Uporabnost žensk v dandanašnjem modernem času

mizerere

Pripravnik
12. sep 2007
57
0
6
blog.unikati.eu
Evo moja mala raziskavica. Kdo se strinja z mano roke gor !
aplauz.gif

Svet se spreminja. Čas beži neusmiljeno naprej brez prestanka. Miselnost navade in običaji se spreminjajo. Ljudje se menjajo in kultura korenito dobiva novo podobo. Na žalost bolj negativno s strani ženskega sveta in njihovih uslug do nas moških. Da ne bomo posploševali usluge vedno nudimo mi moški tudi ženskah, da se ne bo katera počutila zanemarjeno in zapostavljeno!

Po nekaj desetletjih proučitva odnosov iz lastnih izkušenj in zgodb drugih v glavah črnih, blond in rdečih dolgih nogic. Pobarvanih las po možnosti od naravnih detergentov v večernem času od enem od večjih nakupovalnih centrov pri nas.

Če pogledamo podrobno skozi proces del, nalog in želja žensk vidimo, da so se korenito spremenile. Včasih so ženske prale, likale.. skratka skrbele za gospodinjstvo, otroke in hodile pridno v službo. Bile so pridne in veliko manj gobčne kot danes. Sitnobe skorajda niso poznale, ker so ga skoraj vsak večer fasale v postelji tako kot se zagre in so bile zadovoljne ter njihova raven hormona sreče je bila zadovoljiva. Niso se tudi toliko gonile naokoli. In dobro so vedele kdo ima besedo v hiši seveda z določenimi kompromisi.

Z enim stavkom. Stvari so funkcionirale in sreča je bila neizogibna. Temu je bilo počasi konec. Mogoče je tak način življenja še nekje na kmetiji v Bovcu ali Bohinju. Samo Bohinjke so tečne =) Anyway?

Dandanašnje ?moderne ženske? oz. njihov način življenja in razmišljanja ter reagiranja na okolico in družbeno dejavnost je zlonamerno baaaaaad. Spremenile so pogled na svet in vedno bolj se zavedajo, da lahko s svojo lulo prilezejo čisto do vrha in osvojijo vse. Poglejmo nekaj dejstev.

Ta leet dejstva veljajo za več kot polovico žensk, predvsem meščanskih in tistih iz ?bogatih razvajenih familij? za katere v otroštvu ni imel nihče časa vzgojiti.

V to raziskavo spadajo najstnice in tiste do dopolnjenega 40. leta starosti.

Pojem o kuhanju jim je postal neznan. Prevladuje fast food, halo dildo, kebapčiči in ostale svinjarije danajšnjega časa holesterola. Tiste, ki pa rade furajo anorexijo in bulimijo pa se futrajo predvsem s kuhanim brokolijem in cvetačo zapakirano iz najbljižjega fotomarketa. Sem spadajo tudi raznorazni vsakodnevni napitki iz miljard bakterij katere potrebujemo za kdo že ve kaj? Seveda. Kakanje. To je bilo pred pogruntavščino le teh oteženo skozi celotno populacijo in ljudje so umirali ob obstipacija.. Ok malce smo zašli =)

Prva in edina misel dandanašnje ženske je KaRiErA. Ja prav ste prebrali. Ni ne karies in ne karanje ampak KARIERA. Vsaka bi pela, vsaka bi se slikala naga, vsaka bi bila manekenka in slavna. Ali pa direktorica bližnje uspešne firme. In, če se vprašamo kako so vse to dosegle? Odgovor poiščite v mednožju vsake posameznice. Pri 90% igra pomembno vlogo pri splezanju do slehernega položaja.

Seveda ne smemo pozabiti Mehiških nadaljevank, ki dvigujejo splošno raven učenosti in nakazujejo ter dopovedujejo lepa navodila za odnose in temo ljubezni. Pri pranju perila imajo srečo, da gre tehnologija hitro naprej in stroj skorajda naredi vse sam od sebe. Zlika pa tako ali tako babica ali mami.

Nakupovanje jim je na vrhu druženja in sociale. 3x, 4x na teden je potrebno minimalno po nekaj ur brskati po štacunah in kupovati bedarije ter stvari, ki jih ne potrebuje ali pa jih ima doma že na tone. Kajti vse se držijo dejstva, da je denar za med ljudi in namesto, da bi ga nekaj donirale za gojenje iker ameriške postrvi v Soči, da ne bi izumrle raje kupujejo crknjene dihurjeve izdelke od plaščev, ki jih potem ko se čez 2 meseca moda obrne vržejo v klet. Cena ni važna saj tako ali tako plača foter, mat ali pa ?copatni? partner.

Te tri zgornje komponente še nikoli v zgodovini niso bile na tako visokem nivoju. In potem, ko čez nekaj mesev deklina spozna, da jih imamo samo še za servis oz. sex. In potem ni nič čudnega, če je vsaka ženska v naši državi živčna razvalina, nezadovoljna in depresivna z vsako stvarjo in vsakomur.

Kaj kmalu spoznajo kaj vse so zamudile in hočejo vse doživet za nazaj. Še vedno imajo leu in desn jošk ter lulo, ki nese zlata jajca in z njo bodo osvojile vse najvišje položaje v družbi. Samo še čakamo lahko kdaj bodo pričele žugat z nalakiranimi nohti in nas bodo podredile. Postali bomo igračke kot večne bakterije, če se jim bomo pustili. Če ste pa se ji doma že podredili in vas vlači po stanovanju kot najbolj puhasto copato potem je čas za spremembe.

Imejte kaj od svoje partnerke in jo začnite sami šolati o osnovnih življenskih stvareh in jo pokažite razmejitve del in nalog v skupnem gospodinjstvu. Speljite jo na pravi tir v življenju.

Če pa ste že prišli do situacije, ko morate prositi za seks oz. seksate takrat ko hoče ona potem pa je čas, da si poiščete drugo ali pa resno zaropotate v odnosu. Zakaj bi trpeli, če nam ni treba. Samo začnite razmišljati z glavo.

Naj bodo ženske spet uporabne za nas moški svet. Poskrbite, da do tega tudi pride.

Nekateri imamo srečo, da smo jo našli tisto pravo kombinacijo. Fletno in še pametno po vrhu, razumljivo ter z osnovnimi znanji v gospodinjstvu in ostalem družbenem življenju.

Bomo videli koliko časa bo ostala taka preden jo zajame virus moderne dobe.

Pa srečno pri iskanju skorajda nemogočega =)

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
S tabo se lohk strinja sam bicikl. Mislim tu mač, tipi zadnje cajte sam še kritizirate a bi lahko človka eno lepo besedo tle gor prebrala?
ne-ne-1.gif
, preklinjate, vedno morate imet vi prou itd. Pa da ne boste rekl, da si jamo kopljem, vas moram pohvalit vsaj v naslednjih stvareh: da znate priskočit na pomoč, ste ustrežljivi, se ful žrtvujete.

Če pa dobro preberem tale tekst, se mi pa nekako zazdi, da si ti nam fouš ker imamo eno stvar, ki je vi nimate, češplco. Heh zaradi nje nisem dobila službe takoj po faksu, wow jaka prednost, zarad nje mam vsak mesec težave, zarad nje me tipi pecajo. In tko ugotovim, da ste nam tipi tega fouš. Sam jaz bi bila vseen raje tip, ker bolje pridete skoz lajf, nič vas tolk ne prizadane kot nas ženske, ker smo preveč občutljive. Ker sem pa ženska in mam "moški stereotipni" poklic, se moram pa zarad nje še tolk bolj trudit v mojem poklicnem področju, zato ker VI tipi mislite, da sam vi veste kaj je to gred osna.

V glavnem takle mamo, eni brez drugih pa ne moremo. Če se najdeta dva koherentna
srce-1.gif

majč
aplauz.gif

avantgarda

Pripravnik
13. mar 2008
186
0
16
Mizerere čisto prav ti dam!

Tvoj post bi pa lahko tudi takole izpeljal ---> Ko ljudje govorimo, so ženske tiho.

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Bravo, Čebelca!
zmaga.gif

Da bom pa kdaj prebrala od kakga tipa na alterju kako spoštljivo ali REALNO na račun žensk, sem pa itak že odmislila.
smirk-1.gif

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Še to bi dodala...namesto, da bi bli dedci ponosni na to, da nekatere ženske lahko prav solidno vozijo med kariero in familijo, jamrate, kako bogi ste, ker vas ženska 24/7 ne pedena, tko kot vas je vaša mami...ker si morate kdaj sami kej iz pečice vzet, pa kdaj prijet za sesalec in kej posesat, otroka peljat v šolo, itn. In včasih nergate kot stare babe, bi bilo bolje, da bi prijeli tist klinčev sesalec, posesali, žena bi bla zadovoljna, v bajti bi bil mir...in ja zvečer bi vam ga še fajn spolirala, ker ne bi dol padla od preobremenjenosti...tko pa eni deci sam iščejo napake, rebrca zažgana, ovratnik ni speglan pod kotom žnj, baba zapravlja dnar na aerobiki, kva rabi tolk kozmetike...na drugi strani pa vsaka, ki je mal drugačna od povprečja (beri: ni spedenana, ima kak kg preveč, itn.) pade pod kritiko, češ da hodi okrog kot strašilo...

