No zdej bom pa še jaz povedal mal svojega.
Po večini hodim v Merkator in Evrospin. Tam opravim nakupe okoli 50-50%. Zdaj so nam odprli še Hofer tu v Novi Gorici in hodim oz. se navajam hoditi tudi tja. Rio Mare, nutello, Barillo ter še kake grisine al kej podobnega hodim kupovat pa v italijo.
Kar se tiče onih občutljivih na videz trgovin:
Sicer so mi vizuelno Merkatorji in Šparji zelo lepe in urejene trgovine ampak pri meni to ne igra velikega vpliva. Važna je hrana katero kupim in ta je zelo zelo podobna če ne celo ista iz vseh diskontov kot supermarketov.
Kar se tiče onih ki se zmrdujejo nad kvaliteto hrane:
Za primer: pekarna brumat peče polnozrnati hlebček. Vsi se zmesijo iz iste mešanice in spečejo v isti peči pri enaki temperaturi in istem času. Merkatorju in Evrospinu se prodajo po 1Evro. Merkator ga prodaja kot Babičin kruh(oz nekej podobnega) po 3.5evra. Evrospin pa kot kruh 7 semen po 1.8evra. Neverjetno ampak resnično. In kar se tiče dekleracij in napisov na izdelkih. Merkatorjevi, šparovi in tuševi izdelki imajo napise v slovenščini, hrvaščini, romunščini,....ipd. Spinovi pa v slovenščini, angleščini, nemščini, italjanščini....ipd.