Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Pa ti sam podaj kako tečejo zadeve v KC. On je podal LEK, ti pa ki si tako "pameten" pa nam laikom razloži kako tečejo zadeve. No daj, nestrpno pričakujem.
Citat:
Uporabnik tis pravi:
Citat:
Uporabnik predator pravi:
spet bo en pokasiru velik dnar....stare cokle v smeti potem pa izbrati ponudnika za nove, pa sproti še v svoj žep mal € nanest
Ti resno misliš, da jim bolnišnica kupuje cokle?
Poglej si prispevek.
Citat:
Uporabnik tis pravi:
Citat:
Pa ti sam podaj kako tečejo zadeve v KC. On je podal LEK, ti pa ki si tako "pameten" pa nam laikom razloži kako tečejo zadeve. No daj, nestrpno pričakujem.
Ja... on je podal privatno podjetje in ga primerjal z nečim javnim. Torej, če bi on napisal, da je v leku dobil 2.000€ 13 plače bi to pomenilo, da tudi tisti v KC dobijo 2.000€ 13 plače? Primerjal je neprimerljivo oz., da se izrazim drugače: naredil je neumno primerjava.
Žal mi je vseh vas, ki v vsem vidite neko zaroto. Mora vam biti res težko živeti!
Citat:
Citat:
Uporabnik tis pravi:
Citat:
Ja... on je podal privatno podjetje in ga primerjal z nečim javnim. Torej, če bi on napisal, da je v leku dobil 2.000€ 13 plače bi to pomenilo, da tudi tisti v KC dobijo 2.000€ 13 plače? Primerjal je neprimerljivo oz., da se izrazim drugače: naredil je neumno primerjava.
Žal mi je vseh vas, ki v vsem vidite neko zaroto. Mora vam biti res težko živeti!
Si prebral post pod sabo? Kdo zdaj težko živi smartass.
Citat:
Uporabnik franci pravi:
Brez zamer, ampak izgleda, da si praktično slep. Ali misliš, da kdorkoli od zaposlenih v javnem zdravstvu kupi cokle ipd. obutev s svojim denarjem?
Citat:
Uporabnik jetamp pravi:
Delam v UKC Ljubljana in tudi pri nas si obutev kupujemo iz svojega denarja. (kupim pač tisto, kar mi je všeč in udobno)