Uvoz iPhonea-ideje?

Lecter

Pripravnik
26. jul 2007
598
0
16
Citat:
Uporabnik Ares pravi:
user interface je hud ko 100 mater....
in to dosti pomeni...

Ok. To je pa pac odvisno kakor komu. Meni se ni zdel. Pomoje na telefonu (ki sem ga obdrzal) hitreje najdem iskano stevilko, kot bi jo tam. Pa se prevelik mi je bil.
Se enkrat. Nic posebnega na kar kaze tudi cena, se posebej ce racunas visoke applove marze, ki jih navadno da na svoje izdelke.

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.774
548
113
42
povsod malo
Citat:
Uporabnik Kiri pravi:
Mam tudi jaz podobne plane v kratkem....

mi je pa kolegica razlagala, da je baje precej popularno, ce poznas kaksnega serviserja na brniku, da pustis kar na letalu...in potem, ko pride letalo v hangar...takoj poberejo ven
smile-1.gif
Tvoja kolegica pa že dolgo časa ni bila na letališču Jožeta Pučnika?
V starih cajtih je bilo res približno tako ampak odkar huh leto bo tega so imeli "vajo" kako bi terorist prišvercal orožje na letalo se ne da več mene včasih tako pregledajo, da bi se samo še prepognit in zakašljat mogel un miličnik pa bi me podrobneje anal-iziral
grin1.gif

Je pa fora, da če poznaš kero stevardeso (ne ne poznam nobene
wink-1.gif
in kr naprej a se vidva potem na kufetku v aviončku?

Lahko pa narediš tako kot sem jaz za ipoda nanota tud imel dva sicer jih nisem vzel USA (sta prišla drugač iz tam) amapk sem jih prevzel v Frankfurtu vzameš iz škatle ven na prenosniku vrzeš nekaj Mp3 gor jih daš na ipoda škatlo, navodila in podobno nepomebno navlako daš enemu kamionarju, ki gre v slo ti daš ipoda em iphona lepo med osebno prtljago če na carini kaj vpraša rečeš, da imaš različne zvrsti gor npr na prvem romatiko na drugem metal meni je nasedel in me spustil naprej.
Potem pa ko si v Slo pokličeš šoferja, ki se vozi s tvojimi škatlami kje je greš na karavanke in tam pred carinjenjem vzameš škatle.
tongue-1.gif
mu daš z nekaj kufetkov/pirov...

Kiri

Pripravnik
15. avg 2007
498
0
16
40
Murska Sobota
Obišči stran
V bistvu se vedno dela tam....pravi da je manj kot je bilo, ampak se se vedno dogaja. Ne vidim razloga, da bi mi lagala.

No, pred dobrim mesecem sem moral na Brniku pustit MacBooka po prihodu iz ZDA, ker se je pac tistim talentom zazdelo, da je bil kupljen v ZDA. Imel sem ga v rocni prtljagi...na njihovo zahtevo sem ga se prizgal, da so se sami prepricali, da imam gor nekaj tednov stare dokumente, slike, instalirane programe, itd...pa mi ga kar niso hotli skoz spustit. Mogoce je bilo krivo to, da sem poleg MacBooka imel s seboj se en FSC laptop.
Kakorkoli ze....po slabih petih dneh je bil zopet v pravih rokah
smile-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.949
6.987
113
Verjetno je krivo to, da si imel macbooka..znana roba za švercanje iz usa.

Če bi imel neki slab laptop, ti verjetno ne bi težili..tako kot ti niso za FCS, ne?
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Potem je pa važno le to, da s prtljage potrgaš dol listke od USA do npr. Frankfurta in to je to.

Citat:
Uporabnik bsa pravi:
Ce imas vezni let so nalepke v USA ze za koncno destinacijo - torej BRNIK.

Tukaj zna biti problem. Jaz imam samo eno nalepko na kufru. Let je bil Pucnik-Munchen-Charlotte. Predvidevam da bo za nazaj isto in ne bo nic z nalepkami
grin1.gif

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.607
347
83
Kras
www.mtl.si
Potem si pač rezerviraš dva leta posebej. Le pazit boš moral, da boš imel dovolj časa za prestop.

Hm, jaz sem imel posebej nalepke.
confused-1.gif

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Prišel pred parimi tedni šefe iz Amerike in tam kupil nekaj iPodov. Ni imel nikjer nobene štale in ga ni nobeden pregledal. Zdej ne vem ali je imel srečo ali pa se res nobenmu ne da gledat. Verjetno pa za iPode tudi ne bi tolk kompliciral.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
mtl nic ne bo s to rezervacijo, ker pri letih je moja naloga samo tole, da si sprintam E-karto in dam svojo rit na letalo
grin1.gif

Chicken moje mnenje je, da je tisti dan imel sreco in ga nobeden ni povohal. Kot pravimo je to ena loterija. Kdor ne reskira ne profitira.
smile-1.gif

Kiri

Pripravnik
15. avg 2007
498
0
16
40
Murska Sobota
Obišči stran
Tudi za FSCja so tezili...ampak sem ga vprasal, ce mu res zgleda kot nov (par praskic na ohisju, itd...), pa je potem popustil..oziroma se osredotocil na Mac-a.
Je pa bil talent...mi je rekel, da mu zgleda kot nov...pa sem ga vprasal, ce mogoce pozna koga, ki skoraj nov prenosnik mece po tleh, praska, itd...da po par tednih zgleda ze zelo rabljen. Je bilo se par zabavnih izjav z njihove strani....se clovek kar nazabava ob tem
smile-1.gif