...ejga pobje, zjasnite se, kaj bi radi - za vsako metlo štil "raste".

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
KSZ

jst se nisem najdla v tem tekstu. res ne.
kuham vsak dan, pecem kruh vsak tretji dan, likam & zalaufam stroj, obesm cunje, mimgrede specem se enostavno sladico, pomivam in sesam po tleh, skrbim za roze.
poleg tega vsega se najdem cas za studiranje in za ostale prijetne zadeve. v soping ne maram hodt razen po kozmetiko, ostalo opravim kolikor hitro je mogoce. bluzim tud po kavicah in gostilnicah, ampak ne pristevam se med novodobne zenske, ki jim je vse tuje in ki so navajene, da jim je vse prineseno k riti.

sicer pa moski znate itak sam napake iskat na zenskah, na koncu pa pristanete z eno, ki vas ocara do te mere, da postanete copatke.
moj kolega (in tud moj ex) pravta; moski se delijo na dva tabora, v prvem so tisti ki priznajo da so copate, v drugem pa tisti ki mislijo da niso.
smirk-1.gif

ponavad pa taki, k majo najvec za povedat o zenskah in kake smo, in da z lulo vse dosezemo (
13.gif
) majo doma kksno kosmato neurejeno mozacasto gorilo, in govorijo lahko samo JA DRAGA in TAKOJ DRAGA.

MiKa

Batagel
15. jan 2008
361
0
16
MB
Mizerere je čudak ali pa se druži z nekimi plehkimi,nesposobnimi primerki ženskega spola...sam še nisem imel opravka z opisanimi dekleti, vse so znale poskrbeti zase in poleg počnejo še marsikaj. Tako da, moram se strinjat s posti deklet...

aja, edino kaj me moti pri dekletih je moderna samovšečnost, ki neredko že presega okvire emancipacije in pa obsedenost z mobiteli...

mizerere

Pripravnik
12. sep 2007
57
0
6
blog.unikati.eu
Ve pridne staromodne kmečke sexy delavne srečne dekline kaj ste prezrle alinejo v zgodbi, ki pravi:

Ta leet dejstva veljajo za več kot polovico žensk, predvsem meščanskih in tistih iz ?bogatih razvajenih familij? za katere v otroštvu ni imel nihče časa vzgojiti.

? ? ?

Očala gor pa še 1x brat. Al pa se sprehodite po ljubljani in malce po šoping centri.

In če ni nas descev bi bila vsaka druga stavba v Sloveniji psihiatrična bolnišnica. Tako ga pa vsaj kdaj pa kdaj fašete enga mastnga sočnga debeuga med noge in ste zadovoljne
cheer.gif

Rulate ampak mislim, da se morate zavedati, da če ne bi imele lule in dveh jošk ne bi obstajale na tem svetu že dolgo
aplauz.gif

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.047
832
113
Po vecini kar pravilno napisano. Tisti ki pa pere lika in pece kruh, pa vsaka cast (in starsem), da je taksna kot je. Ce se z otrokom ne ukvarjas, je rezultat ena taka novodobna zenska. In ja naslednja generacije bo se bolj adijo.

Moja kolegica, ki je doma (ima 1 leto starega otroka), doma ne naredi nic. Skuha pere in podobno njena mama, ki hodi v sluzbo. Ona pravi, da ji nikoli ni bilo treba in da je to ne veseli.

Nazadnje urejeno:

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Eh, vež da! Take, ki se še posebej pohotijo na Alterju in imajo čas pisati en kup nepotrebnih komentarjev že niso bogve pridne, pr' maj duš!

volk_S

Pripravnik
17. avg 2007
759
0
16
44
ksz.

