Dajta vidva glave vkup in poiščita prosim, kje hudiča je bilo to in kdaj, da sem jaz zagovarjal sistem. (ne, nisem in nikoli nisem bil na CSD, niti v JU). Manevriram jaz zjutraj pred firmo, ko parkiram in grem potem s šublerjem pomerit če štima (tak približno je učinek premetavanja otroških prihrankov).
Jabe tebi sem že razložil, da je to kako ti mene vidiš, preslikava tvoje frustracije. Kot je že kalbo ugotovil, dajmo se zmenit, da sem glup, da damo zadevo dol z mize in se raje prepucavamo okol bolj pomembnih zadev. Recimo fenomena jamrajoče elite, ki je od 8 do 16 tako zelo sposobna, da je resno vprašanje kako da je še ni odneslo v sam vrh appla in googla, ob 16.10 ko na CSD izpolnjuje vlogo, pa ne ve ali ne bi še socialne pomoči obkljukal, kot po njegovo itak delajo vsi oni hepani, ki se zjutraj pred šolo pripeljejo v večjem avtu kot on.
Ja, napihujem se nad jamrovci, ki se v isti sapi napihujejo, kako so sposobni in jokajo ko je treba davke plačat. Ko gre za dvig minimalca gre pred kamero vpit kak futra lenuhe v JU (in hkrati kak bo jutri zaradi tega crknil), naslednji dan pa se hvali kaki đek je ko je davke "optimiziral". Vlečni konji gospodarstva in napol crknjena kljuseta obenem.