Citat:
Uporabnik Floki pravi:
Citat:
Uporabnik dune pravi:
Treba je rešiti jedro problema. Ki ni vera.
Kaj pa je po tvoje?. Ti predlagam situacijo. Pojdi v Sirijo, Irak , Libijo na področja kjer deluje ISIS in reči da si ateist ali kristljan. Kakšen misliš da bo izid, tvoja glava bo na kolu visela. Misliš da bo zaradi tega ker imaš več denarja od njih (ali pa tudi ne).
ne se kregat. Mislim, da imata oba prav. Vemo, da se gre v vsem tem sranju za svetovno prevlado. Kdo bo najmočnejši in "gazda"
Vemo, da je vse te teroristične organizacije ustvaril zahod. Vse z namenom destabilizirati določeno državo. Orodij za destabilizacijo je bilo pa uporabljeih več. Destabilizirana država je krhka, slaba, potrebna pomoči.... za pomoč se pa plača... pa ne v denarju ampak dejanjih... In vera je samo eno orodje. Napumpaš verske fanatike, da je nekaj slabo, mu zato daš nekaj, o čemer bi lahko le sanjal.... (npr. devico), orožje, oblast, neodgovornost ... in takšni se počutijo vsemogoči. Nobeden jim nič ne more. Če jih je samo 1000 na svetu, predstavljajte si kolko sranja so sposobni narediti. Naprimer, vsak eno bombo nekam odnese. Ali se s kamijoni zapeljejo..... itd. Tako se dva tolčeta za en sadež jabolke, tisti odzadaj je postal pa lastnik celega drevesa jablane. Če pogledamo, kaj bi bil vzrok naseljevanja muslimanov v Evropo. Vemo da evropsko ljudstvo ni naklonjenu temu, da bi njihova vojska hodila v Irak, Iran, Afganistan, Sirijo se nastavlat nabojem zato, ker je nekdo rekel, da treba osvoboditi neko "pleme". Od koga bi jih osvobodili??? Prvo so dve strani skregali med sabo, jih oborožili, potem bi jih pa branili. Pa saj cilj je bil prav to da se tolčejo. Zakaj dve strani spreti? Destabilizacija, nepravšnja oblast za zahod...itd.
Torej zdi se mi da je to naseljevanje "napunpanih" muslimanov v EU vzrok temu, da se naredi še večje sovraštvo evropejcev do muslimanov(oz da se dvigne morala sovraštva), da se bo tolklo , ubijalo... tretji bo pa pobiral dobiček.
Mi se kregamo okol strank, politike, določenih oseb..... vse to je nekomu voda na mlin. Tako more biti. vedite pa, da bomo mi imeli najmanj od tega. Ali nič. Mogoče nam bo nekdo kakšno "kost" vrgel (ali tisto jabolko), ker se uspešno kregamo in uničujemo.....
Smo člani vseh mogočih organizacij kar jih premore EU. Vse same dolžnosti. Ja, dolžnosti da delamo kar drugi rečejo........ ampak neee.... mi se mormo kregat, kdo je zmagal 2WW. Najlažje nas je tako razdeliti. S tem se pa zaviramo. Ker ne smemo biti uspešni, bogati. Bi lahko komu rekli NE in šli svojo pot. Kot smo bili Slo v Yu in smo rekli da gremo na svoje. Pa nismo na svojem. Prej smo imeli na severu mejo, zdaj jo imamo pa na jugu. Samo gazda je drug.
no, zdej me pa popljuvajte....