varanje

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
meni je tudi zvestoba pomenba ko sem z eno sem samo z njo. Torej isto misliva.
evil.gif

Drugače pa lepo napisano vsak ko je preveran se bi moral najprej vprašat zakaj če se to dogaja v odprti zvezi je to OK.

No če boš za lahko pošlješ zs pa se bova zmenila
cheer.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik PumaAngel pravi:Torej se s tem da je varanje najbolj grobo kršenje človeških vrednot ne morem strinjati...poročajte/vežite se z nekom za katerega ste prepričani da ima podobne osnovne želje kot sami, pa do nesporazumov ne bo prihajalo. Potemtakem tudi ne morete obsojati ljudi, kot so vaginko recimo, saj človek jasno pove da mu zvestoba ni prioriteta (kakor je videti ve tudi partnerica) in si dobi punco, ki meni podobno ter jima gre super.

Vsekakor je ,ker praviloma vkljucuje poleg prvotnega greha (prevare) se cel kup drugih. Poleg nespostovanja do socloveka je to tudi znak pomankljive vzgoje.

Karkoli je ali ni zelja ne strani (prej ali pol) ni opravicilo za taksno dejanje. Ce ti nekaj ni (vec) vsec se umaknes iz zveze in solo haras naprej. Veze v katerih "to ni vazno" naceloma sploh niso veze ampak kurb..... in je prevara tam nekaj "obicajnega".

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
formila se glasi

n zapusti z n+1

Meni nekaj ni jasno. kako lahko nekdo ostane s qrbo in upa, da njega pa že ne bo prevarala?

sprati mozgani v prvih mesecih veze, vecina zadevo dojame prepozno
crazy1.gif

jazjaz51

Pripravnik
29. feb 2012
336
0
16
med Brnkom in Mengšem
Citat:
Uporabnik PumaAngel pravi:
Torej se s tem da je varanje najbolj grobo kršenje človeških vrednot ne morem strinjati...poročajte/vežite se z nekom za katerega ste prepričani da ima podobne osnovne želje kot sami, pa do nesporazumov ne bo prihajalo. Kao pa boš določil kdo ima podobne elementarne želje? Jaz poznam samo dve skrajnosti a) popolna abstinenca v partnerstvu prvih 8-10 mesecov (po Headu-stopnje partnerstva) b.) partneja-ko peljati na testiranje in v kolikor se ne ujemajo percepcije ga nemudoma "načevljamo" - sedaj pa podvprašanja kako boš zdržal s človekom za katerega verjameš da je zaljubljen - pa ti-jaz tudi brez vsaj poskusa predaje? Kako boš človeka za katrega verjameš ..... "načevljal" ? Tako da te tvoje teze na mojem vrtu niso pognale mladik - bi pa z veseljem pregledal kaj moram narediti da tvoje seme vskali in morebiti rodi Potemtakem tudi ne morete obsojati ljudi, kot so vaginko recimo, Če tukaj ne vidim že večkrat dokazano zgrešenega permisivnega vzorca vzgoje, ki naredi osebnost totalno podrejo trenutnemu užitku pa še to ne glede za ceno ali partnerja ali sebe - in DA moramo "obsojat" take ljudi kot je vaginko (navkljub pričakovanemu burnemu odzivu) da se človek enkrat zave da obstajajo še drugačni ljudje ki niso slabši ali drogorazredni in da se jih zato ne izkorišča-zavaja vsepovprek. saj človek jasno pove da mu zvestoba ni prioriteta (kakor je videti ve tudi partnerica) in si dobi punco, ki meni podobno ter jima gre super Temelnjo pravilo v odnosu je - tako so me učili - da človeka sprejmeš takšnega kot je in da ge ne spreminjaš v to kar bi ti rad da je, če pa zaradi zaljubljenosti ne vidiš njegovih "napak" je pa potreben čas -prej omenjeni meseci - da realno gledaš na njega-njo in si izboriš čim boljšo pozicijo v odnosu, seveda če si pripravljen sprejet partnerja 100%. .
Glede Zetorja pa mislim da je dekle že prej iskalo priložnost da mu pove da se njuni tirnici počasi razhajata samo da ni imelo moči da to prizna njemu, sedaj pa je imela priložnost da to naredi in je to bolj na nezavedni kot zavedni strani naredila. Občudujem njegov način reagiranja - za kaj takega moraš biti karakter ter izklesana osebnost ne pa reva kot vsaj polovica komentatorjev.

