Torej ugrabitelj je zahteval samo toloko, kot so mu bili starši dolžni. Oziroma so storilca mislili nategnit.Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Svojcem ugrabljenega otroka so pristojne službe ponudile psihosocialno pomoč. A zaradi okoliščin, v katerih so našli otroka, so pomoč potrebovali tudi kriminalisti. Ti so bili ob najdbi otroka občutno prizadeti, kljub dolgoletnim izkušnjam. Otroka so našli ob cesti na obrobju Ljubljane.
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
jao jao, prov vem keri familiji so "stisnl" otroka.... polni čist preveč (preprodajajo svašta bolje kot MX), konkretna hiša, spredaj vedno vsaj dva če ne trije avtomobili za krepko čez 100k€....in v ozadnju je seveda še marsikaj, tako da me ta ugrabitev dejansko ne preseneča....
mi pa ni bilo nič jasno, ko so me na poti iz službe ustavili policisti na kontrolni točki pri arboretumu ter pregledali avto, z besedami "dan...kontrola...dokumenti....aha, vidim, da ste sami v vozilu, lahko odprete še prtljažnik..." mislim wtf? samo takrat še nisem vedel ničesar o ugrabitvi
Citat:
Uporabnik Garfildd pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
jao jao, prov vem keri familiji so "stisnl" otroka.... polni čist preveč (preprodajajo svašta bolje kot MX), konkretna hiša, spredaj vedno vsaj dva če ne trije avtomobili za krepko čez 100k€....in v ozadnju je seveda še marsikaj, tako da me ta ugrabitev dejansko ne preseneča....
mi pa ni bilo nič jasno, ko so me na poti iz službe ustavili policisti na kontrolni točki pri arboretumu ter pregledali avto, z besedami "dan...kontrola...dokumenti....aha, vidim, da ste sami v vozilu, lahko odprete še prtljažnik..." mislim wtf? samo takrat še nisem vedel ničesar o ugrabitvi
Sumljiv mi zgledaš kolega, 3 avti, čovn, dve mački
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik dobovsek pravi:
za koga pa gre?
lahko na zs
maš PM
To pomeni da je bila ali selektivna blokada (da sta samo dolocene po vnaprej znanih kriterijih) ali pa da sta nesposobna. Ce je popolna blokada poem patrulja zapre cesto in pregleduje vozila. pa c eje guzva do sarajeva.Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik Garfildd pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Sumljiv mi zgledaš kolega, 3 avti, čovn, dve mački
lol..no ko tkole napišeš se res čudn sliš ampak to zdej sploh nima veze... ustavljali so skoraj vsako vozilo, ki so ga lahko, je pa zanimivo, da sta bila samo dva policaja in ne več, kar pomeni max 3 ustavljena vozila naenkrat..ostali se še vedno vozijo mimo....
Aaam... Poglej situacijo. Imaš črnega BMW-ja, ki je veliko bolj "okvirski" avto ,kot pa kakšen Clio Storia ali pa Chevrolet Aveo. Mogoče pa so te zato ustavili?Citat:
Uporabnik Matey pravi:
lol..no ko tkole napišeš se res čudn sliš ampak to zdej sploh nima veze... ustavljali so skoraj vsako vozilo, ki so ga lahko, je pa zanimivo, da sta bila samo dva policaja in ne več, kar pomeni max 3 ustavljena vozila naenkrat..ostali se še vedno vozijo mimo....
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
To pomeni da je bila ali selektivna blokada (da sta samo dolocene po vnaprej znanih kriterijih) ali pa da sta nesposobna. Ce je popolna blokada poem patrulja zapre cesto in pregleduje vozila. pa c eje guzva do sarajeva.
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
To pomeni da je bila ali selektivna blokada (da sta samo dolocene po vnaprej znanih kriterijih) ali pa da sta nesposobna. Ce je popolna blokada poem patrulja zapre cesto in pregleduje vozila. pa c eje guzva do sarajeva.
torej je šlo za selektiovno blokado in očitno sem res nekako jim bil zanimiv, kot je zgoraj napisal gretzky...sm vedu da bi mogu uno blondo vprašat zakaj me je potegnila iz prometa