V katerih lokalih se danes (20.10.) protestira?

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
OK nisem brala kaj ste do zdej napisal, samo to bi rada povedala, da se človk dons tud socializirat ne more, ker ni nič folka v lokalih, pišuka ej kam sploh zahajate? Kako naj zdej sploh kakšnega modela spoznam, če nikjer nobenga ni? Pa ne morem verjet, da so hudi tipi vsi kadilci?
shocked-1.gif
ŠOK TERAPIJA

majč

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Nekdo je dal primerjavo glede izpušnih plinov in cigaret...zaenkrat je še 90% prevoznih sredstev vezanih na bencin in če hočeš prit kam, je nujno zlo, da se pelješ v smrdljivem avtobusu oz. svojem avtu in onesnažuješ okolico...grdo, ampak tko je. Cigareti niso nuja, nimajo nobene pozitivne funkcije. Gre za odvisnost, ki škodi kadilcu in ostalim okrog njega. Žalostno je, da za nekoga cigareta zavestno postane nujno zlo...kljub temu, da uničuje človeka (ja sej vem...človeku škodi še žnj stvari, ampak pustmo zdej to...).

Ne moti me, da kadilci kadite in škodite sebi...zaradi mene naj bo vaše stanovanje dimna kamra, to je vaša odločitev. Moti pa me, ko se ta smrad po nepotrebnem smuka okrog mene. In če se s protikadilskim zakonom vsaj malo omili to kajenje vsepovprek, ga podpiram.

Nazadnje urejeno:

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
V lokalni gostilni kamor občasno zahajam imajo sedaj dan in noč odprta vrata zaradi kadilcev na terasi in noter mrzlo kot zunaj. Tega ne razumem popolnoma, ampak a z odprtimi vrati smo sedaj kao v istem prostoru in kadilci niso zapostavljeni?
confused-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.019
-374
113
ah tale prostest je čist propadu... kr ene dišeče palčke... upam da se niso res usrali! sicer obljubljao hujšo akcijo v kratkem, če ne bo sprememb, sam z dišečimi palčkami jih ne bodo dosegl... je pa res tale zakon naredu zbrko v lokalih... in družbah! mi se kr neki kregamo vsak večer, al bomo notr al zunaj, pol uni (kadilci): prov pa bod notr, kukr ti paše, mi se ne bomo prilagajal, pol kdaj jest popustim, no sej, kdaj tud oni... sam kr eni nepotrebni konflikti! Rešitev je pa na stropu v dobrem prezračevalnem sistemu!!!!!

in pomoje da bi zdele vsi gostinci raje dal tist milijon za dobr sistem, pa bi bil mir, in gosti bi še vedno veselo zapravljali...
Sam ko je bil ta zakon, ga ni noben spoštoval! večina jih je sam škatle našrafala na strop, vlekl ni pa nč, če bi pa takrat zrihtal tko kot se šika, ne bi bilo tega zakona! in zato mora biti sedaj zakon strožji!

sej ubistvu je kar dobra kazen...

WhiteCell

Fizikalc
18. avg 2007
1.930
1
38
42
Kranj
Obišči stran
Citat:
Uporabnik pikapoka pravi:
Nekdo je dal primerjavo glede izpušnih plinov in cigaret...zaenkrat je še 90% prevoznih sredstev vezanih na bencin in če hočeš prit kam, je nujno zlo, da se pelješ v smrdljivem avtobusu oz. svojem avtu in onesnažuješ okolico...grdo, ampak tko je. Cigareti niso nuja, nimajo nobene pozitivne funkcije. Gre za odvisnost, ki škodi kadilcu in ostalim okrog njega. Žalostno je, da za nekoga cigareta zavestno postane nujno zlo...kljub temu, da uničuje človeka (ja sej vem...človeku škodi še žnj stvari, ampak pustmo zdej to...).