decva

Pripravnik
5. sep 2007
462
0
16
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik PumaAngel pravi:Torej se s tem da je varanje najbolj grobo kršenje človeških vrednot ne morem strinjati...poročajte/vežite se z nekom za katerega ste prepričani da ima podobne osnovne želje kot sami, pa do nesporazumov ne bo prihajalo. Potemtakem tudi ne morete obsojati ljudi, kot so vaginko recimo, saj človek jasno pove da mu zvestoba ni prioriteta (kakor je videti ve tudi partnerica) in si dobi punco, ki meni podobno ter jima gre super.
Vsekakor je ,ker praviloma vkljucuje poleg prvotnega greha (prevare) se cel kup drugih. Poleg nespostovanja do socloveka je to tudi znak pomankljive vzgoje.
Karkoli je ali ni zelja ne strani (prej ali pol) ni opravicilo za taksno dejanje. Ce ti nekaj ni (vec) vsec se umaknes iz zveze in solo haras naprej. Veze v katerih "to ni vazno" naceloma sploh niso veze ampak kurb..... in je prevara tam nekaj "obicajnega".
če obema zvestoba ni vrednota in to jasno povesta oz. če se dogovorita za odprto vezo- potem sploh ne govorimo o varanju.
Varanje ni zgolj sex z drugim, ampak vse kar potem potegne za sabo- laganje, izmikanje, poniževanje, dobesedno "delanje norca" iz osebe, ki se ji o varanju partnerja niti ne sanja...
Problem je namreč v tem (govorim iz osebnih izkušenj), da se vežeš z osebo, katera trdi, da ima enake vrednote kot ti (v pogovoru ti pove, da zanjo varanje ni sprejemljivo), torej te prepriča, da "ima podobne osnovne želje" kot ti sam. In ker se ti oseba zavestno laže, ne pride zgolj "do nesporazuma", ampak se ti zamaje celoten vrednostni sistem, ko ti celotno skupno življenje postavi na laž. Govorim o vezi, ko ti nekdo govori kako te ima rad, pred tabo obsoja nezvestobo drugih, za tvojim hrbtom te pa redno vara. Sama ne obsojam ljudi, ki so odkriti glede svoje promiskuitete ali pa se dejansko zaljubijo v drugo osebo, ampak kot že rečeno, takrat priznaš/poveš kako dejansko je, s tem pa daš daš svojemu partnerju možnost, da izbere ali ostane s tabo ali poišče drugega partnerja. Pri varanju oz. laganju te možnosti nimaš, saj sploh ne veš kaj se dogaja. In ne mi govorit, da vsak vidi znake- če si resnično zaljubljen in imaš osebo rad, ti na misel ne pride, da bi te oseba lahko varala, če pa že opaziš kaj čudnega, so nekateri taki mojstri prekrivanja, da te znajo prepričat, da je vse v redu.

zmerni_radikalec

Fizikalc
5. apr 2008
1.301
33
48
40
Nekje v naši ljubi kokoški
Varanje je zame ultimativno izdajalstvo. Če ti kaj ne štima, se pogovori, potrudi in šele nato razmisli o odhodu. Ne pa da potem poslušam kako je hudo, da partner ne posveča pozornosti, bla bla izgovori. Vem da je hudo, tudi neznosno, ampak potem se ne vara, ampak pusti partnerja.

Nekateri varajo ker imajo drugačen pogled na to, slišal sem že glavo parajoče izjave, večinoma iz ženske smeri: "ni varanje samo pofafala sem mu ga", "ni varanje dokler nisem poročena", "ni varanje samo avantura je bila", "ni varanje če nisi zaljubljen", "ni varanje ker sma skupaj samo en mesec". Tako da pazljivo ko nekdo reče da ni nikoli varal. Samo spremenil je definicijo varanja.

Drugi pa varajo ker so zavedeni. Trik je v tem da si dovlj zrel in pameten da se ne pustiš zavest. Jaz lahko zatrdim da nikoli in nikdar ne bi prevaral moje, ampak daj me nagega in potrebnega v posteljo z lepo nago voljno žensko in ne vem kaj se bo zgodilo. Ampak kako me bo spravila nagega v posteljo je vprašanje. Že prej se bom umaknil, vsaj tako lahko trdim, dokazovat pa moram vsaki dan.

splash

Fizikalc
1. sep 2007
439
49
28
43
Citat:
Uporabnik zmerni_radikalec pravi:
Varanje je zame ultimativno izdajalstvo. Če ti kaj ne štima, se pogovori, potrudi in šele nato razmisli o odhodu. Ne pa da potem poslušam kako je hudo, da partner ne posveča pozornosti, bla bla izgovori. Vem da je hudo, tudi neznosno, ampak potem se ne vara, ampak pusti partnerja.

Nekateri varajo ker imajo drugačen pogled na to, slišal sem že glavo parajoče izjave, večinoma iz ženske smeri: "ni varanje samo pofafala sem mu ga", "ni varanje dokler nisem poročena", "ni varanje samo avantura je bila", "ni varanje če nisi zaljubljen", "ni varanje ker sma skupaj samo en mesec". Tako da pazljivo ko nekdo reče da ni nikoli varal. Samo spremenil je definicijo varanja.

Drugi pa varajo ker so zavedeni. Trik je v tem da si dovlj zrel in pameten da se ne pustiš zavest. Jaz lahko zatrdim da nikoli in nikdar ne bi prevaral moje, ampak daj me nagega in potrebnega v posteljo z lepo nago voljno žensko in ne vem kaj se bo zgodilo. Ampak kako me bo spravila nagega v posteljo je vprašanje. Že prej se bom umaknil, vsaj tako lahko trdim, dokazovat pa moram vsaki dan.

467716-post_slo.gif

X3m

Pripravnik
3. jan 2012
283
0
16
SLO
Sem že večkrat preveril, če tole ni mogoče RKC forum, pa še zmer nisem prepričan? Molgoče sem nabasal kakšn virus, ker mi www adresa še zmeri kaže alter?

evil.gif

scorpion

Majstr
25. apr 2008
2.024
194
63
Dobro napisano...
Jah, če doma vse štima, potem ne boš nasedel drugje, pa tudi če se ti prikaže naga baba iz pravljice...
Pa ne smeš dopustiti, da pride do monotonosti... predvidljivosti... Ni samo postelja za seks, niti samo določena ura. Imaš 1000 in en način za drobna majhna presenečenja, samo domišljijo je treba imeti. In ob vsem tem sploh ne boš imel čas pomisliti za skok čez plot.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Ko je ženska enkrat poročena in postane mati, je moški odveč. Potisne ga na stranski tir, včasih si želi, da sploh ne bi več obstajal. Samo občasne dvigne krilo, da ima potem mir pred njim.
In potem se čudijo, odkod lasje druge barve na njegovi srajci. Piše, da so reve za vse same, da so zvečer utrujene... Ja lubice drage, same ste krive, desca itak ne spustite zraven k otrokom, ker nič ne zna, še plenice zamenjat, iz sebe delate žrtve in mučenice, ki morajo podpirati tri vogale. Ni čudno, da je potem tako.
Sploh pa, ko gledam mamice (okoli 30 let ali celo manj), ki se po porodu otroka zapustijo, da moja koka deset in vel let starejša zgleda proti njim kot manekenka, bodite srečne, da vas sploh povoha.
Ne boste verjele, tipi nismo tam samo zato, da imate zastonj avtomehanika, vrtnarja in električarja, res znamo tut pamžku rit obrisat in plenico zamenjat, kasneje se spomnimo tudi to, kje na zemljevidu je Afrika in koliko je 7x4.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Citat:
Ko je ženska enkrat poročena in postane mati, je moški odveč. Potisne ga na stranski tir, včasih si želi, da sploh ne bi več obstajal. Samo občasne dvigne krilo, da ima potem mir pred njim.
In potem se čudijo, odkod lasje druge barve na njegovi srajci. Piše, da so reve za vse same, da so zvečer utrujene... Ja lubice drage, same ste krive, desca itak ne spustite zraven k otrokom, ker nič ne zna, še plenice zamenjat, iz sebe delate žrtve in mučenice, ki morajo podpirati tri vogale. Ni čudno, da je potem tako.
Sploh pa, ko gledam mamice (okoli 30 let ali celo manj), ki se po porodu otroka zapustijo, da moja koka deset in vel let starejša zgleda proti njim kot manekenka, bodite srečne, da vas sploh povoha.
Ne boste verjele, tipi nismo tam samo zato, da imate zastonj avtomehanika, vrtnarja in električarja, res znamo tut pamžku rit obrisat in plenico zamenjat, kasneje se spomnimo tudi to, kje na zemljevidu je Afrika in koliko je 7x4.

hvaljen jezus, bog ti dal zdravje..sveti duh ti dal še modrosti..pa kako si to lahko tko lepo napisal..klanjam se...

edit
v današnjih časih je to stanje pri ženskah imenovano poporodna depresija
pri moških pa kurbanje

Nazadnje urejeno:

slafrok

Pripravnik
2. jun 2012
52
0
6
To o cem ste se tako razpisali se imenuje zanemarjanje. oba spola to delata narobe. pa bog ne daj za zenska urihta kateri dan je takoj napad kam gre in s kom

sad

Guru
24. avg 2007
21.046
9.689
113
Citat:
Uporabnik slafrok pravi:
To o cem ste se tako razpisali se imenuje zanemarjanje. oba spola to delata narobe. pa bog ne daj za zenska urihta kateri dan je takoj napad kam gre in s kom
Jah, zna bit malo sumljivo če gre urihtana v vrtec
evil.gif
.

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Citat:
Uporabnik slafrok pravi:

Ma ja no...to je pač ljubosumje nesamozavestnih tipov kot je Softi napisal....a zdej če gre v vrtec ipd. mora bit pa raztrgana pa z umazanimi cunjami. Ženka mora bit uštimana pa urejena, moški pa prav tako. Mam kolegico ki je super in se eno uro štima da greva sam na pijačo, ampak pač takšna je, hoče bit vedno uštimana kamorkoli gre, ker ji to pač paše a ne.