Znamke so ugotovile, kako priti do suhega denarja s prodajo pofla folku. Nič novega. Respect znamkam, ki se za to ne bodo odločile, ker gre res za no brainier cash grab.
Ja, to je plastik varianta Blancpainovega Fifty Fathoms... ki stane 30x tolikoZdaj sem komaj pogruntal ... a to je kao plastična varianta?
Iz mojega vidika znamke s tem izgubljajo renome. Kar hitro se ta grabežljivost obrne v to, da izgubiš kupca dražjega resnejšega modela.
Predvsem ne znaš nehat nakladat ja.lekcija, ki se je eni nikdar ne naučijo. Ure, avti, iphoni, cunje... nesigurnež bo vedno malo zadaj capljal za dedci. In takale situacija ven beza nesigurneže. BTW, ni boljšega od ženske, da to zavoha. Part of the survival kit.
...pravi babše, ki pravi da je omega 300.....lekcija, ki se je eni nikdar ne naučijo. Ure, avti, iphoni, cunje... nesigurnež bo vedno malo zadaj capljal za dedci. In takale situacija ven beza nesigurneže. BTW, ni boljšega od ženske, da to zavoha. Part of the survival kit.
Uspesno mariniziral, drkam na morju ze 10 dni slana sladka voda....je pa res da globlje od 3m ne grem. Za to ceno (na Temu od 18e dalje) je top!Jaz sem za na plazo nabavil kitajsko neko Beynard ali podobno. Za 50e. Potem videl da so na Temu od 20e dalje. Pise da je vodotesna....jo bom probal marinizirat.