URE tretji del

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36

Pa še kakšna bi se našla. Zdej si pa kupi Submarinerja.
smile-1.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:Pa še kakšna bi se našla. Zdej si pa kupi Submarinerja.
smile-1.gif

Jaz sem si ga vseeno kupil, če ga vsi kopirajo, bo že dober menda. :D

P.S. isto se mi dogaja s telefonom
evil.gif

Nazadnje urejeno:

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Ma super je. Nekaj pove že to, da je najbolj pogosta ura na svetu. Čista klasika.

Dej sliko.
smile-1.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Hudiča, kako jim uspe slikati te ure??

Bom naredil kako boljšo, ko dobim pravi fotoaparat nazaj, posodil sem ga eni deklini, da mi slika nekaj.
evil.gif

Jp1KB.jpg

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Mi zaupaš prosim, kolko hočejo za tak rolex v slo? Sam sicer ne bi imel keramične lunete, ker mi bolj ustreza retro look, ampak čez kako leto bo diploma v žepu in nakup aktualen.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
6,850,- potem je pa odvisno še koliko popusta si izboriš. Tuje države, ki mejijo na Slovenijo, niso cenejše.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Danes imel tole na roki.. v trgovini :D

Ker ima luneto iz platine, je še nekaj dražja... ampak verjetno bom še nekaj let imel isti avto in vzel še tole. Pol pa konc. Res. Za letos.

007

Pripravnik
4. sep 2009
707
0
16
Numy, a lahko razložiš reasoning za takim nakupom (če sploh je), ne obsojam te, tud jst imam soft spot, tako kot vsak. Med prvim in drugim rolexom ne vidim večjer razlike(razen barve), ne en ne drug mi ne izgleda nekaj hudo extravagantno, razen da gor piše rolex. Ne hecam se, želim si samo razumet zakaj bi nekdo dal 7k za uro, cajt gre enako hitro pri vseh, pa sem videl že lepše ure, tudi v tej temi...al je pač to statusni simbol in se giblješ v krogih kjer je taka ura pač normativ? Nisem sarkastičen, resnično sprašujem...

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Citat:
Uporabnik 007 pravi:
Numy, a lahko razložiš reasoning za takim nakupom (če sploh je), ne obsojam te, tud jst imam soft spot, tako kot vsak. Med prvim in drugim rolexom ne vidim večjer razlike(razen barve), ne en ne drug mi ne izgleda nekaj hudo extravagantno, razen da gor piše rolex. Ne hecam se, želim si samo razumet zakaj bi nekdo dal 7k za uro, cajt gre enako hitro pri vseh, pa sem videl že lepše ure, tudi v tej temi...al je pač to statusni simbol in se giblješ v krogih kjer je taka ura pač normativ? Nisem sarkastičen, resnično sprašujem...

Všeč so mi.

Če bi hotel ekstravagantno uro bi posegel po čem drugem, meni bolj odgovarja robustnost teh Rolexov.

Nisem si pa delal psihoanalize in raziskave zakaj jo hočem. Všeč mi je, živi se samo enkrat. Eni dajo za kurbe, droge, alko.. jaz si pač kupim uro. Pa nisem nek zbiratelj ur, to je moja tretja ura v življenju.

Kaj naj si pa kupim, še en avto za sosede, grem na brezzvezno potovanje, dam s kamnom obložiti kak betonski zid? Kar je nekomu drugemu pomembno meni pač ni in obratno.

007

Pripravnik
4. sep 2009
707
0
16
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Citat:
Uporabnik 007 pravi:

Všeč so mi.

Če bi hotel ekstravagantno uro bi posegel po čem drugem, meni bolj odgovarja robustnost teh Rolexov.

Nisem si pa delal psihoanalize in raziskave zakaj jo hočem. Všeč mi je, živi se samo enkrat. Eni dajo za kurbe, droge, alko.. jaz si pač kupim uro. Pa nisem nek zbiratelj ur, to je moja tretja ura v življenju.

Kaj naj si pa kupim, še en avto za sosede, grem na brezzvezno potovanje, dam s kamnom obložiti kak betonski zid? Kar je nekomu drugemu pomembno meni pač ni in obratno.

True, zato pa vprašam...sam...robustne so tud kakšne druge, ne samo rolexi
smile-1.gif
Ampak štekam...

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik 007 pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
TOLE je edina Invicta, ki se jo splača kupit.

Že ime me spomni na cheap italijanske fluorestenčne rukzake...bljak

Jaz bi rekel, da imaš ti neke probleme. Razen če si res načelen v smislu must be švicarska ura, nemški avto, perzijska preproga ... Na kaj te pa spomni ime Rado?
smirk-1.gif