Ure prvi del se nahaja TUKAJ
Nadaljujemo naprej
@ ateist upam, da boš uspel poslikati svojo lepo zbirko .
Nadaljujemo naprej
@ ateist upam, da boš uspel poslikati svojo lepo zbirko .
Citat:
Uporabnik Infernus pravi:
@ateist
Ob predpostavki, da govoriš resnico me resno zanima s čim se pa ukvarjaš oz. kaj delaš / kako ti je uspelo priti do takega premoženja?
Citat:
Uporabnik Ateist pravi:
Citat:
Uporabnik Infernus pravi:
@ateist
Ob predpostavki, da govoriš resnico me resno zanima s čim se pa ukvarjaš oz. kaj delaš / kako ti je uspelo priti do takega premoženja?
Vsakemu uspe kateri verjme ,da mu bo uspelo.
Citat:
Uporabnik logistik pravi:
jaz bi rad videl 7 njegovih ur v vrsti v ozadju pa na ekranu alter forum ter nato bližnji posnetek vsake ure posebej.
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
jaz bi rad videl 7 njegovih ur v vrsti v ozadju pa na ekranu alter forum ter nato bližnji posnetek vsake ure posebej.
al pa da jih slika na mizi pred laptopom kjer je odprt alter, v ozadju bazen na eni strani cls500 na drugi ml320cdi, še zadaj pa 650m2 bivalnih prostorov pa če se vidi skoz šipe še fitnes in savno bo pa sploh super
za to sliko sem pripravljen nakazat 10 eurov
fi ure je cca 46 mm širina pasu pa je 20 mmCitat:
Uporabnik DMX pravi:
@steni
Mi lahko prosim poveš mere te ure + širino pasu (Seiko kinetic SKA431P1). Sem tik pred nakupom te ure, ampak bi še samo to rad vedel, da vidim koliko je večja od moje stare ure....
najlepša hvala....
Citat:
Upam, da bo našel časa še v tem tednu da to poslika
Sicer imamo tudi en lep prostorček pod nickom
lažnivec.press
Citat:
Poglej....zakaj bi se mogel strinjati. To je tvoja stvar, če misliš pokazati ure. Samo, ko mi nekdo pravi, da ima xy ur po toliko vrednosti mi pač čut nezaupanja naraste na maximum.
Jaz, da jih imam bi jih z veseljem pokazal širši javnosti, da bi bili zavistni vsi na alterju.
Ne rabiš lepiti slik po forumu poslikaj in mi pošlij PM z sliko ali na mail a če si kje v okolici LJ potem se 1x do konec februarja oglasim in se napasem po tvojih lepotah. Upam le, da imaš kaj Jacka, da še kaj spijemo temu se ne morem upreti in bova še kako politično rekla