Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Tudi sam sem kupil tist prašek v dm in ga užival "na žlico". Tudi zaradi povišane aktivnosti in tako kdaj kot preventiva...
Sedaj ga že zelo dooolgo nisem užival. Pa ne opazim razlike Se mi je celo zgodilo, da sem po zaužitju, naslendji dan začel smrkat. Ali je bila kašna reakcija, ali slučajno, ne morem rečt. Sem ga pa nehal uživat, ker pač ni nič drugač
Da si po zaužitju naslednji dan začel smrkati ni niti od Vitamina C, niti od tega, da ne deluje, ker vitamin C moraš uživati par mesecev prej, da se ti izboljša imunski sistem, ne en dan prej.
Hočeš rečt, da limona v čaju med prehladom ne pomaga
Sej sem ga jedel kr velik in dolgo. Sedaj ga pa že dolgo nisem in kot sem napisal, se pri meni nič spremenilo, pa če prov bi po vseh teorijah moral že vsaj 3x obležat (premalo oblečen, spijem kaj mrzlega, družim se z bolanimi...)
Pač povedal sem moje izkušnje
ne, saj nisem napisal v "jeznem" afektu. Sem samo povedal, da vitamin C ne zdravi, temveč izboljša imunski sistem, da je ta po nekaj mesecih boljši in tako ne zboliš, ker imuski sistem prepreči. Če pa se ti prehladiš, ti vitamin C ne pomaga in te ne ozdravi.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.