Ve kdo, kateri avto je to?

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.104
16.310
113
OMG :D pa a ne dajejo ravno nemci full radi še svašta plastike čez motor? kaj so tukaj mislili? bolj praktično za pranje z wapom? :D

tomi

Guru
1. sep 2007
18.706
9.908
113
40
MB
tisti kos plastike stane
smile-1.gif

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.925
113
Saj ni nereda...klasičen motor kot povsod drugje. Manjka zgolj okrasni pokrov prek havbe, da zgleda motor kot iz škatlice...pol smo pa vsi zadovoljni. Sploh tisti, ki samo gledajo motor
evil.gif

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.013
6.194
113
Glede na nered, sklepam, da sploh niso imeli prostora kam montirat okrasni pokrov. V praksi pa se ponavadi tudi pod plastiko skriva red, ker imajo ponavadi cenkice vodila kamor so pritjene, ne pa kar napeljane vsepovprek. Sploh me pa zanima kaj je to za ena zasnova motorja, da potrebuje toliko cevkic. Ciser vem da jih ima vsak tudrbač nekaj, samo tako na oko jih ima normalen motor vsaj za deljeno s 4. Pa tudi glede na položaj določenih cevi sklepam, da bodo čez 3 leta vsaj nekaj le teh obribane tako, da bodo začele spuščat.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.925
113
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
ko bi pri vwju le imeli tebe ...
smirk-1.gif

Sem mislil ravno to pokomentirat..enkrat gledal 3.0 TDI malo brez okrasne plastike....sem se kar zgrozil. Samo kaj ko je ta motor zastarel.
wink-1.gif

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
Da nima "tanovega" tipa brisalcev zna biti glede na namen Amaroka celo plus. Recimo, da si gozdar in non-stop brišeš blato s šipe, gredo brisalci hitro pa-pa. Za "tanove" bi dal 40€ za komplet, "tastare" ti po drugi strani skoraj vržejo v hrbet.

Ne vem no, meni se glede na namen Amaroka niti "nered" pod pokrovom, niti "stari" brisalci ne zdijo tragedija. Nasprotno, prej prednost. Predstavljaj si, da nekje bogu iza nogu začne mašina kašljat, a se ti bo dalo hebat še z odstranjevanjem plastik, pri čemer ti bodo vsaj trije šraufi itak padli v blato in jih ne boš nikoli več našel.

Jebiga, Amarok ni namenjen za metroseksualce, ampak je delovna živina.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.030
11.154
113
tako je, to so vse prednosti, toplo lajkam, bi ga mel ampak bi moral biti bolj udoben. v tem rangu bi verjetno šel po Hiluxa

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik panoramic pravi:
Da nima "tanovega" tipa brisalcev zna biti glede na namen Amaroka celo plus. Recimo, da si gozdar in non-stop brišeš blato s šipe, gredo brisalci hitro pa-pa. Za "tanove" bi dal 40€ za komplet, "tastare" ti po drugi strani skoraj vržejo v hrbet.

Ne vem no, meni se glede na namen Amaroka niti "nered" pod pokrovom, niti "stari" brisalci ne zdijo tragedija. Nasprotno, prej prednost. Predstavljaj si, da nekje bogu iza nogu začne mašina kašljat, a se ti bo dalo hebat še z odstranjevanjem plastik, pri čemer ti bodo vsaj trije šraufi itak padli v blato in jih ne boš nikoli več našel.

Jebiga, Amarok ni namenjen za metroseksualce, ampak je delovna živina.

Čaki, žarnice delajo tako da moreš it na servis menjat, pri brisalcih pa firma naenkrat gre v drugo skrajnost da holcar prišpara?

Če znaš ta dizelski motor sred bogu iza nogu sam popravit z orodjem ki ti ga nudi žepni nožek, jabomater, da bi še tiste plastike snel
ob vsej tej mehanični vrlini.