V WIN 10 mi (več) ne dela ...

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Ne dela predvajanje DVD-jev. Če daš noter disk, te odpelje na stran trgovine, kjer hočejo 15eur. Alternativa je VLC, a kaj ko je za nekatere uporabnike to že prehud zalogaj.

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.859
686
113
Nezmožnost predvajanja DVDjev ni ravno novost. To je tako že od Windows 8, ki je izšel pred 3 leti.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Možno. Win 8 sem nekako "obšel"
smile-1.gif
(čeprav zdaj uporabljam 2012R2, ki ima ravno ta interface).

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.459
2.586
113
torej laufa vse.
gre za to, da ali grem ali ne grem na win 10.
na enem pc-ju lahko do banke dostopam samo preko crome. vsaj dostopam lahko!
predvajanje dvd pri meni ni problem.

mogoče tole, DVD player ali je mišljeno predvajanje filmov, itd ali dostop do podatkov - mija arhiva z videi, slikami, wordi, excelom?

drugače pa duhoviti in prijazni odrovori z konkretnimi informacijami.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Verjetno še kaj ne dela ali pa se je treba s čim malo pozabavati. Določene strani (recimo od javne uprave) zahtevajo Internet Explorer, ki ga v win10 "kao" ni (je, samo ga je treba ročno poiskat).

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.010
6.621
113
Meni na laptopu včasih kaka malenskot zašteka. V meniju "start" ko imaš tiste bližnjice za programe - jih noče odpreti. Klikneš, pa se ne odpre. Je treba reštartat. Ali pa včasih ob zagonu ne prepozna tipkovnice, moram tudi reštartat. Imam laptopa lenovo yoga prva izdaja (prišla z win8) in pač ni opcija iz usb povleči tipkovnico pa nazaj dati. Take malenkosti. Ki malo iritirajo, ampak se redko zgodi pa reštart winsov pri meni, ko imam ssd, tudi ni neka mukotrpna dolgotrajna operacija. Ali pa da se laptop ne ugasne čisto, kadar grem na start --> ugasni (se pravi preko menija, ne s tipko on/off). lučka še vedno gori - to je nek znani bug.

Na desktopu pa laufa vse kot urca.

Edino kar je z eupravo pa pri meni tudi s certifikatom za mobilno banko, kdar je potreben podpis. Hudič na edgu niti slučajno ne dela. Samo v explorerju gre skozi. pa še to je nekaj telovadbe z 32bit vs 64 bit. Vedno pozabim in na novo telovadim.

Nazadnje urejeno: