Je kdo gledal poročila, nisem dobro slišal, ampak ujel sem, da so našli zapuščeno jadrnico in domnevajo, da je Šterk padel v morje in utonil.
Citat:
Uporabnik Ateist pravi:
novozelandskega pristanišča Tauranga dvignil jadra na 25.000 morskih milj dolgo jadranje okoli sveta v smeri zahod-vzhod. Sredi januarja je bil nekje južno od Tasmanije na dobri poti, da mu avantura uspe. Hrano vozi s seboj, pitno vodo pridobiva iz morja. Če mu uspe objadrati svet, bo jadrnica Lunatic najmanjše plovilo, Šterk pa najstarejši Zemljan, ki bi jima uspel tak podvig.
Ne bi ravno rekel, da moraš biti žilav, da ne dobiš morske bolezni. Če jo dobiš, jo pač dobiš, eni so bolj občutljivi, drugi manj. Tudi sam sem prekleto veliko preplul na različnih koritih in povem ti, da ni veliko odvisno od tebe.Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Ateist pravi:
novozelandskega pristanišča Tauranga dvignil jadra na 25.000 morskih milj dolgo jadranje okoli sveta v smeri zahod-vzhod. Sredi januarja je bil nekje južno od Tasmanije na dobri poti, da mu avantura uspe. Hrano vozi s seboj, pitno vodo pridobiva iz morja. Če mu uspe objadrati svet, bo jadrnica Lunatic najmanjše plovilo, Šterk pa najstarejši Zemljan, ki bi jima uspel tak podvig.
Sam sem plul iz Taurange proti tazmaniji, in presneto žilav moraš bit da ne fašeš morske bolezni.
Sam bi rekel, da je padel v moje,... Upam, da ga pa najdejo!
Vso srečo tistim, ki ga iščejo in dosti upanja in volje svojcem!
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Sam sem plul iz Taurange proti tazmaniji, in presneto žilav moraš bit da ne fašeš morske bolezni.
Citat:
Uporabnik Car pravi:
da ni veliko odvisno od tebe.
Citat:
Uporabnik AndrejK pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Če je padel v morje v tistih koncih, je verjetnost da ga najdejo hudo majhna.