Uška in Nana

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
ksz.

kakšna je razlika med fehtarjenjem za torrenti in fehtarjenjem za to knjigo
sprasujem se.gif

SJTV1 bo bolj vedel glede avtorskih pravic
sprasujem se.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.420
1.272
113
LOL ...
Nobene. Oboje je ilegalno.
Je pa res, da mam knjigo v pisarni, pa sem jo pozabil pobrat. In je lažje dobit takole kot lezt nazaj v pisarno, izklapljat alram, vklapljat alarm, pol pa še v kufer, v katerem je že itak računalnik, tlačit ...
A ma kdo boljši izgovor?

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
zdaj bo pa nana menda napisala knjigo o sex orgijah na slovenski sceni in to z imeni in priimki!
cheer.gif

MG3

babi
20. jul 2007
533
0
16
Bakovci pri MS
www.opelforum.si
Pravkar sem prebrala to knjiigo, takšnih deklet kot je Urša Čepin kar mrgoli po svetu.
Častihlepnost nekatere stane celo življenja, take igrice kot sta se igrala Urša in Aleš se lahko igrajo ljudje, ki imajo preveč denarja in svobode.
Najhujša niso njuna dejanja, najhujše posledice bodo nosili njuni otroci.

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
no tudi sam sem dobil na mejl, preletel zadevo v 10 minutah, kaj vec cajta za prebrat ne potrebuješ...jah zanimivo, cel koncpet kako zenska razmislja, in še bolj zanimivo, da so povečini kr vse zenske take, no v malo bolj balgi obliki. za svoje udobje (zaslepljeno) bi marsikja pozrle. ce je se baba glupa kot tale urska, je pac zadeva toliko bolj radikalna...

tudi če je čepin tak, kar nekako kar verjamem, kot vejramem da je urska precej glupa, je to njegov problem in tipu sistem dela, kar ne moremo rect za ursko. Tip pac lahk z denarjem (magari virtualnim) mota glupače okol prsta, celo tako dalec da se za tisti šampanjec spustijo v lezbične vode... kdo je zdaj tu bolj bolan?

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
Vsaj v merkator, bi šla če je že bil sponzor
grims-1.gif

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.117
2.924
113
Hahaha, pa naj še kdo reče, da je v Hoferju slaba roba, če še naša velecenjena estrada in smetana hodi ke po khm khm ''nakupih''
hysterical-1.gif

Hmm veliko je govorila o dobrodelnosti za otroke iz Kosova - a niso dol večinoma muslimani torej je pršut no go!v
ne-ne-1.gif

Megapixel

Pripravnik
28. sep 2007
976
2
18
Ljubljana
Ksz

Ce bi ljudje govorili in pisali samo to, kar res vedo, bi svet postal precej tisji.
Morda pa so marketingarji le uporabili moc neutemeljene domneve, govoric in obrekovanja v komercialne namene.
Z leti smo se naucili med tv reklamami preklapljati kanale. Najbrz bi ze bil cas, da se nehamo ukvarjati tudi z medijskimi nebulozami, katere so vedno bolj v rokah gospodarskega in politicnega marketinga.

Zakaj Alter nima smeskota za bruhanje? Zdaj bi mi prisel prav.

Lp