V prometni nesreči umrl kolesar Jure Robič

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik AndrejD pravi:
RIP. Tole me pa spominja na dogodek 2 tedna nazaj. Le da sem jaz uspel pobegniti avtomobilu iz ceste na bankino...

Če si v nepregleden ovinek pridivjal s kolesom po nasprotnem pasu, potem bodi vesel da si preživel... saj te na to spomni kajne ?

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Citat:
Uporabnik AndrejD pravi:
RIP. Tole me pa spominja na dogodek 2 tedna nazaj. Le da sem jaz uspel pobegniti avtomobilu iz ceste na bankino...

Če si v nepregleden ovinek pridivjal s kolesom po nasprotnem pasu, potem bodi vesel da si preživel... saj te na to spomni kajne ?
A potem je bilo tako? Ker glede na sliko bi tudi sam predvideval enako.

irCAR81

Fizikalc
19. mar 2008
1.712
77
48
Citat:
Uporabnik AndrejD pravi:
Mene pa na dogodek izpred 1 meseca, ko sem se umaknil skrajno desno in ustavil, da nisem dobil kolesarja na havbo.

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.214
1.386
113
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Citat:
Uporabnik AndrejD pravi:

Vozil sem po desnem robu svojega pasu. V nepregelden ovinek sem se res pripeljal z enih 25km/h. Nasproti pa mi je prišla kolona In ENO BUDALO, ki je to kolono prehitevalo.

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.088
448
83
45
dolenska
Bemu, škoda ga je
frown-1.gif
. Dejstvo je, da smo smotani v avtu in na kolesih, tisti, ki kak kilometer naredil na kolesu. Mi je kdaj kak avto naredil siv las in jaz kakemu v avtu.
Iz Gorjanc proti Cerovem logu dobiš brzino 60+. Po makadamu se ustavit takoj je nemogoče.
Kaj čmo, Robič pa kot vemo, ni vozil za rekreacijo. Slava mu.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Ja moj point je, da nisi imel podobnega dogodka kot Jure.

Pač on je bil profesionalec, hitrosti je imel vsaj 2x višje kot mi amaterji. Na tisti "cesti" gre avto 3x na dan mimo, žal je šel včeraj ravno v istem času kot on, verjetno sploh ni pričakoval avta.... Škoda.

LP

cbb

Chef
6. avg 2007
3.337
2
38
51
Nč več u Jesenicama... Zdej Horjul
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Ja moj point je, da nisi imel podobnega dogodka kot Jure.

Pač on je bil profesionalec, hitrosti je imel vsaj 2x višje kot mi amaterji. Na tisti "cesti" gre avto 3x na dan mimo, žal je šel včeraj ravno v istem času kot on, verjetno sploh ni pričakoval avta.... Škoda.

LP

Odvisno kok gobe rastejo. Je pa še eno dejstno, namreč tam po tistih rovtah je ogromno runklnov, ki žal vozit ne znajo. Ampak dvomim, da je tokrat to bil razlog...

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Je že na facebooku

Jure rip

42,895 People Like This
hysterical-1.gif

mistique

Guru
16. jun 2009
13.778
1.595
113
Emona / Carnium
Kot zanimivost naj povem, da je avtor Juretove fb "žalne knjige" (skupine) isti kot pri Humarjevi fb t.i. žalni knjigi (stran)...Kakšen bazen kontaktov je to...uporaben za...no, malo še sami razmišljajte...
Bolano uglavnem.

4. jun 2008
328
0
16
Oberkrain
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Je pa še eno dejstno, namreč tam po tistih rovtah je ogromno runklnov, ki žal vozit ne znajo. Ampak dvomim, da je tokrat to bil razlog...
Tudi ni bil razlog. uni runklni al karkoli ze, vozijo tako kot si ti napisal vecinoma v petek in soboto zvecer.

Tisti ki je Robica vsaj prblizn poznal, je vedel da je bil dec neglede na njegove dosezke, resen pacient in temu primerno je vozil tudi bicikl. Nabasala sta ga pa nicsluteca fotr & mat od kolegice, in se mi onadva bolj smiltta kot pa robic.