URE drugi del

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

AXi0N

Fizikalc
9. sep 2007
1.014
0
36
Kupujem usnjen pas za mojo Tag Heuer GC17 pa me zanima ali se "splača" datii 325 EUR (na to je še cca 15% popusta) za OEM usnjen pas ali bo čisto vredu če kupim kakšen replacement pas za cca. 100 eur? Deployment zaponka bo itak original.

Nekako se le nagibam k original pasku...
rolleyes-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Dat 200e več zato da je orginal? Ok, da je gumjast z napisom ne rečem, tako pa se mi zdi škoda metat 225e več za nič.

Kupi riplejsment z juđin bucklom kot praviš, pa je to to. Ura je tista ki je važna, ne pašček.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
Če bi bil ti sposoben magisterij naredit, bi jo tut tebi tvoj
evil.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Saj bo ata plačal tako kot uro, čemu za vraga si glavo razbijaš?
cheer.gif

Ni ravno na mestu izjava, glede nato da je bilo darilo za .mag, kaj boš pol porekel ko eni kupijo otrokom
nove roadsterje pa so daleč od magisterija?

Blagor njim, jim privoščim sicer pa roadster je zelo slabo darilo. Prvo kot prvo se lahko ubije, drugo kot drugo pa čez 5 let ni vreden več nič. Je veliko takih ki otrokom kupujejo že za diplomo kar stanovanja ter hiše.
wink-1.gif
Zakaj pa ne, sprejmi kar miza ponuja če ne si bedak!

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Sicer pa kar se vprašanja tiče, če boš imel duševne bolečine oz. te bo pikalo v duši ker imaš falšaka pas na original Omegi si pač kupi original če ne pa boš kot magister znal sam presodit kaj je treba kupit
smile-1.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
Človk je pol leta kakšne diferenciale in petrojne integrale računal, zdaj mu pa še ene boge ure ne privoščiš :p

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
No no, mislim da to ni primerno, da njegovo uro označiš za bogo! Bo fant začel dvomit in gledat po Rolexih
wink-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Saj bo ata plačal tako kot uro, čemu za vraga si glavo razbijaš?
cheer.gif

Ni ravno na mestu izjava, glede nato da je bilo darilo za .mag, kaj boš pol porekel ko eni kupijo otrokom
nove roadsterje pa so daleč od magisterija?

Blagor njim, jim privoščim sicer pa roadster je zelo slabo darilo. Prvo kot prvo se lahko ubije, drugo kot drugo pa čez 5 let ni vreden več nič. Je veliko takih ki otrokom kupujejo že za diplomo kar stanovanja ter hiše.
wink-1.gif
Zakaj pa ne, sprejmi kar miza ponuja če ne si bedak!

Pa ok, roadster slab primer, te pa rečima 60k avto...

stop

Majstr
5. sep 2007
3.203
397
83
Las Vegas
Kaj pri Krampmanu v Munchnu še kupuje kdo (poljot24.de )? Že dolgo se ni nihče pohvalil s kakšno mehankarco... pred leti so se na ful kupovali aviator chronographi ... je že mene parkrat vmes minila potreba po ruski mehaniki pa me takole vsake toliko še vedno prime ... sem gledal aviator2 pa berem na watchyouseek.com forumu ko folk nekaj jamra čez Krampmana da pošilja ure brez dokumentov , ponaredki. itd.

AXi0N

Fizikalc
9. sep 2007
1.014
0
36
Zdaj ste me prav nasmejali
wink-1.gif
Pubeci so se razpisali, hehe...
Glede tega, da bo oče kupil pas - ne ne bo, ga bom kupil kar lepo sam. To je enako kot če bi mi oče kupil avto, pa bi mu čez nekaj časa rekel da mi naj kupi še nove felne itd...

Nazaj k paščku... jutri grem čekirat pa da vidimo. Glava me ne peče ker nebi bil "original" ampak želim samo da je čimbolj identičen. Itak berem tuje forume in jih večina kupi kot zamenjavo drugega in ne original, ker se "ne splača" kupit originala. Spet, kako za koga... Sem pa z uro več kot zadovoljen, naslednja bo zagotovo kakšen Monaco...

Aja, vsem happy new year!
zmaga.gif

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Sicer pa kar se vprašanja tiče, če boš imel duševne bolečine oz. te bo pikalo v duši ker imaš falšaka pas na original Omegi si pač kupi original če ne pa boš kot magister znal sam presodit kaj je treba kupit
smile-1.gif

sploh ni omega, tak bajdevej, kat drugo, si pa zelo faušljiv, kot se vidi, magisteriju in uri. Zakaj te moti, da mu je oče za magisterij kupil uro?

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik stop pravi:
Kaj pri Krampmanu v Munchnu še kupuje kdo (poljot24.de )? Že dolgo se ni nihče pohvalil s kakšno mehankarco... pred leti so se na ful kupovali aviator chronographi ... je že mene parkrat vmes minila potreba po ruski mehaniki pa me takole vsake toliko še vedno prime ... sem gledal aviator2 pa berem na watchyouseek.com forumu ko folk nekaj jamra čez Krampmana da pošilja ure brez dokumentov , ponaredki. itd.

Jaz pa cifra (pa mislim da še logistik) smo pri njemu naročli, pa še bi, če bi me kaj zanimalo.

Model mi je poslal uro, pa rekel da če se odločim kupit, naj mu nakažem denar
stupid-1.gif

Prejmem uro + ruske sladkarije, revijo in obesek, nakažem denar, čez tri tedne vtrgam pašček pri padcu (zahaklal za kljuko)
mu posljem uro na servis, pa mi model popravi zadevo in pošlje nazaj, stroški popravila so znašali samo poštnino.

Model je več kot fer in prepošten ko se gremo trgovce.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Citat:
Uporabnik zino pravi:
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
smile-1.gif

sploh ni omega, tak bajdevej, kat drugo, si pa zelo faušljiv, kot se vidi, magisteriju in uri. Zakaj te moti, da mu je oče za magisterij kupil uro?

hysterical-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Orginal paščke kupujejo redki, prvič ker so isti kot vsi ostali, drugič ker so za več kot polovico cenejši, trejič kakovost je ista,
usnje je usnje, še vedno pa daš 100e za pašček, več kot nekateri za uro.

xcape

Pripravnik
14. feb 2009
320
0
16
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Orginal paščke kupujejo redki, prvič ker so isti kot vsi ostali, drugič ker so za več kot polovico cenejši, trejič kakovost je ista,
usnje je usnje, še vedno pa daš 100e za pašček, več kot nekateri za uro.

Se ne strinjam, usnje je usnje! Potem takem pri tebi drži da je baba baba. Vse so iste?
Če že ima takšno uro naj pol fura original dalje in ne neke nadomestke. Tako kot bi dal na mercedesa S klase nalite kitajske gume, ker je po tvojem guma guma. Drugo je da finance ne dopuščajo ampak, če je že možnost naj riskira tistih nekaj eur in kupi ustrezen pašček.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.