Vatikan izganja slovenskega državljana

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum
I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik stieber pravi:
govoril je o hudem lokalnem spodrsljaju, spet lažeš?
confused-1.gif

Nope ti lažeš.

Citat:
To je drug problem, to je neki lokalni spodrsljaj, zelo hud, zelo hud, o tem ni dvoma, vendar ni vezan na to krizo in ta kriza ni vezana na ta spodrsljaj."

si spet hotel podtikati oz. minirati
hysterical-1.gif
, ko si hotel popravljal termin v "hud lokalni spodrsljaj", edino kar bi šlo skozi je "lokalni spodrsljaj, zelo hud..."

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik KKK pravi:
Na Teznem je bolšjak vsako nedeljo, do dežurne pošte se zaradi prometa skoraj ni mogoče prebit. Pa edina cesta do tja. To je ta lokalni spodrsljaj?

Mogoče pa je Uran bil zato tako OK dečko in čisto tiho, ker je imel preveč masla na glavi

Uranu so zagotovo že grozili, npr. da mu bodo ukinili "priboljške" (tu puščam svobodo..), pa ni prijelo, ker so ugotovili, da je normalen in da ima raje odrasle fejst dekline.

Uran bi moral obrniti hrbet Vatikanu in RKC, izstopiti ter napisati spomine in povedati kaj se dogaja v sistemu.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Pardon, popravljam 'hud lokalni spodrsljaj' v 'zelo hud lokalni spodrsljaj'...rode je pač malo starejši in namesto levega arhaično uporablja desni prilastek.
grin1.gif

tvoja namera ti kljub podtikanju in laganju, žal ni uspela.
grin1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

No, glede minometov, si prav ti dobil nov nadimek "minometalec", tako da ne sedaj lastnega neznanja preusmerjati na tiste, ki so te podučili
smile-1.gif

Glede faksov pa boš ti težko sodil, bo treba prvo kakšnega končati a ne.

cerkev se pa piše z veliko v primeru za katerega sprašuješ in ga ne razumeš.

I

Izbrisan uporabnik #488

Pa da ne boš spet zminiral teme, se vračamo nazaj k temi:

http://24ur.com/novice/slovenija/urana-umikajo-v-trst-ker-je-javnost-vznemirjena.html

Citat:
Zibelnik je prepričan je, da so Uranu kršene človekove pravice. Ob tem je povzel po njegovih besedah uradno razlago profesorja kazenskega kanonskega prava Davida Cita, ki meni, "da nihče v cerkvi ne more izgnati nikogar iz njegove domovine, saj to lahko stori le njegova država".

No, na to sem pa opozoril že v prvem postu, a je potem seveda nekatere "poznavalce" to zmotilo.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Zaenkrat nisi še prav ničesar podučil...še več, ko si bil pozvan k temu, si stisnil rep med noge, no vsaj prostora je imel veliko.
grin1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
To, da cerkev ne more izgnati slovenskega državljana iz slovenije, je vsem vsaj malo razgledanim kristalno jasno, da cerkev nima v R Sloveniji nikakršnih tozadevnih pristojnosti, sem ti dal vedeti že na začetku teme. A ni sramotno, da moram jaz pravniku govoriti take zadeve...lahko pa temu citu poveš, da lastna država svojih državljanov ne more izgnati, vsaj za slo to velja, hej, kakor vem, celo državljanov EU ne more izgnati kar tako, no ti si 'pravnik', me boš že popravil, če se motim.
grin1.gif

ali pa raje počakajmo kakšnega kompetentnega pravnika, osebek, ki nea razlikuje med R Slovenijo, cerkvijo, vatikanom, pravnim redom R Slovenije in kanonskim pravom, verjetno ni najbolj primeren, da nam razlaga, kako in kaj. S strani kakšnega cerjaja pa z veseljem sprejmem razlago.
cheer.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Torej, če naredimo sežetek...meni očitaš neznanje (ja, za minomete nisem ravno expert, očitno jih obvladam v tolikšni meri, kot ti pravo), ko si pozvan, da nam razložiš, kako in kaj, pa iščeš abotne izgovore. Kronski primer, ki zaznamuje nick snecer je pa itak 'pravnomočna sodba' jezusu, za katerega niti ni dokazano, da je obstajal kot zgodovinska osebnost. Ampak bil je pa 100% obsojen. Čeprav ne vemo, ali je sploh obstajal.
bonk.gif

Lahko noč
grin1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Uran je izgnan v Trst, zgodilo se je točno to, kar se ne bi smelo. Cerkev očitno ima moč, da iztera človeka iz države.

