Vaši portreti iz zgodnje mladosti

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
amm....a če sem moderator, potem ne smem sodelovati v temah in povedati svojega mnenja, itd???????

pogovarjala ali ignorirala??? spet nič jasno

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
ti me pa tako na enga spominjaš, pa se ne morem in ne morem spomnt na koga.

Glede na to, da sva na isto osnovno šolo hodila...
17758-icon_confused.gif

Apachi

gps navigator
Osebje foruma
21. jul 2007
2.195
20
38
Murska Sobota
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Apachi, evo samo za tebe specialno sem šel naredit en scan ...
wink-1.gif
Muchos better
wink-1.gif

Ma na živce mi gre to ko nekateri na froca navlečejo vse kar je možno, da ga ne bo mrzlo pri 34°C in potem izgleda ko kaka ličinka... seveda pa pisana tako da še klovn v cirkusu ni tako...

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Dedi, meni je pa ravno zanimivo opazovati, kako smo napredovali na področjih, na katera mnogokrat sploh ne pomislimo. Zanimivo mi je tudi, kako se z leti pogosto stvari sploh drastično ne spremenijo, ampak jih je mogoče podoživeti, čeprav v drugem času (mogoče tudi kraju). Dogodki, osebe ... Če bi vaša mamica videla sliko vaših otrok že takrat, ko ste bili še vi majhni, bi ziher samo tiho zajokala.
smile-1.gif

scorpy,
če še ne veš, sem sam pristaš mnenja, da moderatorji ne morejo nikoli povsem enakovredno debatirati kot navadi uporabniki. Ker se vam zna prehitro sprožiti tist vaš občutek moči in koga banate (ali drugače sankcionirate), če vam stopi na žulj. In kot taki bi po moje smeli le debate brati in napisati komentar kot opozorilo/priporočilo/ukaz.
Sicer sva se pa že na msnju vse zmenila in ugotovila, da pač drug drugega ne prebavljava in posledično prosim, da me tudi na forumu ne oviraš!

01481

cifra
15. maj 2007
5.306
0
36
68
Ljubljana
Moderator lahko polnopravno sodeluje v debatah in se zategadelj ne loči od ostalih uporabnikov, različni ste si samo po panelu, kjer ima moderator kakšen gumb več in pa pooblastilo, da urejuje poste in opozarja uporabnike, če je to potrebno.

Imaš pa seveda lahko svoj pogled in mnenje. Ni prepovedano.
tongue-1.gif

Na Alterju je sploh zelo malo stvari prepovedanih.

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
lol še eno sem našel na disku, na tej pa s skobčevko zajtrkujeva
cheer.gif

jst--kanarcek-1.jpg

Nazadnje urejeno:

gs1422

ekonomist
13. okt 2007
1.158
0
36
44
Dobova
Ej stari, bolj kot te gledam, bolj se mi zdi, da sem te zadnjič videl na brniku. Zeleni kombinezon, našitek je bil gor od letalske, pa v tiste kafiču si sedel s kameradom, ko je na mednarodnih prihodih? A si bil ti al ne?

gs1422

ekonomist
13. okt 2007
1.158
0
36
44
Dobova
No saj to ni bilo ravno "zadnje čase". Pismo, da se ne morem spomnit. Začetek novembra mogoče? Ali je bila sredina novebra. Snega še ni bilo, travica pa je bila še lepo zelena.
grin1.gif