VALENTINOVO ?!

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Dr.Rugelj

Pripravnik
29. dec 2008
254
0
16
Js sm se letos odloču da počakam in vidim kako bo kej z mojo. Razmišljam še o tem da če bo slučajno prevzela pobudo al naj bom vesel ker mam emancipirano babo al je to že prvi napad na moj položaj v družini, družbi in alo mogoče lahko tako zapadem v fazo pezdeta. Nekako se ne morm odločt al naj bom vesel pozornosti al pa naj bom vesel nepozornosti. Najboljš da dam nekaj na zalogo in fino počakam da vidim če se še zaveda svojega položaja v družini. Pa da me nebi kdo od neslovencev posnemal z prevedenimi metodami ala: Če prnese sræek jo bom pa naklestu.

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
Moja je že dobila darilo za valentinovo-----pravkar smo priključili nov pralni stroj-------je vesela kot hudič

Zvečer pričakujem obilni in dolgotrajni sex

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
a ti mors dragi darilo kupt za obilen in dolgotrajen sex? fajn
enivej...vse najboljse

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
A ti tudi nucaš pralni stroj
sprasujem se.gif

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Jz sm eno pelu pogledat v Verono, pod Julijin balkon. Isto k, da bi pelu otroke v zivalski vrt.Ah to valentinovooo...:)

Nazadnje urejeno:

lkontr

Pripravnik
18. feb 2011
84
0
6
Jst sem bila za valentinovo pa sama. šmrk. Bi rada videla če bi mi kdo kakšno darilo prinesel. šmrk

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.424
535
113
43
Še vedno Rdeči revirji
Joj,to ti bolj težko opišem. Na nek način sem precej komplicirana osebnost. V meni se skriva vse od tradicionalista in konservativca do popolnega liberalca in modernista. Odvisno o čem teče debata.

Po drugi strani pa nisem nič posebnega, razen morda, da imam včasih kakšen odklon v razmišljanju.Slednje kaže tudi userbar v mojem podpisu.

Mene moraš preprosto spoznat.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.