URE drugi del

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik xcape pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Sej sem že napisal, da ne gre čez carino. Kdo se bo s tem zajebaval.
grin1.gif

Kakšne opcije pa se potem poslužujete, če ne gre čez carino s kitajske. Nekaj sem bral na netu, da že imajo kitajčeki svoje dilerje za evropo? Se motim?

Kitajc ti pošlje na hišo tudi ledvico, če jo imas denar plačat.

Pa to ko kloško pravi da negre preko carine... Oni ti zadevo zavijejo, zraven dajo happy birthsday grandson čestitko, pa vse pride na vrata. Enako je s cotami, čevlji,...

Sicer pa so kitajski dilerji tudi v londonu, parizu, berlinu, celi ameriki, skratka ni da ni, kitajski falšak imaš na vratih v 10ih dneh od plačila.

Sem se dogovarjal za nakup ene fake golf palice, model odpiše ob ravno vsaki uri (naročim ob 3 zjutraj, 3.25 že mam odgovor, katerega preberem ob 2 popoldan, odgovorim, mi spet odgovori v roku pol ure, skratka v vsaki točki dneva so (vsi) na standby in
niti slučajno jih ena carina nebo zmotila. Ko sem naročil cigaretnico za matero, je prišla kot pozabljen predmet v hotelu, s pojasnilom
da so jo "našli v kopalnici"
smile-1.gif
Znajdejo se ni kaj, in niti slučajno jim carina nebo zjebala $200 biznisa, ker poznajo 1000 in 1 foro, nenazadnje živijo od tega.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Mhm, moj qrac, da bi bilo vsaj res tako ... Oni odprejo vsak paket s Kitajske in čekirajo, da ne gre za fake robo. Imajo cel seznam firm, ki se ponarejajo. Ko zaznajo, da gre za fake, ti zatežijo za račun. In od tu dalje je najboljše, da pustiš vse skupaj pri miru in jim pustiš, da "uničijo" robo.

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Ne odprejo vsakega paketa,vendar običajno tavelike, ki so sumljivo poceni. Tak so mi uro zacarinli. Namesto 48 eur, sem mel pol stroškov malo čez 61 eur. Ni blo hudo, uničli pa je tut niso, ker je original.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Mhm, moj qrac, da bi bilo vsaj res tako ... Oni odprejo vsak paket s Kitajske in čekirajo, da ne gre za fake robo. Imajo cel seznam firm, ki se ponarejajo. Ko zaznajo, da gre za fake, ti zatežijo za račun. In od tu dalje je najboljše, da pustiš vse skupaj pri miru in jim pustiš, da "uničijo" robo.

Naročima pri 3 različnih prodajalcih 3 ure, dajma rolex naročit, tega imajo sigurno na seznamu.

Če ure dobim, mi ti vrneš denar in dobiš enega falšaka. Če ur ne dobim, ti krijem eno uro po tvojem izboru do $100.

Grema?
grims-1.gif

Mamblita

Zelenc'
8. avg 2010
12
0
1
Ljubljana
Ja, vem, da je +2 sekundi odlično. Moja prejšnja Atlantic Worldmaster Chronometer je kao imela COSC (a nisem dobil papirjev, ker so jih kao izgubili v prodajalni Sten Time, hala A v BTC), pa ni niti od blizu prišla na 6 sekund. Tako, da sem na svojega Mauricea kar ponosen. Dobro zapravljenih 1630 EUR
smile-1.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Kolko pa misliš, da bi radi še za poštnino?

Tole sem gledal, ampak to je navadna 8926, ki ima drugačno luneto kot 8926c, ki je meni osebno bistveno bolj všeč, 8926c pa Nemci nimajo.
frown-1.gif

Maestro imam, samo ne vem, če bo potegnila.
smile-1.gif
))))
kartica-maestro-studentski.jpg

S tem boš lahko en drek nabavil. Mamo boš moral za rokav pocukati.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Se mi je zdelo.
bonk.gif

Ne morš pa it kar na banko in rečt, sem pa sem bi rad nakazal tolko in tolko, ane ...
crazy1.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
To kar si ti nalimal je debetna kartica (Maestro, VISA/Electron itd.), potrebuješ pa kreditno (Mastercard/Eurocard, VISA, AmericanExpress, Diners), so pa nekako najbolj v uporabi Mastercard in Visa.

Za Amazon ne vem, če omogoča nakazilo preko naloga, boš moral njih vprašat ali počakati, da se ti oglasi nekdo, ki je to že prakticiral. Ko plačaš s kreditno je tudi lažje uveljavljati morebitne reklamacije.

Mamo vprašaj pa ji daj gotovino v zameno, tako sem jaz prakticiral, ko sem bil še študent in sem se učil kako metati nože v ljudi.
cheer.gif

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
KSZ:

Kaksno je kej mnenje glede te ure? Zadnjič ko sem jo prvič videl in dal na roko, mi je tako všeč bila, da ko sem gledal vse ostale, so mi bile antipatične oziroma niti malo tako huda kot ta.

Baje je problem, ker steklo ni safirno ( al pa nekaj drugega,skratka proti praskam) , naj bi pa bila iz keramike,tako da naj bi vsaj to bilo obstojno proti praskam. Drugače pa o urah nimam pojma, imel bi jo ker mi je res huda za videti, proizvajalec mi ni pomemben tako da če ima kdo drug na enak dizajn uro, z besedo oziroma sliko na dan, da vidim če mi bo vsec.

KLIK
400-new-AR140012658061724b72ab5c3ad92.jpg

Nazadnje urejeno:

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
375 EUR, v Slo Watch. Zaenkrat vredna vsakega EUR.
cool-1.gif

100m WP, alarm, odštevanje 10 min, štoparica, nek kvazi kompas, safirno steklo, odličen pašček.

guardy

Guru
3. avg 2007
8.516
1.109
113
Obišči stran
Sami sector fani
smile-1.gif

Js sm čist navdušen nad zadnjo, sploh, ker sem jo tako dolgo gledal po redni ceni, na konc pa dobu 40% skonta :D

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.