V Zagorje

alpek

Pripravnik
15. avg 2007
914
3
18
Jutri moram tja. Ker nisem iz tistih koncev mi povejte kje je najboljša pot, čez Trojane ali čez Litijo. Grem pa iz primorskega konca.

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.462
580
113
44
Še vedno Rdeči revirji
Trojane bodo boljše in hitrejše. Ta pot je najdlje po AC, edini kritični del je Trojanski klanec.
Čez Litijo se precej vleče vleče od Šentjakoba, kjer zapustiš AC.
Ker sem domačin sem že večkrat probal obe varianti.

sass

Guru
1. sep 2007
5.237
870
113
tudi jaz priporočam, da greš čez trojane v zagorje. cesti skozi litijo bi se lahko reklo tudi cesta smrti, saj se v času rush-hour tam valijo kolone proti LJ in ne manjka prehitevanja. sam sem tam pred časom pogosto vozil v nasprotni smeri in sem dostikrat zaviral pred tistimi, ki so prehitevali v škarje. ekrat pa sem se komaj izognil nekomu, ki je v desnem nepreglednem ovinku prehiteval tovornjak. rešil sem se tako, da sem zapeljal desno na bankino, tovornjak na svojo bankino, avto pa vmes med obema
uf-1.gif

alpek

Pripravnik
15. avg 2007
914
3
18
Kul, hvala vsem za hitre odgovore. Za nazaj pa še kak krof pade.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Nič več, včasih, pred vinjetami, je bilo bolj hudo. Po tej cesti je bilo ogromno prometa, povečini vsi zasavci, ki so se vozili na delo v LJ. Takrat je pa bilo prehitevanj v škarje....
Danes medtednom ni težav, vidiš pa čez vikende motoriste s kolenom po levi strani...
bonk.gif

grobo

Pripravnik
23. jul 2007
893
0
16
Trenutno je res precej solidna cesta to - vsaj na relaciji Hotič - Ljubljana vsi precej normalno vozi(m)jo.

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.462
580
113
44
Še vedno Rdeči revirji
No zdaj je pa problem na cesti Izlake - Zagorje, kjer so od 3h naprej pa do ene pol petih popoldne kar valovi. Če maš smolo, potem ko levo zavijaš kar promet ustaviš. Zaradi vinjet je veliko več prometa čez Zagorje in Izlake. Pe še čez Zagorje je zdaj veliko boljša cesta.