Vas kj razganja?

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Zadnjič sedim ob Ljubljani, jem svojo večerjo, ko naenkrat zraven mene trije tipi, jaooooo pa vsi roke v zrak in za glavo. Mimo nas pa takšna mačka, da je tretjino telesa predstavljale lepe negovane urejene noge, lepo namazane in oblikovane, hot pants, petke pa zibanje v stilu mankenke, Obrazek pa tak lep, angelski.

Večerja se mi je ohladila.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Jaooooo, pravi trije kapseljni se oglašajo. Pomagat vam hočem, vi pa tako...Skočili bi pa na vsako babo, ki bi vam z ritjo pomigala, he he he..

Fora je glih, ker ne bi.
smile-1.gif

Pomagaj raje samemu sebi tako da si najdi eno jebačico in nehaj otresati jezika po forumu, ker nam je vsem jasno da te je sam gobec.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Zadnjič sedim ob Ljubljani, jem svojo večerjo, ko naenkrat zraven mene trije tipi, jaooooo pa vsi roke v zrak in za glavo. Mimo nas pa takšna mačka, da je tretjino telesa predstavljale lepe negovane urejene noge, lepo namazane in oblikovane, hot pants, petke pa zibanje v stilu mankenke, Obrazek pa tak lep, angelski.

Večerja se mi je ohladila.

Bejba si je pa mislila..aha...spet eni kekci, ki jih lahko imam, kadarkoli hočem.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:

Fora je glih, ker ne bi.
smile-1.gif

Pol pa nehaj jokat po forumu. 100 tvojih tem je že bilo "kakšne so babe"..

Če ti dobre ne dajo, porivaj manj dobre, če si pameten, če si bedak, pa se dalje pritožuj o ženskah, ki jih ne moreš imeti.

Ej, model, ki ima v avtarju nago babo, me prepričuje, koga je sam gobec, za crknit smešno.

Nazadnje urejeno:

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
Ti bi reko malo glasneje: Uuu, dobra je, bi bla za kaki torek...
grin1.gif

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.797
273
83
Največja slovenska vas
Pismo....kaj sm vidu dans eno mamico ob Ljubljanici... bela majčka, brez modrčka, trd trebušček... ni mela več kt 30let...
Če nebi biu gentelmen, bi jo kr tm naskočil, sred ulice
redface-1.gif

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
men se soseda pri 30 te dni kopa v bazenu, pa dva mala mulca...opazujem. lep razgled. danes mi je celo rekla če se pridem malo zmočit..no zmočil se nisem, sem pa šel z njenim na pir. Tudi to je nekaj.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:

Fora je glih, ker ne bi.
smile-1.gif

Pol pa nehaj jokat po forumu. 100 tvojih tem je že bilo "kakšne so babe"..

Če ti dobre ne dajo, porivaj manj dobre, če si pameten, če si bedak, pa se dalje pritožuj o ženskah, ki jih ne moreš imeti.

Ej, model, ki ima v avtarju nago babo, me prepričuje, koga je sam gobec, za crknit smešno.

Glej, to je zdaj čisto brezpredmetno ... Jaz samo vem, da tisti, ki dejansko kaj podre, ne razmišlja samo o porivanju, kot izgleda zate. Ker vsak dobro ve, da tista luknja ni vredna pol pizde hladne vode, če je ne doživljaš s pravo osebo. Zato nehaj s tem porivanjem in si raje najdi neko manekenkico, ki jo boš imel na svoj način rad in ki jo boš z veseljem podrl vedno ko boš hotel.

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:

Bejba si je pa mislila..aha...spet eni kekci, ki jih lahko imam, kadarkoli hočem.

Ma točno to... K misljo da majo lahko vsazga ki jih odmeri... E neæeš
grin1.gif

Zato pa namerno nočm nč rečt k komi čaka da reče da je zasedena pa kako je v "idealni" zveze pa da ona ni taka pa to pa take ....
a oblečena k .... da ne rečem kako
rolleyes-1.gif

LP,S

17. dec 2010
1.174
0
36
124
Jaz do 16. leta nisem imel nobene babe, še seksal nisem ... potem pa se mi je ena ponudila .. sva začela hoditi ... in verjeli ali ne ... njena mama mi je dala en dober nasvet, ki se ga od takrat vedno držim ... babam moreš samo nakladati, da nasedejo ...
Čim manj lagati, čim več govoriti pa čim manj se hvaliti.
wink-1.gif

In ... babe ki rade lapajo dostikrat rečejo da je spodnja mera zelo pomembna ... a vsako ženšče pa ve, da to ni res ... no, skoraj vsaka
wink-1.gif

Zato take, ki najedajo ... "Kaj boš te ti s totim malim pižmovkom, črvom, itd", "Če nimaš 20cm me sploh ne glej" ... ah daj no, ko pa jo na samem kaj vprašaš, pa opaziš, da ti če povedati, da mere niso važne.
wink-1.gif

En simpel primer ... smo tam v prlekiji imeli eno fešto, kakih 5 let nazaj ... in ena je kolegu prvo pravla, da ve, da nima velikega, pa kaj si bo z njim sploh začela ... in evo ... danes pa sta skup ... mogoče jo pa z dildojom poriva ... kaj te veš ...