Kar se nastopanja pred folkom tiče...I'm terrified!
Kar se druženja tiče. V pravi družbi se komot sprostim, na veliko debatiram, se smejim, velik je zajebancije, fora-podjebavanja, ipd. Sem kar zabavna, sploh ko smo hodili žurat mi ni bil nikol problem se na veliko sprostit (tudi plesat po mizah, če je blo že kaj bolj na hard, hehe). flirtat, ipd. - seveda v tem primeru sem stike navezovala le "z lepimi fanti".
V glavnem, ko se enkrat vklopim, potem sem čisto druga kot imajo feeling tisti, ki me ne poznajo - sem že dostikrat slišala opazke, da sem "fina", da delujem "fino", preveč resna, ipd. Ampak načeloma se ne zapletam z vsakim v debato (nimam te potrebe, da bi v vrsti pred blagajno navezovala stike, npr.), včasih se mi niti ne da odgovarjat na chit-chat (sploh kakšnih bv pripomb tipov). Z ljudmi, ki jih ne poznam in jih srečam npr. za šalterjem, blagajno, ipd. je vse kar se trudim debatirat vljudnostno - hvala, prosim, ni za kaj, mi lahko še xy preverite, ipd. Če mi je kdaj kdo posebej simpatičen/na potem tudi kaj poklepetam, sicer pa je to bolj izjema kot pravilo.
Kar se raznih žurov, obletnic, ipd. tiče. Žurke smo imeli vedno pestre, i loved it. Tudi druženja z družbo kot so kino, kartanje, ipd. imam rada. Razne obletnice, rojstni dnevi, pogrebi...če se gre za ožje domače, potem mi niti ni sila, sploh če je v krogu družine (ok, razen pogrebi - teh ne maram sploh). Če so pa tiste šolske obletnice in moraš gledat folk, ki ga že 10 let nisi vidu (plus ga niti nisi pogrešu), enih nisi maral sploh, se nisi družil...mi gre pa na qurac (samo show-off je, kdo kaj ima, kdo je kej naredu, kaj je ta luzer ratu, ipd.). Tisti, ki so ti bli kul oz. si se družil, pa itak obržiš stik - vsaj za občasen drink.
Toliko o meni