v TRAMONTANI bla racija....

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Swifthead

Pripravnik
14. avg 2007
366
0
16
LJ
www.mercedes-amg.de
....kot sem pred tem opozoril da bo v soboto MOČNO povečan policijski nadzor...

evo ga....no en kreljo tle gor je pač temo zbrisu...zgleda da ma premau medpomnilnika v glavi pa ga je mal prjel da se pokaže kaj zmore...

hahah degen en

no v glavnem mel so preko 30 murjašev in so v TRAMONTANI nad MESTOM izvedl akcijo in pa še v nekaterih lokalih to soboto....bilo je ogromno krimičev v akciji in kot sem slišal je bila akcija uspešna....

predvsem so po cestah polovili mnogo naše konkurence in hvalabogu da sem malo pripomogel in scinkal še nekatere dilerčke k vem za njih!!

Sej vem kolegi hvala hvala Swiftyu ker vas je prej opozoril pa ste bili pridni oz. previdni fantje...

No tema je bila drgač vredu in dobronamerna ampak ta dre.kač od človeka k je temo pobrisal si ga lahk itak vrže sam na roke....ker druzga v lajfu nima kot da se tle gre dokazovat neko moč...pa jst se ne skrivam pa me zaboli patka če kdo karkol reče...

sam ta model misl da mi bo pojedu jetra,....pa ti šupak en itak veš kdo sm in ne trzneš k si PIIII.ČKetina največa

pa zaboli me K tut če to pobrišeš itak men je važn da neki folka to prebere zdej k je PRIME TIME....tko da ti si izpadu kreljčina....

hahaha ložiš me a....mamicu ti šiptarsku...

P.S. - no naj pobriše ta šipac to temo pa da se mi jebe hahah pederuuuuuu

ajde jebite se k mi dol visi za to pofukano drkađijo od spletnega moderatorja...

šiptareeeeeeeeeeee

Sergio81

Fizikalc
29. jul 2007
1.651
0
36
V oblakih
bonk.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.