Ne, ne razumes prav.Če te prav razumem: dva sta ga šla zasliševat v neprebojnih jopičih, ker se ga je en bal, imeli ste dokaze za uboj iz malomarnosti, vendar ne za umor, čeprav ste precej očitno dognali, da je šlo za umor in takega človeka ste mirno spustili nazaj med ljudi, ki nimajo strokovnih znanj za obrambo in neprebojnih jopičev?
In potem je imel nenadzorovan štiri leta (ali koliko že) časa, da je našel novo žrtev.
Kot prvo, jaz lahko marsikaj sumim (ali pa sem preprican) pa to se ne pomeni da ti lahko dokazem.
Kot drugo, osnova samozascitnega ravnanja je, da preden gres k nekomu ki ga ne poznas, da preveris kdo to je. In ko je kolega to preveril, mi je rekel ce grem lahko zraven ker to da nekoga ubijes (iz malomarnosti al pa namerno) je pac dolocena okoliscina ki terja mal vec pozornosti. In moje razmisljanje je, da ce nekaj delas, ne delaj na pol. Torej sem sel tja oblecen tako, da bom odsel ziv tudi ce se tipu skeglja vmes.
Kot tretje, v Sloveniji je na prostosti kar nekaj ljudi ki so ze ubijali. Ker so pac odsedeli svoje kazni - to se ne pomeni da cesa takega ne bodo ponovili. Ampak to je problem zakonodaje, ne policije.