Vam je avtu prestavilo uro?

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Je prestavlo. Švabo letošnje izdelave v povezavi z navigacijo. Pameten Švabo.
cheer.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Pa od kje vam ideja, da mora imeti avto povezavo s nevem kakšnim satelitom oz. kot je nekdo napisal "radijsko vodena ura", da se sama prestavi
hysterical-1.gif

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
ja, summer, winter, pred tem pa še datum česar mnoge avto ure nimajo. Itak je pa vse oslarija. serijski radiji, vgrajeni s strani proizvajalca pa ne znajo RDS časovnega signala prikazati kot uro. RDS že od nekdaj vsebuje tudi podatek o času.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Kaj ti jaz vem, nisem za to plačan.
smile-1.gif

Jaz sem danes lepo vnesel kraj kamor zelim in sem sele potem na ekranu opazil, da urca tece lepo po zimskem casu. V bistvu sem se hotel malo pohvalit.
cheer.gif

Kaj bi dal, da tole prebere kaksna lepa decva. Bi ji razkazal zemljevid Evrope pa i sire.
shocked-1.gif

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Ajaj:) Jaz imam tudi vse serijsko in dela. Sam glede na to, koliko pri novem BMW plačaš to serijsko opremo bi ti moralo delati še kaj več kot samostojno nastavljati uro.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Sicer ne vem kako je pri tebi, pri meni Navi kaze tudi izracunano pot, ne samo uro, pomojem imam tahujsi navi.
grin1.gif

Ce je kaksni padlo v oci, da imam navi, imam tudi dva auspuha. Kromirana.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Ker se mi zdi to jako pomembna tema, sem zbral nekaj pomembnih podatkov, ki bi lahko sluzili Alter populaciji, sedaj upam, da boste lahko sli jutri na cesto, ker ura pa ni kar tako:

Jaz - Svabo zamenju sam, imam Navi z veliko sliko, u boji
Mama - Francoz, ni menjal, ne jebe pet posto
Tatko - Svabo, zamenju sam, Svabo je Svabo, tatko prav tako uziva cudesa velike navigacije
Sestra - mini Svabo, ne menja, sisu mu
Brat - Svabo, menja sam, dela ko svajcarski sat, ima navigacijo, srednje veliko
stara Mama - neka Francoska jajca, noce pa noce, tudi po vec klikih ne
star Fotr - beri isto kot zgoraj
bratranc 1 - japonska ladja, noce sam
bratranc 2 - francoska jajca, najdi pod mamo
bratranc 3 - britanc aka. american, ne menja, sisu mu
bratranc 4 - italijanska zabusancija, ni preprican, ce mu je zamenjal, se ne spomne
Sestricne - vse mladoletne (ne me fehtat za cifre) - sisu vam

Upam, da sem vam olajsal zivljnjenje za jutri. Kaksne teme ej, gremo delat banda slabajzerska.
bonk.gif

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Audi se sinhronizira preko tega signala, tako kot še marsikatera druga radijsko sinhronizorana ura. Dela brez navigacije in vgrajenega radija, tudi ko odklopiš akumulator in sam od sebe pojma nima kater dan je
smile-1.gif

Zdaj pa daj mir
priden.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Brgo poznam jaz ta sistem dobr, vem pa tudi, da nimajo vsi avti vgrajenega DCF77 alias "radijsko vodeno uro". Imajo pa bolj enostaven način izbiranja ure, kot jaz pri moji italijanki. In sem ziher, da ima majhen % Audijev ta sprejemnik "on board".
lp

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.068
5.650
113
Eh eni se morte skeširat za švabe pa še po možnosti za kakšno navigacijo da vam prestavla.....Hyundai tanov ma to za pola cene
grin1.gif

RDS to sam postori
tongue-1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Jaz še vedel nisem, da kaj takega ne obstaja. Če pomislim, da še moj mobitel ne zna, pa je 8 let mlajši od avta ...

No, zdaj vidim, kakšen avto moram kupiti naslednjič, takle feature trga gate ...
hysterical-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.068
5.650
113
Ja sam res.......če ta nov to ne bi mel....bi se zašvicu full.......pa ju3 takoj kreda pa pufanje na pouno za švabota
hysterical-1.gif

Minister

Pripravnik
21. avg 2009
418
1
16
Na oblasti
LOL, kaksne skrbi,

moj avto naravna/popravi uro tudi, ko se zapeljem v drug casovni pas,

se razume, da je avto, torej svaba od gum do strehe

bobrock

Pripravnik
15. sep 2008
124
0
16
Radio na VAL202, pa se je ura preko RDSa lepo sama poštimala.

PS: pa NE - NI švaba.

Nazadnje urejeno:

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.523
1.231
113
Citat:
Uporabnik Minister pravi:
LOL, kaksne skrbi,

moj avto naravna/popravi uro tudi, ko se zapeljem v drug casovni pas,