Vaskrsic in stozice

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Imam odlično idejo...kaj, če bi se poplačalo morebitne dolgove stožic podizvajalcem na ta način, da se športni park proda na dražbi, iz kupnine se poravna neplačane obveznosti, iz preostalega dela se pa obnovi šole in zgradi kakšportni objekt za otroke in mladino, če bo kaj denarja še ostalo...v primeru, da so biliše vsi poplačani oziroma je zadeva urejena, pa seveda pozabite na to mojo idejo...

zabar

fotograf
20. mar 2011
975
0
16
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Imam odlično idejo...kaj, če bi se poplačalo morebitne dolgove stožic podizvajalcem na ta način, da se športni park proda na dražbi, iz kupnine se poravna neplačane obveznosti, iz preostalega dela se pa obnovi šole in zgradi kakšportni objekt za otroke in mladino, če bo kaj denarja še ostalo...v primeru, da so biliše vsi poplačani oziroma je zadeva urejena, pa seveda pozabite na to mojo idejo...
Kje si kupu to robo? A snifaš, kadiš al si vbrizgaš? Me zanima, lahko na ZS!

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
te še tukaj vprašam. ali so tisti, ki niso bili plačani res zaslužili denar in ali je denar obstal nekje na poti do njih.
v gradbeništvo se razumete ko marica u kuhac, a neki pametujete.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
zmaga.gif

Tole je pa men čist logično , odlična ideja .
Če bom jst naročil postavit drvarnico ,plačal pa je ne bom , mi bodo potem zaradi stroškov postopkov in obresti pa ne vem kaj še vse , enkrat zaplenili zraven še kočo.
tak je v pravni državi in kapitalizmu , kdor pa nima namena plačat ,naj gre pa komunistično državo to delat ,kjer je drugače ,.npr Kitajsko .
bonk.gif

Zetor

Pripravnik
6. apr 2010
451
2
16
Ljubljancani so si spet izbrali velikega vodjo-lastnika tega popolnoma nepotrebnega objekta,s tem ko so mu spet nastavili rit bodo tudi placali ta njegov spomenik.

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
Uporabnik stieber pravi:

zmaga.gif

Super ideja. Drugače bo šlo vse iz naših žepov, denar je pa med tem že na cipru pri botrih.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.158
1.252
113
42
Najbolj pol da kar vse slovensko prodamo na dražbi. Namesto da režemo plače javnim uslužbencom.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Najbolj pol da kar vse slovensko prodamo na dražbi. Namesto da režemo plače javnim uslužbencom.
Ne prehitevat , kleptokomunajzkvazikapitalisti se držijo načrta
uf-1.gif

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:

In kaj je tukaj slovenskega?

Stožice so spomenik slovenskim tajkunom. So zgled, kako se projekti ne smejo delati, kako se kršijo pravice podizvajalcev in pravice delavcev. S pogleda delovanja pravne države so sramota za vse slovence. Naj jih prodajo za 1€, le da Slovenci z njimi nimamo več stroškov.

zabar

fotograf
20. mar 2011
975
0
16
Pa dajmo že enkrat razčistit! Kaj hudiča ma Jankovič z podizvajalci? On je plačal izvajalcem, kaj pa so oni delali naprej, pa je njihova stvar!!! In kdo je plačeval oz. financiral druge stadione po državi? Še najmanj državnih sredstev za stadion je dobila Ljubljana! Tako da....
10.gif

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.075
6.265
113
blizu močvirne prestolnice
Ne nakladaj, ta stadion in dvorana sta se preplačala, tudi s strani občine, čeprav je bilo rečeno , da bo občina priskrbela le zemljišča! SE pravi mešetarjenje z Ljubljanskim denarjem, poleg tega pa kljub taki močni občinski upravi, niso bili sposobni priti do EU denarja, Nesposobnost na višku! Tudi v Ljubljani bodo okostnjaki padali iz omar, upam vsaj da ne bo treba samo Ljubljančanom plačevati za grehe njihovega šefa!

jazjaz51

Pripravnik
29. feb 2012
336
0
16
med Brnkom in Mengšem
Jaz pa imam boljši predlog - vsi jankovičevi feni-volilci naj nakažejo 300€ za propadle projekte velikega vodje, da ostali državljani ne bomo plačevali pufa in sanacije bank ki so v dr€ku tudi (elekra-pufi-nevračanje) zaradi stožic

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Ne nakladaj, ta stadion in dvorana sta se preplačala, tudi s strani občine, čeprav je bilo rečeno , da bo občina priskrbela le zemljišča! SE pravi mešetarjenje z Ljubljanskim denarjem, poleg tega pa kljub taki močni občinski upravi, niso bili sposobni priti do EU denarja, Nesposobnost na višku! Tudi v Ljubljani bodo okostnjaki padali iz omar, upam vsaj da ne bo treba samo Ljubljančanom plačevati za grehe njihovega šefa!

kaj so zdej stožice.

preplačane

ali

neplačane

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:

kaj so zdej stožice.

preplačane

ali

neplačane
Si me prehitel. To zanima tudi mene.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik softi pravi:
predlagam, da se mi jankoviæevi feni odcepi od vas perifercev in vam pustimo tistih nekaj mrd dolga. bo tko OK.
Ni treba, vsi periferci, ki hodijo delat v Ljubljano, naj del dohodnine pustijo tu.

Zakaj Jankovič najbolj srbi neljubljančane?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
predlagam, da se mi jankoviæevi feni odcepi od vas perifercev in vam pustimo tistih nekaj mrd dolga. bo tko OK.
Ni treba, vsi periferci, ki hodijo delat v Ljubljano, naj del dohodnine pustijo tu.

Zakaj Jankovič najbolj srbi neljubljančane?

ker so srbi večinoma ljubljančani.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik softi pravi:

Lepo je oddati glas nekomu, katerega pripadnost računaš.
hysterical-1.gif

Citat:
Raje zadavim župana in njih,***** jim materna.Orka madona!Stanujem na Vevški 25,kjer so se ob kašeljskem mostu naselili Romi.Imamo jih pred nosom,njive niso več za obdelavo.Kaj nam delajo!Sramota!Sem jih že ne bo" je razburjeno povzdigoval glas Melkiæ
Mimogrede je še navrgel,da mu je žal,da je oddal glasovnico in volil
Jankoviæa.
hysterical-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
zoki je dal romom streho, melkiæu je dala pepca

zoki je solidaren z dolenci, pepca je bila z 'rođaci'.

kdo ej več naredil za slovenijo?
koga boš volil naslednjič?