uTorrent - download ja, upload ne ?

wasiriki

Pripravnik
8. okt 2007
131
0
16
Pozdravljeni,
torrente mi downloada na polno, uploada pa sploh ne, imam T-2, windows XP sp3
Sem povezan žično brez ruterja (direkt na modem) in brezžično z ruterjem. Žično sem se naknadno, ker je brezžično ven metalo.

gz-utoren.jpg

Mogoče kakšen nasvet? Gre se za to, da me bodo skenslali iz ene torrent strani. :/ jest pa tega nočem
Hvala za pomoč.
smirk-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Odpri port v routerju. Tem o odpiranju je dovolj, tako na tem forumu kot vsepovsod drugje.

Ko boš namesto rumene kljukice z zvezdico imel zeleno kljukico, si stvar opravil.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Oddajal boš, ko bo nekdo prejemal.

Če imaš torrente, kjer so vsi seeder-ji, pač noben ne downloada.

Potegni kaki slabše seed-an torrent, pa ti bo vleklo takoj.
Seveda je tako torrent težko najti, ko ga potrebuješ
wink-1.gif

wasiriki

Pripravnik
8. okt 2007
131
0
16
@SouthPark Sem povezan tudi brez ruterja, tako da ruter ne sme bit problem
@stein Verjetno bo to to, jest sm downloadov torrente ki imajo veliko leecherjev ampak tudi seederjev. A morem samo tiste k imajo malo seederjev pa so novejši pa mislm, da bo velik leecherjev? lol :D

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik wasiriki pravi:
@SouthPark Sem povezan tudi brez ruterja, tako da ruter ne sme bit problem
@stein Verjetno bo to to, jest sm downloadov torrente ki imajo veliko leecherjev ampak tudi seederjev. A morem samo tiste k imajo malo seederjev pa so novejši pa mislm, da bo velik leecherjev? lol :D

Ali pa "freeleech" ... vse, kar potem posljes navzgor, gre tebi v plus, nic pa v minus.

Tisto, kar je stein napisal, se vedno velja ! Ce vmes ni tvojega routerja, je pac kaksen drug (ali pa tvoj firewall, morda direktno na racunalniku). Port mora biti odprt za povezave od zunaj, ce zelis, da bo delovalo optimalno.