URE drugi del

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
6
38
@ateist
Ob predpostavki, da govoriš resnico me resno zanima s čim se pa ukvarjaš oz. kaj delaš / kako ti je uspelo priti do takega premoženja?

DMX

Fizikalc
20. avg 2007
2.333
15
38
@steni

Mi lahko prosim poveš mere te ure + širino pasu (Seiko kinetic SKA431P1). Sem tik pred nakupom te ure, ampak bi še samo to rad vedel, da vidim koliko je večja od moje stare ure....

najlepša hvala....

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Citat:
Uporabnik Infernus pravi:
@ateist
Ob predpostavki, da govoriš resnico me resno zanima s čim se pa ukvarjaš oz. kaj delaš / kako ti je uspelo priti do takega premoženja?

Vsakemu uspe kateri verjme ,da mu bo uspelo.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Ateist pravi:
Citat:
Uporabnik Infernus pravi:
@ateist

Vsakemu uspe kateri verjme ,da mu bo uspelo.

samo slovnice ti pa to vseeno ne prinese

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
To ga lahko preko PM-ja vprašaš.

Zdaj ga počakajmo, da na TimeZone forumu nakrade dovolj slik.
wink-1.gif

logistik

MODERALTER 2007
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
7.521
5
38
jaz bi rad videl 7 njegovih ur v vrsti v ozadju pa na ekranu alter forum ter nato bližnji posnetek vsake ure posebej.

Upam, da bo našel časa še v tem tednu da to poslika :D

Sicer imamo tudi en lep prostorček pod nickom

lažnivec.press
cool-1.gif

Nazadnje urejeno:

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik logistik pravi:
jaz bi rad videl 7 njegovih ur v vrsti v ozadju pa na ekranu alter forum ter nato bližnji posnetek vsake ure posebej.

al pa da jih slika na mizi pred laptopom kjer je odprt alter, v ozadju bazen na eni strani cls500 na drugi ml320cdi, še zadaj pa 650m2 bivalnih prostorov pa če se vidi skoz šipe še fitnes in savno bo pa sploh super
evil.gif

za to sliko sem pripravljen nakazat 10 eurov

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
6
38
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:

al pa da jih slika na mizi pred laptopom kjer je odprt alter, v ozadju bazen na eni strani cls500 na drugi ml320cdi, še zadaj pa 650m2 bivalnih prostorov pa če se vidi skoz šipe še fitnes in savno bo pa sploh super
evil.gif

za to sliko sem pripravljen nakazat 10 eurov

S temi 10eur si potem ne bo niti riti pobrisal..
grin1.gif

steni

Fizikalc
5. jan 2008
682
39
28
Ravne na Koroškem
Citat:
Uporabnik DMX pravi:
@steni

Mi lahko prosim poveš mere te ure + širino pasu (Seiko kinetic SKA431P1). Sem tik pred nakupom te ure, ampak bi še samo to rad vedel, da vidim koliko je večja od moje stare ure....

najlepša hvala....
fi ure je cca 46 mm širina pasu pa je 20 mm

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Citat:

Upam, da bo našel časa še v tem tednu da to poslika :D

Sicer imamo tudi en lep prostorček pod nickom

lažnivec.press
cool-1.gif

Kaj vam še naj bilanco nalepim?
Meni je vseeno kaj si mislite verjamete ali ne mene to nič ne stane.
Kaj se pa tiče tutule logistik pa jo kar daj ,ampak potem bom jaz nalepil vse in ti prevzameš to mojo titulo. Se strinjaš?
Tako da zaenkrat ne mislim lepit slik po forumu.
Povabim pa te ,da prideš k meni ,ko boš imel čas bom prišel osebno jaz po tebe in se prepričaj v živo. V živo je vedno najlepše.

Killihan se opravičujem za pravopisne napake in te lepo prosim ,da me naučiš kako se pravilno piše.
Mislim ,da 50€ na uro imaš dovolj.
Napiši TRR ,da ti nakažem za 10 ur inštrukcij in enako velja za tebe pridem tudi po tebe.

Za oba srčno upam ,da si bosta vzela čas.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
seveda, ni problema, sicer nisem ravno kvalificiran za učenje pravopisa, samo ti pa rade volje prinesem izvod slovenskega pravopisa pa ga 10 ur študirama skupaj za tistga petstotaka

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
grin1.gif

Dej Ateist, naredi nam vsem uslugo in prilepi slikico s tvojimi urami. Saj te nič ne stane.
smile-1.gif

logistik

MODERALTER 2007
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
7.521
5
38
Poglej....zakaj bi se mogel strinjati. To je tvoja stvar, če misliš pokazati ure. Samo, ko mi nekdo pravi, da ima xy ur po toliko vrednosti mi pač čut nezaupanja naraste na maximum.

Jaz, da jih imam bi jih z veseljem pokazal širši javnosti, da bi bili zavistni vsi na alterju.

Ne rabiš lepiti slik po forumu poslikaj in mi pošlij PM z sliko ali na mail a če si kje v okolici LJ potem se 1x do konec februarja oglasim in se napasem po tvojih lepotah. Upam le, da imaš kaj Jacka, da še kaj spijemo temu se ne morem upreti in bova še kako politično rekla :D

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
394
83
Še tega se manjka, da bi kdo, ki ima res ure ali kaj vrednega o tem pisal tukaj, pa slike flata limal pa ne vem kaj še. Čez 1 teden pa vlomilce dobiš za vrat.

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Citat:
Poglej....zakaj bi se mogel strinjati. To je tvoja stvar, če misliš pokazati ure. Samo, ko mi nekdo pravi, da ima xy ur po toliko vrednosti mi pač čut nezaupanja naraste na maximum.

Jaz, da jih imam bi jih z veseljem pokazal širši javnosti, da bi bili zavistni vsi na alterju.

Ne rabiš lepiti slik po forumu poslikaj in mi pošlij PM z sliko ali na mail a če si kje v okolici LJ potem se 1x do konec februarja oglasim in se napasem po tvojih lepotah. Upam le, da imaš kaj Jacka, da še kaj spijemo temu se ne morem upreti in bova še kako politično rekla :D

S tem ko ne zaupaš drugemu drugi ne bodo zaupali tebi.
Teh zavistnih ljudi je ogromno zakaj bi jih moralo biti še več?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.