USB TV kartica Gigabyte

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Dekodiranje je v pri teh stvareh ocitno povsod v SW, torej ce ima racunalnik ustrezen kodek, in je dovolj zmogljiv, potem lahko predvaja tudi MPEG4. Suicer ni bilo nic drugega za pricakovati, zdaj imas pa se potrditev v drugih temah na tem forumu. Jaz sem preizkusil vgradni tuner, pa je ista stvar (dekodiranje v SW, podpira MPEG4, navkljub skepsi prodajalca in uvoznika).

Basko

Pripravnik
14. apr 2008
260
0
16
Jaz mam Gigabytovo kartico že kar neki časa in dela dobr.Imel sem težavo na Win7 ker nisem mogi z priloženim programom niti z kakšnim drugim naštimat zadeve da bi delala.Na koncu sem ugotovu,da zelo dobro dela z windows media centrom.Me pa zanima,če je zadeva sposobna predvajat HD program.Najde mi HDRTV SLO,sam slike mi pa ne prikaže.Zdaj ne vem,ali je preslab signal ali pa ni sposobn predvajat.Je pa res da od ostalih treh tvjev samo en predvaja omenjeni program.

as21

Pripravnik
18. dec 2007
787
21
18
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:

Drugi minus: ocitno se v prilozenem Presto ! PVR (program za gledanje TV) ne da nastaviti vrstnega reda programov, zato moras preziveti s tistim, kar ti program vsili. Lahko zmeces ven kanale, ki ti niso vsec, lahko jih preimenujes (ne zna sam pobrati imen iz TTXa ali kjekoli pac ze), ne mores pa spremeniti vrstnega reda.

se oproščam ker obujam staro temo, ampak imam en problem z Prestom! PVR.
če zmanjšam glasnost v programu oz. dam na mute, mi avtomatsko zniža glasnost tudi pri ostalih programih in me to močno moti ker bi včasih tv dal na mute pa zraven poslušal glasbo, ampak trenutno žal ne gre.
confused-1.gif

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
To sem tudi sam opazil, glasnost ocitno spremeni sistemskemu mixerju, namesto da bi samo zmanjsal svoj stream. Zaenkrat me to ni motilo toliko, da bi iskal kaksno pot okrog tega.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.156
3.628
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik as21 pravi:
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:

Drugi minus: ocitno se v prilozenem Presto ! PVR (program za gledanje TV) ne da nastaviti vrstnega reda programov, zato moras preziveti s tistim, kar ti program vsili. Lahko zmeces ven kanale, ki ti niso vsec, lahko jih preimenujes (ne zna sam pobrati imen iz TTXa ali kjekoli pac ze), ne mores pa spremeniti vrstnega reda.

se oproščam ker obujam staro temo, ampak imam en problem z Prestom! PVR.
če zmanjšam glasnost v programu oz. dam na mute, mi avtomatsko zniža glasnost tudi pri ostalih programih in me to močno moti ker bi včasih tv dal na mute pa zraven poslušal glasbo, ampak trenutno žal ne gre.
confused-1.gif
Meni na Windows 7 ne dela tega.