Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Nedavno nazaj smo raglabljali o teh kamerah, ker so sodelavcu vlomili. Nekdo je povedal, da je wifi kamera mrknila, ko se je zgodila neka kraja. Tako pri oškodovancu kot pri sosedu. Očitno imajo neke motilce.
Hvala za link.
Tocno to iskal po osebnih zahtevah. Postenih slika HD vsaj 4 Mb plus in 5GHhz v kombinaciji z kablom za rezervo.
Sedan v branje ostalih piskotkov za uporabnika.
Živjo! Jaz pa sem nabavil tole kamero https://www.lecnik.si/videonadzor/ip-kamere/ip-kamere/brezzicna-nadzorna-kamera-wanscam-k23.
ne sicer pri dotičnem gospodu ampak na Aliju.
Naložil sem aplikacijo SAP hd na telefon, ki pa ne funkcijonira kot bi blo potrebno! Sliko mi kaže, premikov mi ne javlja.
Oziroma na mojem androidu verzija 8.1. ne deluje na ostalih pametnih fonih pa...
Bi kdo vedu kje je fora?
Še to! Kot rečeno sem aplikacijo poskusil na več telefonih. Le na enem je zahtevalo dovoljenje za prekrivanje aplikacij (upam da sem pravilno napisal) , no in ravno na temu stvar deluje. Pri ostalih je ob inštalaciji zahtevalo samo dovoljenja za apatat itd
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.