v Mekinjah pri Kamniku ugrabili majhnega otroka *DELETED*

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
ksz..

No, jaz sem šokirana nad dogodkom. Uroša poznam in ne morem verjet, da je to naredu. Tud slučajno mu nebi pripisali takih dejanj in mislim, da je bilo dejansko v povezavi z živčnim zlomom. Sicer to ne opravičuje ugrabitve, vendar ozadje tudi ni ravno sladko.

V Mengšu so se že začeli oglašati privatniki, ki so prav tako delali temu ciganu. Slikopleskarju je cigo dolžan 8000 € in nikdar jih ne bo vidu, pa še se jih najde. V glavnm, bajta je bila zgrajena brez plačil in enmu se je utrgal.

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.262
4.845
113
ko bo enkrat znana celotna zgodba se bo lažje sodilo dejanju... gotovo mladenič ni ravnal preudarno, predvsem s tem kako se je "znebil" deklice, pa čeprav je bil v kakšni hudi stiski... Škoda tudi mladeniča in njegove družine...

vedno se ob takih dogodkih razširijo govorice, takšne in drugačne, kaj vse od tega je točno res bodo vedeli povedati samo direktno udeleženi, ki se pa verjetno ne bodo želeli izpostavljavati.

Zanimivo je res če je možno z odkupom barvnih kovin ustvariti tako premoženje, z 100% legalnimi posli dvomim da in glede na vozni park pred hišo, ki se je redno menjal ( BMW 3 Cabrio, M5, X6, Panamera, GT3,...) bi bilo to zanimivo raziskat... že cel teden ni nobenega avta več pred hišo, le kam so se poskrili...

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
a ni v tej zgodbi pomebno samo eno

dejanje and otrokom bo imelo hujše posledice kto nad očetom
dejanje nad otrokom ne bo prekinilo početja očeta

kaj ej bil cilj. ubiti otroka? kakšen moraš biti, d aotroka odvržeš ob cesti...

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Citat:
Uporabnik softi pravi:
a ni v tej zgodbi pomebno samo eno

dejanje and otrokom bo imelo hujše posledice kto nad očetom
dejanje nad otrokom ne bo prekinilo početja očeta

kaj ej bil cilj. ubiti otroka? kakšen moraš biti, d aotroka odvržeš ob cesti...

Sej pravim, ni kle opravičila za njegovo dejanje. Skušam pa razumeti zakaj ga je pripeljalo do tega. Namreč fant ni bil tak.

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Kaj veš...v navalu panike. Pojma nimam.
stupid-1.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik softi pravi:
ja...vse to mi je jasno

sam zakaj je tarča otrok.
Dobro ve zakaj tako.
Ker je mislil, da bo tako kar najhitreje in najbolj zanesljivo izterjal dolgove. Mile prošnje, naj mu cigo vrne dolg pač niso bile uspešne. Cigo se mu je smejal v fris, češ denarja ti ne dam, sej kaj mi pa moreš.

Najbrž je misli takole, najbolj bo cigota zabolelo, če ugrabim otroka. Do njegovega računa ne more, da bi si denar prenakazal, če vzame avto se cigo ne bo sekiral ker ima kasko, če ugrabi cigota, kdo boi potem denar prinesel? skratka mislil je, da je otrok cigotova šibka točka. Mislil je, da bo ugrabil otroka, cigo mu bo takoj nakazal dolg, on pa bo otroka vrnil. Pa so mu plane prekrižali sosedje, ki so klicali policijo, potem se je pa stvar zakomplicirala.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
ksz..

No, jaz sem šokirana nad dogodkom. Uroša poznam in ne morem verjet, da je to naredu. Tud slučajno mu nebi pripisali takih dejanj in mislim, da je bilo dejansko v povezavi z živčnim zlomom. Sicer to ne opravičuje ugrabitve, vendar ozadje tudi ni ravno sladko.

A čmo napovedat kakšen bo rezultat?
bonk.gif

Vidiš Matey, maš zajeban avto. Kupiš Cliota, ugrabiš otroka in policiji nisi sumljiv. Sam Clio more bit star vsaj 15 let. Še najbolje se najbrž obnesejo kakšna bosanska kola.
grin1.gif

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Tip je bil kockar. Verjetno je imel "deadline" in ga je panika zagrabila. Ne glede na to pa je to kar je naredil tako ogabno da si zasluži čimveč let pobiranja mila iz tal kakšne skupinske kopalnice.

Kar se tiče cigota pa itak
bonk.gif
Tepst ga ne smeš (ok, lahko ampak ti nič ne pomaga), uradno mu tudi nič ne moraš (uradano je nezaposlen, žena prijavljena na drugem naslovu kot samohranilka, dobivajo podpore in vse to).

Lahko bi mu edino vrnil z enakim in mu pobral vse barvne kovine iz hiše. Kot vidim bi se jih nabralo kar nekaj.

BTW: par mesecev nazaj smo v eni temi obravnavali tole izginjanje barvnih kovin in so vsi obravnavali samo izvajalce, jaz pa sem opozoril na to da je treba stisniti tiste ki to robo odkupujejo. Tale okvir iz zgornje zgodbe je tipičen primer, ki pa policija iz takih ali drugačnih razlogov noče vzeti v precep.

Axi

Fizikalc
2. sep 2007
893
28
28
Večina takih mutibaričev bi bila kje drugje oz. jih ne bi bilo, če bi morali dokazati izvor svojega premoženja. Bi se hitro losali velikega števila raznih preprodajalcev barvnih kovin, dilerjev, izsiljevalcev in takih ki so zaslužili ogromno denarja s posojanjem denarja in oderuškimi obrestmi in še cel kup podobne golaznim, ki v življenju ni prislužila enega evra na pošten način. Ne pa da se imajo taki za neke carje in na koncu operejo denar z nakupom kakšnega lokala, stavnice, hiš itd. in je kao vse v najlepšem redu, ko se prelevi iz prevaranta v poštenega državljana.

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Tip bi moral pobrat punčko, požgati bajto in punčko odložiti na varnem mestu.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
...... Ne glede na to pa je to kar je naredil tako ogabno da si zasluži čimveč let pobiranja mila iz tal kakšne skupinske kopalnice..

A misliš da bi za nekajurno ugrabitev zaslužil hujšo kazen kot tista ženska iz Nove gorice, ki je otroka umorila in vrgla v kanto za smeti?

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik softi pravi:
mene ne zaniam zakaj..je ze imel razlog

ampak zakaj v otroka, ne v krivca..to mene muci
Kaj, a naj očeta ugrabi?
Dojenčka je lažje, a ne ?

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
mene ne zaniam zakaj..je ze imel razlog

ampak zakaj v otroka, ne v krivca..to mene muci
Kaj, a naj očeta ugrabi?
Dojenčka je lažje, a ne ?
Pa kaj bo z očetom če bi ga ugrabil, on je rabil denar. Kdo pa misliš da bi za očeta kaj plačal?

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Pomoje je najbolj da na eni bajti kjer imajo kosovni odpad dajo gor nove bakrene žlebe in greo kao na dopust. Policaji pa lepo v grmovje pa grem stavit da jih ponoč dobijo par ekip pa direkt v čuzo

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.770
15.831
113
hysterical-1.gif

kukr da bi se jim dal to izvest...policajem namreč...