Mizerere, ti morš priznat, da smo za določen procent populacije žensk, ki z muco plezajo po lojtri navzor, krivi nepoboljšljivi deci. Žalostno, toda, veliko preveč je naših moških pogovorov v stilu "A si jo al je nisi?" in pa "Kolk si jih že..." etc. Ženske pa to lepo izkoristijo. Ta igra številk traja že tisočletja in je večni simbol moškosti in ženske se tega dobro zavedajo. Si jezen, razočaran, sploh pa ne maraš sosedovega novega mercedeza? Največji dokaz lastne moči bi bil, da bi spal s sosedovo neuravnovešeno, razvajeno, lahkoživo ženičko okoli 20 let staro, ki pljuva po po vseh tradicionalnih vlogah ženskega fizičnega udejstvovanja.
Ali pa "Ta človk, k se pifla, pa dobiva neke nagrade za učne uspehe misl da je car? Phe, car sm jst", si reče, gre in mu pofuka kao full napredno mislečo sestro, ter jo na konc pusti objokano in dostopno vsakemu, ki ima 5 minut cajta.
Iskreno mišljeno, ne moti me vsekakršno svobodno mišljenje razvijajoče se deklice. Moti me tisto "Samo ta pot je prava, nepremagljiva sm, etc." Verjemite mi, pubrtetnice, svet ne funcionira samo v tisti smeri, kakor ve ploščo vrtite. Včasih je treba koga poslušat. Včasih je treba dati prav tudi nasprotnemu spolu, kljub temu da naš kompas velikokrat podivja, se morate zavedat, da ne živite našega moškega sveta, ne vidite resnice, tako kot jo mi vidimo. Šele potem, ko "bombe padajo", ko je narejeno največji možni destruktivni efekt s svojo... se odločijo poslušat ideje svojega zapitega in zgaranega fotra, torej se odločijo iti v zaklonišče svojega sluge in ga po možnosti spremenit v karkoli ji že paše. Vprašanje: A se vam splača razkirat vse svoje ženske čare, samo da pridete do enega kao frajerja, ki se skriva za uspehi svojih tastarih? Odg. je v eni izmed pravljic, ki ste jih zamudile v svoji rosni mladosti. "Zrcalce, Zrcalce itn.". Nikol ne smete pozabit, da ranjen lev je najbolj nevaren in tudi ve lahko izpadete kot kurbe, kar največkrat ni dobro. Vedet morate, da tista, verjetno, čudežna spoznanja o vedenju moških, v kozmopolitanu ne držijo vedno in povsod, včasih so popolnoma bizarne (horoskop ipd.). Sej, nč ne rečem... Berite jih. Toda, berite z nekim kritičnem pristopom. Resnica o tem, kdo je kmet in kdo je frajer, je velikokrat prikrita zaradi številnih "random" situacij, na katere niste računale.
rolleyes-1.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
madona ta tema ma pa še največ pametnih postov od vseh. celo 2 ( ok z mojima, so še 4je)
grin1.gif

samo še komentar o tistem mačo hvaljenju. v moji družbi je veliko parov in še nikol ni bilo take debate. je velik zajebancije, recimo gre kakšna dobra mimo, pa kšn vn butne kaj bi ji delu... in pol se vsi smejemo, zajebancija pač. poznam pa tut velik folka k ma take izpade, ampak ta folk je itak -->
stupid-1.gif
in več kot do pozdrava ne pride.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Citat:
S tabo se lohk strinja sam bicikl. Mislim tu mač, tipi zadnje cajte sam še kritizirate a bi lahko človka eno lepo besedo tle gor prebrala? NE. Mislim delam ceu dan dons btw do 17:30, po v trgovino po hrano pol dam skuhat, pol se ti nabaše kak "pametnjakovič" na telefon in ne šteka, da se mi ne da ment, k ceu dan okol

Sej si sama potrdila vse tri postavke, ki jih je navedel Mizerere: kariera ("delam ceu dan"), shoping ("po v trgovino"), in mehiške nadaljevanke (takoimenovani "čas zase" - "in ne šteka, da se mi ne da ment")

evil.gif

P.S.:v vsaki šali je nekaj resnice, vse skupaj pa je posledica sprememb v moderni družbi in vsega kar smo povzeli po naših vzhodnih "vzornikih"

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Vzhodnih vzornikih?
confused-1.gif

Če bi blo tko, bi nam babe še vedno noge prale, brez pardona kavsale, kadar bi se nam dvignu in ne bi letale k mamicam špecat, če bi ji ene dve okol ušes prslonu, kadar bi bila župa premalo soljena.