Citat:
Uporabnik Kiri pravi:
Mam tudi jaz podobne plane v kratkem....
mi je pa kolegica razlagala, da je baje precej popularno, ce poznas kaksnega serviserja na brniku, da pustis kar na letalu...in potem, ko pride letalo v hangar...takoj poberejo ven
Tvoja kolegica pa že dolgo časa ni bila na letališču Jožeta Pučnika?
V starih cajtih je bilo res približno tako ampak odkar huh leto bo tega so imeli "vajo" kako bi terorist prišvercal orožje na letalo se ne da več mene včasih tako pregledajo, da bi se samo še prepognit in zakašljat mogel un miličnik pa bi me podrobneje anal-iziral
Je pa fora, da če poznaš kero stevardeso (ne ne poznam nobene
in kr naprej a se vidva potem na kufetku v aviončku?
Lahko pa narediš tako kot sem jaz za ipoda nanota tud imel dva sicer jih nisem vzel USA (sta prišla drugač iz tam) amapk sem jih prevzel v Frankfurtu vzameš iz škatle ven na prenosniku vrzeš nekaj Mp3 gor jih daš na ipoda škatlo, navodila in podobno nepomebno navlako daš enemu kamionarju, ki gre v slo ti daš ipoda em iphona lepo med osebno prtljago če na carini kaj vpraša rečeš, da imaš različne zvrsti gor npr na prvem romatiko na drugem metal meni je nasedel in me spustil naprej.
Potem pa ko si v Slo pokličeš šoferja, ki se vozi s tvojimi škatlami kje je greš na karavanke in tam pred carinjenjem vzameš škatle.
mu daš z nekaj kufetkov/pirov...