V katere toplice?

satelite_mike

2 uri za cajtom
18. avg 2013
1.939
3
38
V katere toplice bi lahko poslal starejšo osebo ki ima težave s koleni(vse samoplačniško)?
Da bi se tam izvršil pregled, terapija, po potrebi tudi operacija.
Kje imajo to vse na enem mestu?

peka

Zelenc'
10. jun 2011
11
0
1
Samo v Atlantis ne, od koder sva se oba vrnila s prehladom. Ali pa se greš kopat v plašču.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Atlantis niso toplice.

Jaz bi vprašal v Radence, pa v Čatež ali pa na Bled.

tdi

Fizikalc
7. dec 2011
1.693
11
38
Morda Moravci? Je super, imajo welnes in svoje ambulante na nivoju, ne vem pa glede operacij.

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.852
684
113
Citat:
Uporabnik peka pravi:
Samo v Atlantis ne, od koder sva se oba vrnila s prehladom. Ali pa se greš kopat v plašču.

To nima vpliva na prehlad. Vseeno je ali si na mrzlem, ali imaš mokre lase.

http://www.webmd.com/cold-and-flu/cold-guide/understanding-common-cold-basics

Citat:
While getting chilled or wet is not a cause of common colds, there are factors that make you more susceptible to catching a cold virus. For example, you are more likely to catch a common cold if you are excessively fatigued, have emotional distress, or have allergies with nose and throat symptoms.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.765
6.751
113
pri taščici
Operacije po vsej verjetnosti v nobenih toplicah. Sem pa bil večkrat v šmarjeških in oni so to kar ti iščeš. Za operacijo boš moral pa na kakšni kliniko.
V šmarjeških je prav ”oddelek kolenčkarji” v katerih so predvsem profi in hoby športniki, ter seveda vsi ostali nesrečneži s koleni. V spominu mi je ostal terapevt Šiler, kot trd, neizprosen, ampak na koncu mu je bila večina hvaležna za tak odnos. V toplicah se pač ne jambra da se ne da in da boli. To velja predvsem za športnike, pri starejših je nekoliko bolj milostljiv.
Vem, bere se kot reklama, vendar imam z njimi samo toliko da sem tam preživel 2 meseca vse skupaj se mi zdi.

Nazadnje urejeno:

peka

Zelenc'
10. jun 2011
11
0
1
Philips, še eden ki misli da imajo Amerikanci vedno prav. Kaj pa če si podhlajen, nisi bolj dovzeten za napad virusov?. Zato ni potrebno biti ravno doktor znanosti, da ti je to jasno.
Glede Atlantisa, res niso toplice, je pa res da naj bi imeli toplo vodo, imajo pa svinjarijo in tako mrzlo vodo, da ni zeblo samo mene, temveč tudi precej mlajše.

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.852
684
113
Citat:
Uporabnik peka pravi:
Philips, še eden ki misli da imajo Amerikanci vedno prav. Kaj pa če si podhlajen, nisi bolj dovzeten za napad virusov?. Zato ni potrebno biti ravno doktor znanosti, da ti je to jasno.
Glede Atlantisa, res niso toplice, je pa res da naj bi imeli toplo vodo, imajo pa svinjarijo in tako mrzlo vodo, da ni zeblo samo mene, temveč tudi precej mlajše.

Jaz verjamem večkrat ponovljenim in neodvisnim raziskavam (pa ne samo v Ameriki). Če pa ti misliš, da je tvoje laično mnenje brez kakršnekoli empirične podlage več vredno, potem pa se več nima smisla s tabo prepirati. Takih žal ne moreš prepričati za nič na svetu.

peka

Zelenc'
10. jun 2011
11
0
1
Zaenkrat je v Sloveniji še vedno uradni jezik slovenski ! Zato tisti ki citira v tujem jeziku, še ni padel z neba. Zahteval bom, da take cicate upravljalec dosledno briše.
Upam da bo moderator tole prebral in ukrepal.

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.852
684
113
Citat:
Uporabnik peka pravi:
Zaenkrat je v Sloveniji še vedno uradni jezik slovenski ! Zato tisti ki citira v tujem jeziku, še ni padel z neba. Zahteval bom, da take cicate upravljalec dosledno briše.
Upam da bo moderator tole prebral in ukrepal.

Jaz sem moderator (in administrator)
rolleyes-1.gif

Če ne najdeš boljšega protiargumenta, kot da jezik ni pravilen, potem se ga rajši vzdrži.

jab1

Pripravnik
17. feb 2014
242
0
16
"To nima vpliva na prehlad"
Odvisno od človeka. Enim lahko minuta prepiha čez goli vrat pomeni že krepke simptome prehlada malo pozneje.
Ali danes mokra glava na prostem, jutri dan v postelji.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.269
1.904
113
Jaz bi predlagal da se pogleda za Šmarješke toplice..a najprej bi se posvetoval z zdravnikom ter poskušal zvedeti ali jep otebna operacija, in se odločil za toplice po operaciji - rehabilitacija.

Zdaj točno katere toplice so najbolj rpimerne za tovrstne posebe..se je tudi dobro pozanimat.

(za šmarješke vem da so za srčno žilne bolezni...obvladajo na polno...zdaj če so tudi za tovrstne zadeve.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.765
6.751
113
pri taščici
Verjemi da so tudi za kolena, sem bil dovolj časa tam. Športnikov je bil cel kup, mogoče bo s kakšnim Kranjcem skupaj pri mizi sedela.