Vaša družabnost

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
To temo bi rad pripeljal do te točke, da bi mi zgovorni, družabni in socialni alterjevci povedali, v katerih situacijah navezujejo oni stike z ženskami, predvsem, če le-te še dobro zgledajo.
wink-1.gif

Dejmo prosim nadaljevati zdej od te točke.
cool-1.gif

Zaenkrat se ni oglasil še noben od šarmerjev.
evil.gif

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Kar se nastopanja pred folkom tiče...I'm terrified!
redface-1.gif

Kar se druženja tiče. V pravi družbi se komot sprostim, na veliko debatiram, se smejim, velik je zajebancije, fora-podjebavanja, ipd. Sem kar zabavna, sploh ko smo hodili žurat mi ni bil nikol problem se na veliko sprostit (tudi plesat po mizah, če je blo že kaj bolj na hard, hehe). flirtat, ipd. - seveda v tem primeru sem stike navezovala le "z lepimi fanti".
evil.gif

V glavnem, ko se enkrat vklopim, potem sem čisto druga kot imajo feeling tisti, ki me ne poznajo - sem že dostikrat slišala opazke, da sem "fina", da delujem "fino", preveč resna, ipd. Ampak načeloma se ne zapletam z vsakim v debato (nimam te potrebe, da bi v vrsti pred blagajno navezovala stike, npr.), včasih se mi niti ne da odgovarjat na chit-chat (sploh kakšnih bv pripomb tipov). Z ljudmi, ki jih ne poznam in jih srečam npr. za šalterjem, blagajno, ipd. je vse kar se trudim debatirat vljudnostno - hvala, prosim, ni za kaj, mi lahko še xy preverite, ipd. Če mi je kdaj kdo posebej simpatičen/na potem tudi kaj poklepetam, sicer pa je to bolj izjema kot pravilo.

Kar se raznih žurov, obletnic, ipd. tiče. Žurke smo imeli vedno pestre, i loved it. Tudi druženja z družbo kot so kino, kartanje, ipd. imam rada. Razne obletnice, rojstni dnevi, pogrebi...če se gre za ožje domače, potem mi niti ni sila, sploh če je v krogu družine (ok, razen pogrebi - teh ne maram sploh). Če so pa tiste šolske obletnice in moraš gledat folk, ki ga že 10 let nisi vidu (plus ga niti nisi pogrešu), enih nisi maral sploh, se nisi družil...mi gre pa na qurac (samo show-off je, kdo kaj ima, kdo je kej naredu, kaj je ta luzer ratu, ipd.). Tisti, ki so ti bli kul oz. si se družil, pa itak obržiš stik - vsaj za občasen drink.

Toliko o meni
smile-1.gif

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Tak tak, mi je problem nastopat pred publiko, itaq. Sem pa družabna, rada mam družbo, vendar pa jaz ne naredim prvega koraka, ponavadi kdo drugi, včasih me tudi okupirajo in mi je too much....
Nisem pa lih za to, da bi skoz bla v družbi enih in istih ljudi, mam rada svoj mir. Meli smo ene kolege, ki bi skoz neke, bi šli kao skup v zoo, pa kino, pa Legoland in svašta, tako da smo jih dali malo na hold, ker meni ni to ok. Mogoče delam napako, ampak po mojem mnenju se je treba družit z več folka.

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Aja, to sem še pozabla povedat, hčerka je pa ekstra priljubljena in v šoli recimo jo kar vsi poznajo in vsi otroci rinejo v njo...
Njej valda to ni všeč hehe.

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
To temo bi rad pripeljal do te točke, da bi mi zgovorni, družabni in socialni alterjevci povedali, v katerih situacijah navezujejo oni stike z ženskami, predvsem, če le-te še dobro zgledajo.
wink-1.gif

Jaz sem manj obremenjena, če se menim z nekim lepotcem, ker ga hitro ownam. Jaz sem zakompleksana včasih, če pa se menim s kakim kjutiš, pa nimam problemov, ker mam že v podzavesti, da ta pa je predober. Ampak dejansko se on zapali na mojo samozavest. Navezovanje stikov z moškimi ni problema, itaq se zalepijo, nalepijo, še losat se jih moreš. Ah.

