Kaj ma to veze z manekenstvom? Sej seksajo vsi - lepi, grdi, suhi in debeli Eni pač več kot drugi. Zanima me samo od kdaj se sex v avtu šteje kot nekja norega in divjega? Sej to počnejo praktično vsi.
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
poleg tega pa morda on samo v postelji sexa
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Kaj ma to veze z manekenstvom? Sej seksajo vsi - lepi, grdi, suhi in debeli Eni pač več kot drugi. Zanima me samo od kdaj se sex v avtu šteje kot nekja norega in divjega? Sej to počnejo praktično vsi.
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
takim ženskam jaz ne rečem manekenke ampak kur*eCitat:
Uporabnik novaa pravi:
niso vsi manekeni prve kategorije da lahko vsako noč naskočijo koga hočejo in kje hočejo....
Citat:
Uporabnik Apachi pravi:
takim ženskam jaz ne rečem manekenke ampak kur*eCitat:
Uporabnik novaa pravi:
niso vsi manekeni prve kategorije da lahko vsako noč naskočijo koga hočejo in kje hočejo....
odvisno od let ki jih ima oseba..... treba se je znoreti dokler si mlad... drugače te na stara leta pipaCitat:
Ja če lahko naskočiš kogar koli si po moje kur*a... če pa vedno ene pa iste osebke uporabiš pa je druga zgodba
Citat:
Uporabnik mp_63 pravi:
Zavisi od tega, kje je parkiran avto
Ne.. če v glavi vse stoji na pravem mestu NE MOREŠ naskočiti vsega kar povprek.. če pa LAHKO, pa pomeni da je nekaj narobe s to osebo... ali pa se prodaja.... ker tiste si same ne izbirajo strank... torej so..?Citat:
Uporabnik leprotto pravi:
Samo si se pa izrazil: če lahko naskočiš kogar koli si po moje kur*a.
Hitro popravi, drugače si bodo tiste, ki se dejansko lahko naskakujejo s komer koli mislile, da jim samo zavidaš.