Urška melje

erikson

Guru
25. avg 2007
22.772
6.550
113
AzJRWhfCIAEjh1m.jpg

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
men je pa totalno prisrčna ko se nasmeje, sam še Isakoviæeva je bolj simpatiš.

Drgač pa je "pasja" tale Urša, popolnoma suvereno in samozavestno je zmagala, česa takega pri naših športnikih ne vidiš pogosto. Če bi bil njen nasprotnik bi me blo strah njene mirnosti in samozavesti... res je odlična, že zato ker je dve olimpijadi zapored domov prinesla medalje.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.772
6.550
113
Ob 22:30 bo na RTV SLO posebno javljanje z zabave, ki jo prirejajo ob njeni medalji.

gustav

Pripravnik
17. mar 2011
478
2
18
Zg. Gorenjska
V Pekingu je ni dobila kokr jaz vem.. Atene bron, London zlato. Al se motim?

@Notranjc: Ne vem kaj ti misliš, jaz sem mislil samo biznis, ki ga imajo doma
smirk-1.gif

wabb

Pripravnik
6. dec 2008
270
0
16
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
sem posnel vse tole v HD, konvertiral bom pa dal na youtube....hehe

Dej povej pliz ko bo na youtubu da pogledam. Sem na hrvaškem in ni blo prenosa na HTR, na internetu so pa tezil z avtorskimi pravicami
10.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.329
7.086
113
pri taščici
Ne bi rad prisel v konflikt z njo. En posnetek prej pri porocilih je bil kako je masirala na tekmovanje.Ubijalski pogled, drza, mimika....dober so jo psihicno napumpal.
Seveda pa cestitke. V znak cestitke bi zbral pogum da bi ji nezno stisnil desnico in upal da mi jo 2* okol hrbta ne navije

Nazadnje urejeno:

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:

Gledam TV SLO2 in vidim, da se bo z zabave javljal Miran Ališiæ.
bonk.gif

Vsekakor bolje kot pa falanga mladih neizkušenih novinark, ki jih imajo trenutno v studiu na RTV-ju. Ostali so pa itak vsi na prizoriščih in pokrivajo vsak svoje področje.

S tem, da je Ališič zelo solidno opravil javljanje, se vidi, da ima kilometrino in se znajde v vsaki situacij.. Na quratz sta mi šla edino dva tipa v srednjih letih v ozadju, ki sta cel čas javljanja mahala vsak s svojo flašo tavelikega Laškega tja v kamero. Še otroci okoli njiju so se prej naveličali skakat pred kamero kot tista dva.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Nataša Pirc Musar ‏@nmusar

@crnkovic Pa kaj je s tabo Marko? Nehaj no. Saj je včasih fino, ko si tečen in nesramen, a v tem primeru res nimaš pametnega razloga.

Reply
Retweet
Favorite

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
46
Itak, da je papak. Pred leti, ko so prihajali ravno smartphoni je bil pameten, ko radio. Pa njegova izbira je bila itak vedno dalec najboljsa, vse ostalo je bilo skret / debilne ovce od uporabnikov.