Ne moti me, da kadilci kadite in škodite sebi...zaradi mene naj bo vaše stanovanje dimna kamra, to je vaša odločitev. Moti pa me, ko se ta smrad po nepotrebnem smuka okrog mene. In če se s protikadilskim zakonom vsaj malo omili to kajenje vsepovprek, ga podpiram.

no ja...danes vsi vemo da obstaja xzy drugih manj škodljivih prevoznih sredstev samo VOLJE NI....ne da so nujno zlo.
priden.gif

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Kere bedne mate...me prov zanima kolk je takih, ki ste iz Kranja v Lj npr. (poljubne destinacije) pripravljeni vsak dan prikolesarit v službo...oziroma, na kak način naj bi človek, ki dela recimo v Ljubljani in ni doma v Ljubljani, prišel vsak dan v službo...če ne z busom, vlakom ali avtom?
stupid-1.gif

filantrop

Pripravnik
16. okt 2007
57
0
6
Pri nas imamo enaga, ki se vsak dan pripelje z biciklom iz Afrike.
(Iz kje pa drugje, saj je črnec)

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik BureKm pravi:
@robert: na Hrvaškem je nek človek, ki ti za cca. 50 € izvede neko hipnozo in potem ti več ne paše kaditi...

... bil, Dr. Rauch. Ni več (baje).
smirk-1.gif

WhiteCell

Fizikalc
18. avg 2007
1.930
1
38
42
Kranj
Obišči stran
Citat:
Kere bedne mate...me prov zanima kolk je takih, ki ste iz Kranja v Lj npr. (poljubne destinacije) pripravljeni vsak dan prikolesarit v službo...oziroma, na kak način naj bi človek, ki dela recimo v Ljubljani in ni doma v Ljubljani, prišel vsak dan v službo...če ne z busom, vlakom ali avtom?
stupid-1.gif

jest sem najbolj ciljal na okolju prijazne avtomobile

razvoj je dovolj daleč...npr. električni

samo volje ni ( oziroma majo naftni mogotci druge interese)

B81

22. jul 2007
37.000
10.531
113
Uspešnost hipnoterapije je 90 % . Hipnoza ni neko izredno psihično stanje ampak le visoka koncentracija. Bili boste napol budni in vse boste slišali. Mali možgani si bodo zapomnili negativnosti kajenja . Ko bodo skušali veliki možgani dati ukaz , da si prižgete cigareto, jim bodo mali možgani to preprečili. Do cigaret boste popolnoma ravnodušni.

Kako je to možno, če pa so mali možgani manjši od velikih?
Halo?
grin1.gif

filantrop

Pripravnik
16. okt 2007
57
0
6
Mali možgani so odgovorni za motoriko in avtomatizirane gibe ter ravnotežje, veliki možgani pa za kognitivne procese.
Hipnoza deluje predvsem na in skozi velike možgane in v njih se ustvarijo zavore, ki se kasneje "zapečejo" v male možgane kot avtomatizem, poenostavljeno rečeno.

Hipnoza deluje skozi sugestije v sproščenem stanju, ko je prevladujoča podzavest (sanjarjenje) in ne na principu koncentracije, ko je prevladujoča osredotočena zavest. Hipnoza so sugestije posredovane podzavesti.

Če nekomu stalno ponavljaš, kako je neroden in butast, bo sčasoma tudi zares postal takšen.
To je najpogostejša napaka, ki jo delajo starši, ko preko takih negativnih sugestij otrokom direktno škodujejo in jim ustvarjajo negativno samopodobo, ki jih potem spremlja celo življenje.

B81

22. jul 2007
37.000
10.531
113
Vem vse o hipnozi ter o malih možganih.
pozabil sem joke dopisat.

filantrop

Pripravnik
16. okt 2007
57
0
6
Če veš vse o možganih, si pa džek, kajti o možganih in njihovem delovanju se ve zelo malo ...

B81

22. jul 2007
37.000
10.531
113
Vem nekatere stvari, pa še to zato, ker mam neke probleme z njimi.

BureKm

Fizikalc
27. avg 2007
1.219
0
36
www.pokerklub.si]www.pokerklub.si
Citat:
stupid-1.gif

Če je to name letel si preberi še enkrat kar sem napisal...