Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
se strinjam doctorz narobe svet. Ampak zaposlena oseba nekoliko "lažje2 plača privat vrtec, kot pa brezposelna, sploh če nima več nadomestila.
z jellotom pa je prišlo do kratkega stika.... očitno oba isto razumeva tisti člen samo ne grem sedajle prejčnjo stran brat kdo je narobe koga razumel.
Jaz samo vem da letos ne smem otroka imeti doma, ker mi potem drugo leto ne pripada 10 točk. Pa bi ga dejansko lahko imel....
Bit brezposeln, ker potegneš še fajn dodatke, kakšeno enkratno socialno pomoč, pa še par urc na dan pofušaš in si zmagal na celi črti.Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Zaposlena oseba ima pa 600 eur plače pa plača 400 za vrtec..... Kaj se bolj splača?
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Zaposlena oseba ima pa 600 eur plače pa plača 400 za vrtec..... Kaj se bolj splača?
Citat:
Uporabnik jello pravi:
Razen tistega o jurju nisi dost falil.
Z jurjem, dvema otrokoma in brezposelno ženo dobiš vrtec. Pa še kaj poleg.
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Jaz samo vem da letos ne smem otroka imeti doma, ker mi potem drugo leto ne pripada 10 točk. Pa bi ga dejansko lahko imel....
Citat:
Uporabnik yamahafazer pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Oblika kozarca je precej neumen argument. Tisti ki je slikal bi moral poklicat 113 in povedat da vidi policiste ki pijejo. Bi prisli za to namenjeni ljudje in zadevo razcistili. Tkole slikat je jalovo pocetje. Dokazovat da je nekdo pil alkohol pa bebavo.Citat:
Uporabnik sad pravi:
Ja, saj res, jabočnik se toči v take kozarce.
Pa niti ni to. A razumeš, da niso se niti trudili ''dokazat''? Pač, dali so izjavo za javnost, da policisti lahko delajo kar hočejo in to je to.
Policisti alkohola v sluzbi ne smejo uzivati, uniformo pa lahko nosijo tudi izven sluzbenega casa vendar v njej ne smejo npr. popivati na neki veselici
Da te malo popravim: noben delavec ne sme piti alkohola med delavnim časom![]()