Zakaj mi sedaj že drugega prispevka sploh ne objavi? Ajpes nima kaj lagati, tako kot mi nimamo za kaj, razumeš?! Nevem na katerem forumu sem zasledil, ko so pisali, da je družba bivši E&S, tako je, takrat pač niso bili koncesionarji za takšna imena, takrat so bila podjetja kot so KD, Triglav normalno naša velika konkurenca. Blatili so nas na vse možne načine, preko člankov ipd. Ko je prišlo do prvih izplačil in je gospod Gantar videl koliko smo jih pustili za sabo, so se nekako umirili, sedaj se neresnice in laži pojavljajo zgolj še po forumih. A je potrebno, da se že tri dni prepiramo, vi trdite da zavajam, jaz mirno trdim da je pri nas vse čisto, ljudje ki sklepajo posle imajo vse potrebne licence. Prosim vas lepo, poskušajte dojet zakaj smo tak trn v peti slovenskim ponudnikom, zakonsko določena donosnost zavarovalnic je 2,75% letno, inflacija je 3-5% letno realna, statistična seveda nekaj manj kot 3%. Nazadnje je nekdo napisal, da me tam učijo neke stavke, kaj moram rečt in podobno, mislim kakšno nakladanje. Zastopamo najboljša imena na svetu, imena v samem vrhu, sodelujemo s priznano kovnico Munze Osterreich, naš poslovni partner je banka UniCredit, zavarovalnica Wiener Stadtische z bonitetno oceno A+,zavarovalnica z dolgoletno tradicijo, preko katere imamo ekskluzivo za trženje UFOS (united founds of success) v paleto najboljših skladov na svetu. Zastopamo nekako imena s tradicijo, samo preverljive in trdne zadeve. Tudi glede zlata, v primeru, da bi šlo podjetje v stečaj, nevem sicer zakaj bi šlo, je zlato vedno vaše, v 100% zavarovanih sefih v Ljubljani. Tudi glede Luxurisa so se na začetku odločili, da bodo nekaj let zgolj opazovali, če je res to to, preden ga ponudijo našim strankam. Vse delamo po zakonu in po predpisih, tako da administrator foruma, lahko zadevo počasi zapremo, ker enostavno nimam več živcev neukim ljudem razlagat nekaj, kar jim je več kot očitno nemogoče dopovedat. Lp