40-50 EUR na osebo

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Svojo bi za obletnico peljal nekam na dobro hrano. V igri je meso, ribe odpadejo, sva jih na morju dost jedla.

Predjed, glavna jed, sladica, opcijsko kaka mala solata + pijača da bi bilo cca 40-50 na osebo.

Kam bi priporočali?

Gostilna na Gradu, gostilna Kovač, Argentino, Shambala...... ne vem?

Nazadnje urejeno:

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Pod pijačo mislim pijačo, ne buteljko za 30 EUR. Moja ne pije vina med hrano..., sam pa si ne bom naročal buteljke
smile-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Mislim, da sem našel. v Cubotu imajo za 80 EUR za dve osebi 5 hodov+buteljka vina. Tam sem že jedel in mi je bila super hrana in postrežba, samo precej drago. 80 za dva za malo bolj fancy večerjo pa je ok.

eCoyote

Pripravnik
21. apr 2009
500
0
16
Fun4Days.Com
Namaste indijska ob Ljubljanici. Zadnjič smo bili trije in je bilo cca.60 Eur. Predjed (ena za vse 3 dovolj), 3x jagnjetina v različnih omakah (dobr k svina) pa pol litra vina..

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Okrepčevalnica Čompa v Ljubljani.

Sem bil pred parimi leti, bilo nas je 5-6 in tam smo pustili cca. 250 eur+. Sicer kar OK, ampak tip ni pa ni hotel spečt medium biftka, smo 2x zavrnil in je že malo čudno gledal pa trdil da bifek mora biti rare, tip je pa res totalno skoraj surovega prinesel...ma kaj se ma za bunit. če jest plačam bo tako kot bom naročil...stregla je tista njegova bejba ukrajinka al kaj je že, sicer ok, ampak mene tam več ne vidijo...tega denarja pa spet ni bilo vredno.

Nazadnje urejeno:

MojsterS

Fizikalc
10. sep 2007
1.279
45
48
TaBar v centru Lj. Tapas jedi. Malo drugače, boš prišel skozi za ta denar, pa poizkusita lahko nekaj različnih malih prigrizkov...vsi so dobri.

bigMIKE

Majstr
19. mar 2012
1.261
152
63
* (Nova) brazilska restavracija v LJ nasproti tramvaja

* DaBuda

* tole kdo pozna? http://restavracija-han.si/

* Mogoče kakšna gostilnica v starem delu LJ na promenadi..

* poglej Tripadvisor in komentarje na ponudbo gostiln po LJ, mogoče te kaj prepriča

Nazadnje urejeno:

sandichamp

Fizikalc
10. avg 2007
479
29
28
Mi smo imeli nesramne natakarje in slabo hrano v gostilni Livada. Hvala, ne gremo več.

LP Sandi

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Citat:

Se strinjam! Ampak treba je poudarit da tam pač lahko pozabi na sladico in juho če je imel to v mislih... Sicer pa vrhunska zadeva, sva si ravno pred dopustom privoščila
smile-1.gif

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Citat:

Se strinjam! Ampak treba je poudarit da tam pač lahko pozabi na sladico in juho če je imel to v mislih... Sicer pa vrhunska zadeva, sva si ravno pred dopustom privoščila
smile-1.gif

why?

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
44
Ljubljana
Jaz sem pred dobrim mesecem peljal družbo v restavracijo Pen, bilo je vrhunsko, račun pa 230 EUR za 5.

Drugače pa se ti najbolj splača kaj iz Kaval group, če imaš Diners.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Citat:
Uporabnik Jordan pravi:
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Citat:

smile-1.gif

why?

Kaj why? Juhe ni na ceniku ker je pač ne kuhajo, sladice pa ponavadi sploh ni, če pa je pa ni nič posebnega... tja se pač gre zaradi drugih zadev...

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113
Citat:
Uporabnik feler pravi:
Citat:

Sem bil pred parimi leti, bilo nas je 5-6 in tam smo pustili cca. 250 eur+. Sicer kar OK, ampak tip ni pa ni hotel spečt medium biftka, smo 2x zavrnil in je že malo čudno gledal pa trdil da bifek mora biti rare, tip je pa res totalno skoraj surovega prinesel...ma kaj se ma za bunit. če jest plačam bo tako kot bom naročil...stregla je tista njegova bejba ukrajinka al kaj je že, sicer ok, ampak mene tam več ne vidijo...tega denarja pa spet ni bilo vredno.

Tip je mel popolnoma prav, filet stake se pac ne dela medium...jst ti ga nebi prnesu...

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.797
273
83
Največja slovenska vas
Citat:
Uporabnik bigMIKE pravi:
* (Nova) brazilska restavracija v LJ nasproti tramvaja

* DaBuda

Ti2 odsvetujem. Brazilska je fina za videti/poskusiti 1x in nic vec,ni noben presezek, za ta denar. Ne recem,se najes lahko ful,sam na all you can eat gres lahko tut cenej k za 25e+okus mesa mi je bil nekam pust...

DaBuda sm biu pa dvakrat pa mi je deloval vse bolj kot ne,mal bolj fensi kitajska.

Kot sem ze v drugi temi napisal, za Compo same pohvale, res pa da ze neki casa nisem bil.