Citat:
Uporabnik hrci pravi:
varanje je za mene tisto pravilo, ne delaj tisto punci kar nočeš da bi ona tebi..
Se kr strinjam s tem, sej če sta oba za odprto zvezo ni panike, če pa že samo eden ni, potem mora drug partner ali to pač sprejeti, ali pa ne it v resno zvezo, nima smisla in škoda živcev (da sploh ne izgubljam besed o pobijanjih in samomorih iz ljubosumnosti).
Valda bi kot dec hotu položt vsako, pa tud ona se verjetn ne bi branila dobrega "semena" (vsaj podzavestno), to je pač narava pure, zato so pač te zveze en kompromis medčloveškega sodelovanja in spoštovanja (poleg očitnih negativnih strani, so tudi pozitivne: se ne prenaša spolnih bolezni, nezaželena nosečnost, če že pride do nje, v bistvu sploh ni tok nezaželena, veliko lahko ustvarita skupaj, na stara leta nisi povsem sam itd.).
Ampak prav tako ima pozitivne (kot negativne) lastnosti biti samski. Jaz sem se kot samski vedno počutil dobro. Itak moški nismo ravno vezani na biološko uro (ok dobr pr 70, če se nam sploh še dvigne, so bojda spermiji slabe kakovosti