Urejevalnik/strižnik brade? Philips, Remington...

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Pozdravljeni! Mene pa zanima katere strižnike za urejanje dlak/krajšanje brade uporabljate, če seveda sploh jih uporabljate... Zanima me če ima kdo izkušnje z Remingtonom? Kaj te to za ena znamka in ali ima kvalitetne produkte? Sem pa imel nekaj izmed teh dveh v mislih =>

http://www.philips.si/c-p/QG33...o-obraza-in-las

ali npr. to

http://si.remington-europe.com/men/grooming/beard-trimmers/stubble-kit-mb4110.html

Do sedaj sem imel nek kikiriki Grundig ki je zgolj povprečen strižnik, bi sedaj raje kupil kaj boljšega.... Hvala za nasvete! LP

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.925
6.976
113
remingtona imam jaz, zadovoljivo opravi nalogo tako na obrazu kot na skalpu
wink-1.gif

Schime

Guru
22. nov 2008
1.984
769
113
Dans si zamudil akcijo -30% v Sparu. Sicer pa ne vem, če so cene konkurenčne.
Sem pa tudi sam mislil kupit neki za brado urejat pa sm tud dans pozabu na tole v Sparu pa še tm sm bil.
smile-1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Eh tisto kar imaš Špar so neki stari OUT modeli z navitimi cenami in potem ko odšteješ 30% in na realni ceni...

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Darjan to kar imaš ti je v osnovi strožnik za lase... od 3mm dalje... jaz vseeno iščem kaj bolj za brado v osnovi, vem pa da je podobno sranje, pač tam imaš več nastavkov zraven..

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
19.994
10.747
113
kod Džej-Zija
Tu gor smo fani Moserja. Čeprav sem nad svojim modelom Genio type 1565 razočaran, ker mi je razpokalo ohišje in mi precej grdo razpada. Sicer rešil z duct tapeom, ampak ni to to. Striže pa noro dobro.

tony

Guru
23. jul 2007
9.663
1.482
113
KSZ..

Lahko malo ugrabim temo? Imam problem z remingtonovim brivnikom (ima standardne 3 glave + strižnik ob strani). Na brivniku sem že nekajkrat menjal klince, sedaj pa je skrhano tudi rezilo strižnika. Se da zamenjati tudi tega? Zna to narediti servis?

Je že kdo reševal tak problem?

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Jaz imam remingtona dela normalno kaj naj recem
smile-1.gif
neki model za 50 eur. Prej sem imel philips za 120 eur isto sranje obrijeta oba nebi vedel v cem je razlika.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Tu gor smo fani Moserja. Čeprav sem nad svojim modelom Genio type 1565 razočaran, ker mi je razpokalo ohišje in mi precej grdo razpada. Sicer rešil z duct tapeom, ampak ni to to. Striže pa noro dobro.

Ja.... ampak to je zopet v osnovi haircuter. Iščem mogoče kaj bolj finega z več nastavki.... Skratka tudi jaz bom verjetno za nekaj let rabil haircuterja če bo šlo tako dalje
evil.gif
ampak zaenkrat ga še ne rabim.

netko

Guru
25. jul 2007
6.943
2.249
113
uporabljam remingtona in sem z njim zelo zadovoljen http://www.remingtonproducts.c...rd-trimmer.aspx piloženi so tudi nastavki mislim da so bili tisti trije ki so na desni strani

ko je imel lidl eno akcijo podobno kot si jo prilepil sem vezl enega silvercresta da bi ga imel kar na morju in ne vozim gor in dol tega sranja ki ga itak potem pozabim... no performance tega brivnika strižnika niti približno ni taka kot njegov izgled, saj izgleda povsem dostojno. No pa sem ga nesel nazaj in brez problema so vrnili denar, ker strigel je tako kot da nebi imel vseh zob na rezilu

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.414
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Pozdravljeni! Mene pa zanima katere strižnike za urejanje dlak/krajšanje brade uporabljate, če seveda sploh jih uporabljate... Zanima me če ima kdo izkušnje z Remingtonom? Kaj te to za ena znamka in ali ima kvalitetne produkte? Sem pa imel nekaj izmed teh dveh v mislih =>

http://www.philips.si/c-p/QG33...o-obraza-in-las

ali npr. to

http://si.remington-europe.com/men/grooming/beard-trimmers/stubble-kit-mb4110.html

Do sedaj sem imel nek kikiriki Grundig ki je zgolj povprečen strižnik, bi sedaj raje kupil kaj boljšega.... Hvala za nasvete! LP

Pozabi na vse komercialne brande in kupi Moser. S tem lahko bizona briješ, če je treba.

Jaz imam tega za brado in striženje las. Polnim na ne vem kok časa...napolni se takoj. Strižem se BP sam, treh minutah.

http://www.estela.si/index.php...4-li-pro-detail

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Ah nisi resen... to imaš profi aparat, jaz kupujem nekaj v rangu do max. 50-60€. Pa nimam brade kot bizon tako da ni poanta v tem
smile-1.gif
Iščem aparat kjer bo litijonska baterija in da ne bo po enem letu prišlo iz 50min na 10min uporabe, da brije zelo blizu npr. vsaj od 0,5mm naprej (ker večina jih z nastavki brije od 1mm naprej), ter da mi ne bodo po enem letu postala rezila topa.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.658
6.702
113
pri taščici
Imam ga za lase. Pred 13 leti dobil nekaj od babylisa. Dobro delalo skoraj desetletje. Potem vzel nek remington hc600. Proti babylysu nobenih obratov, tudi ce delas na kabel. Ze od novega. Za rezervo sem si vzel se v hoferju nekaj za slabih 20 evrov. Mislim da dela bolje kot remington.
Osebno se remingtona ne privoscim več, razen ce bi ga dobil "na test" pred tem.
remington02big.jpg

Nazadnje urejeno:

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.925
6.976
113
Jaz si brijem "brado" kar brez nastavkov, direktno na osnovno rezilo. Po oceni bi rekel da pobrije na manj kot milimeter. Tam nekje 2 dnevni look je potem.

Ampak mi gre zadeva na živce, ker ponavadi brijem 1x tedensko in potem je umivalnik poln dlak, jaz pa tudi, pa je jebeno pucanje...

Zato je v planu od brauna tapravi brivnik, serije 9, ki ima avtomatsko pucanje in vse...ampak je drag špar, preko 200 eur, zato je trenutno "še v planu"
smile-1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
ko boš moral kupit čistilo, boš raje umivalnik splahnil
wink-1.gif

Sem imel pred leti tak braun, k se sam puca... čistila mislim, da nisem nikol kupil, ker enostavno ni bilo ekonomske računice. Pa še slabo je bril:(

Najboljš se je obrit brez majce, pred tuširanjem. Dlake, ki so na tebi jih spereš s tuširanjem;) Umivalnik je pa itak fajn vsake tolk cajta mal spucat:)