varanje

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
do kod se po vaše smatra da se ne vara partnerja kaj je še dovoljeno? Kje imate postavljene meje
cool-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Nič ni dovoljeno. Že telefoniranje je nadlegovanje.

hrci

Pripravnik
22. jan 2008
865
2
18
varanje je za mene tisto pravilo, ne delaj tisto punci kar nočeš da bi ona tebi..
aja pa od danes sn po treh letih pa pol samski.. ker je moja gamat fsrana [cenzura] ji materna

hrci

Pripravnik
22. jan 2008
865
2
18
grema skup vun, naenkrat zgine seljačina, pol vjutro ko se pa zbudim pa kuj v sobo prikoraka.. pfuj nesnaga gamat

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
Citat:
Uporabnik hrci pravi:
grema skup vun, naenkrat zgine seljačina, pol vjutro ko se pa zbudim pa kuj v sobo prikoraka.. pfuj nesnaga gamat

ja pac je sla mal po svoje...

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.156
748
113
EU
Citat:
Uporabnik hrci pravi:
varanje je za mene tisto pravilo, ne delaj tisto punci kar nočeš da bi ona tebi..
Se kr strinjam s tem, sej če sta oba za odprto zvezo ni panike, če pa že samo eden ni, potem mora drug partner ali to pač sprejeti, ali pa ne it v resno zvezo, nima smisla in škoda živcev (da sploh ne izgubljam besed o pobijanjih in samomorih iz ljubosumnosti).
bonk.gif

Valda bi kot dec hotu položt vsako, pa tud ona se verjetn ne bi branila dobrega "semena" (vsaj podzavestno), to je pač narava pure, zato so pač te zveze en kompromis medčloveškega sodelovanja in spoštovanja (poleg očitnih negativnih strani, so tudi pozitivne: se ne prenaša spolnih bolezni, nezaželena nosečnost, če že pride do nje, v bistvu sploh ni tok nezaželena, veliko lahko ustvarita skupaj, na stara leta nisi povsem sam itd.).
smile-1.gif

Ampak prav tako ima pozitivne (kot negativne) lastnosti biti samski. Jaz sem se kot samski vedno počutil dobro. Itak moški nismo ravno vezani na biološko uro (ok dobr pr 70, če se nam sploh še dvigne, so bojda spermiji slabe kakovosti
rolleyes-1.gif

B81

22. jul 2007
37.011
10.539
113
Recimo če gre ženska s kolegom na pijačo čez dan ni frke...če grejo skupina v kino in na pijačo ni frke...frka pa je, če gre sama s kolegom zvečer v kino ali v kak klub ponoči...

Anamarija

Pripravnik
23. jul 2007
799
0
16
38
Zame je dovolj samo moj moški, z drugimi mi je dolgčas. Na kraj pameti mi ne pade, da bi hodila na neke buzerantske ''pijačke'' (zelo nedamsko/negentlemansko se mi zdi, da imajo eni intimne pogovore s t.i. kolegi).

Je pa klinc, če zase ne vzameš najboljšega ''semena'', kar jih je bilo na voljo. Potem pa verjamem, da ti drugam uhajajo misli (in kaj drugega)
smile-1.gif

Chief_Wiggum

Fizikalc
24. jul 2007
1.064
3
38
Če sprašuješ za tistega, ki naj bi varal, potem je vse odvisno kakšni so nameni.
Če ni namen varanje, potem v končni fazi lahko tudi spita v isti pojstelji. Dvomim pa da bi kdo svojemu partnerju dopustil take podvige.
evil.gif

Če imaš namen varati potem je že komuniciranje s to osebo
ne-ne-1.gif

Če pa si na drugi strani, pa je vse odvisno koliko zaupaš, itak nikoli ne boš vedel kaj se je res zgodilo.

Anamarija

Pripravnik
23. jul 2007
799
0
16
38
Res nisem jasno napisala. Se opravičujem. Da se s kolegi/kolegicami pogovarjaš o intimnih stvareh, ki naj bi se tikale samo vaju s partnerjem (v eni drugi temi je bilo tu, kjer je en revček govoril, da je svoji prijateljici povedal vse o svoji punci). Eni so res taki, da bi še pri kurbi dobil več diskretnosti
grin1.gif

hrci

Pripravnik
22. jan 2008
865
2
18
ti si ziher tečna v rl.. se te morš povejat kak pa ke se dogaja pa kaj te moti itd..

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik Anamarija pravi:
Res nisem jasno napisala. Se opravičujem. Da se s kolegi/kolegicami pogovarjaš o intimnih stvareh, ki naj bi se tikale samo vaju s partnerjem (v eni drugi temi je bilo tu, kjer je en revček govoril, da je svoji prijateljici povedal vse o svoji punci). Eni so res taki, da bi še pri kurbi dobil več diskretnosti
grin1.gif

Po čem sklepaš, da prostitutke (če si mislila nanje) opravljajo? Saj veš kaj pravijo; prostitutki ne plačaš za seks, ampak za molk.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
grin1.gif

Po čem sklepaš, da prostitutke (če si mislila nanje) opravljajo? Saj veš kaj pravijo; prostitutki ne plačaš za seks, ampak za molk.

Mogoče po tem, da so recimo farji zavezani k molčečnosti, ko je pa fešta, si pa veselo izmenjujejo "izkušnje" in mnenja.
evil.gif

Shaban

Fizikalc
14. apr 2010
1.001
1
36
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
do kod se po vaše smatra da se ne vara partnerja kaj je še dovoljeno? Kje imate postavljene meje
cool-1.gif

Hehe, dosti X sm se spomnil tega sam pol pozabm odpret to temo
grin1.gif

Ženska kaka bi se mogla izjasnt, kokr sm jst seznanjen deci lohka skačemo okol babe majo za bit doma
evil.gif

Citat:
Eni so res taki, da bi še pri kurbi dobil več diskretnosti
grin1.gif
hysterical-1.gif

Kolega ki skoraj redno odhaja na take terapije pravi da se z "prjatlco" lohka najbl pogovori po sexu , doma skor da nima kj pametnega za slišat
evil.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
a je npr varanje če samo gledaš ko se ženska pred tabo samozadovoljuje?
evil.gif

Samo gledaš nič dotikaš
cool-1.gif