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Citat:
Uporabnik tinekr pravi:
Aja, to sem še pozabla povedat, hčerka je pa ekstra priljubljena in v šoli recimo jo kar vsi poznajo in vsi otroci rinejo v njo...
Njej valda to ni všeč hehe.

Fak kolk ti tole tvojo hčerko kuješ v zvezde nonstop. A ima že zdaj večvrednostni kompleks?
tongue-1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik tinekr pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
wink-1.gif

Jaz sem manj obremenjena, če se menim z nekim lepotcem, ker ga hitro ownam. Jaz sem zakompleksana včasih, če pa se menim s kakim kjutiš, pa nimam problemov, ker mam že v podzavesti, da ta pa je predober. Ampak dejansko se on zapali na mojo samozavest. Navezovanje stikov z moškimi ni problema, itaq se zalepijo, nalepijo, še losat se jih moreš. Ah.

Evo, vidiš, to ti je perfect taktika!
cheer.gif

Nekateri pa poskušamo delovat nedostopni in nezainteresirani, to pa očitno ne pali preveč.
wink-1.gif

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Ne vem kaj ti naj rečem, ampak če je pa ona taki zakon. Saj sn mama, nemrem drugega rečt
wink-1.gif

mhmm

GIFtedALTER 08
22. jul 2007
2.370
0
36
Sej že dooolgo vemo da je tvoja hčerka: najlepša, najboljša, najbolj pametna, najbolj talentirana, najbolj priljubljena...
zmaga.gif

Sergio81

Fizikalc
29. jul 2007
1.651
0
36
V oblakih
@matix & mhmm in vidva sta se v tej temi oglasla samo zato, da mešata drek, čeprav vsi vemo kako riba že pri glavi smrdi.
Je pa vsaj povedala svoje mnenje o sebi in svoji hčerki kot ga sama vidi, česar pri vama ni opaziti.
No ja pljuvat zanamo pa vsi.
In kako je z vajino "družabnostjo"?

dkivi

Pripravnik
4. jan 2008
835
0
16
ljubljana
družim se kar dosti,arhiv,KUD in daktari so vsaj 2x tedensko na sporedu,pa nisem zdrav če ne grem vsaj 1x na mesec na kak koncert...(vabljeni na čompe danes zvečer ob 20.00 festival sanje v zvezda parku
smile-1.gif
)

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Citat:
Uporabnik Sergio81 pravi:
In kako je z vajino "družabnostjo"?

Jaz sem nonstop v hiši, prijateljev nimam, bojim se ljudi, alergičen sem na vse, ženske pa še povohal nisem. Isto velja za mhmm-ja.
d055.gif

Sergio81

Fizikalc
29. jul 2007
1.651
0
36
V oblakih

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Nisem niti malo družaben, vsakega, s katerim imam stik, omalovažujem, ga dajem v nič, zajebavam, izkoriščam, poberem mu ves keš, na koncu ga pa še po gobcu natolčem in spodim domov.
Velja za oba spola.
zmaga.gif

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
wink-1.gif

Dejmo prosim nadaljevati zdej od te točke.
cool-1.gif

Zaenkrat se ni oglasil še noben od šarmerjev.
evil.gif

Ali ti res mislis, da so NA IZGLED hude bejbe nedosegljive? hehe Glej nerabis ne denarja, ne avta, ne lepote, samo jezik ti mora laufat, pa si zmagal
zmaga.gif

Prva stvar je samozavest, potem pa naprej
wink-1.gif
Samozavest pa nemislim da bos prisel k njej pa vprasal ce gre k tebi zvecer na telovadbo hehehe

LP