Sicer pa jaz nisem pravnik, nimam takšnega naziva. Tebi manjkajo osnove očitno na vseh področjih, da bi lahko debata stekla.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
To, da cerkev ne more izgnati slovenskega državljana iz slovenije, je vsem vsaj malo razgledanim kristalno jasno, da cerkev nima v R Sloveniji nikakršnih tozadevnih pristojnosti, sem ti dal vedeti že na začetku teme. A ni sramotno, da moram jaz pravniku govoriti take zadeve......
Počakajmo na rezultat, oz. na to, ali bo Uran zapustil Slovenijo ali ne, potem bomo pa vidli ali imaš prav ali ne.

I

Izbrisan uporabnik #488

Nikoli nisem imel nobenega "alter" nicka
hysterical-1.gif

In kot moderator nisem bil odstavljen.

Tvoji posti so samo eno miniranje in laganje. Verjamem, da te bo travma glede lastne izobrazbe še dolgo spremljala in da se bodo frustracije kazale na forumu. Rešitev je vojska.

Glede Jezusa pa lahko vprašamo 32, on pravi, da obstaja in da je vedno med nami, kar pomeni da ga lahko tudi sam vprašam glede sodbe in če se je pritožil. Moment... zdi se mi da prikimava.

priden.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Ne, ne more izgnati nikogar. Seveda lahko nekomu reče naj gre, kot mu lahko reče društvo ljubiteljev snecerja, ampak takšno napotilo nima za slo državljana nikakršnih pravnih učinkov...če pa društvo ljubiteljev snecerja nekoga s silo ali grožnjo skuša spraviti iz slo, hej to je pa vendar že kaznivo dejanje.

Aha, nimaš naziva pravnik?
confused-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Kot so ti že povedali, počakajmo, da bo izgnan v Trst pa bomo potem videli, če je izgon res možen. Moraš vedeti, da je za Urana na prvem mestu Bog, Vatikan, šele potem pa Slovenija in njen pravni red.

Seveda mu grozijo oziroma se boji, da če ne bo pokoren, ne bo nebes, to pa je hujša kazen kot pa v katerekoli pravnem redu.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Ja, pa če vudu mađioniæar zabode nekaj igel v lutko enega mudela iz barbadosa, ga lahko obtožimo poskusa umora, kajne?
confused-1.gif

daj si že dopovedat, da cerkev nima nobene moči in pristojnosti kogarkoli pošiljat kamorkoli...če se pa kdo boji pekla, je pa to njegov problem...
bonk.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Bomo počakali in ko bo izgnan nam boš lahko razložil.

Da pa se boji pekla, ni njegov problem, ampak problem te totalitaristične organizacije, ki s terorjem vzgaja svoje člane.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Se pravi, po tvoje jaz lahko izženem tebe, tako da bi rekel, da moraš v trst?
grin1.gif
rkc ima ravno toliko pristojnosti da 'izžene' državljana, kot jaz ali ti...torej: nič.

Ok, dovolj bodi, ta tema enostavno ni in ne more biti resna.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Zanimivo. Reagirali so, ker je naredil otroka, če bi pa katerega oz. več njih zlorabljal, bi bili pa tiho.
bonk.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Se pravi, po tvoje jaz lahko izženem tebe, tako da bi rekel, da moraš v trst?
grin1.gif
rkc ima ravno toliko pristojnosti da 'izžene' državljana, kot jaz ali ti...torej: nič.

Ok, dovolj bodi, ta tema enostavno ni in ne more biti resna.

Ta tema je zelo resna in kaže na grozljivo moč RKC, ki lahko prisili svojega člana, da proti svoji volji, ne glede na pravno ureditev države, zapusti domovino.

Žalostno je da država ne reagira in ne zaščiti državljana, ko ga neka totalitarna organizacija poziva in zahteva, da zapusti našo državo.

Očitno pa je, da ne gledaš poročil in ne bereš časopisov, potem bi videl, da je RKC potrdila, da MORA v Trst in da je to mila kazen.

Na državo pa se požvižgajo.

Podobne teme